Kepu lisää pökköä pesään

Annika uhoaa täysillä hallituskumppaneitaan vastaan. Niin alkaa tuntumaan siltä että ovatko hallituksessa jos eivät halua tehdä yhteistyötä sillä epäilen että kumppanit antaisivat kaikessa periksi ja nolointa on käydä uhoa julkisuuden kautta?

Ymmärrettävää on sillä vaalit lähestyvät, mutta tuleeko lunta tupaan jo ennen vaaleja sillä tuskin soteraamit kestävät toteuttaa kaikki se mitä ovat joka kylään luvanneet?

 

5 vastausta artikkeliin “Kepu lisää pökköä pesään”

  1. Kepulla ei ole varaa pullistella nyt yhtään enempää kuin aikaisemminkaan. Eduskuntavaalit on aivan toinen juttu kuin nyt käydyt maakuntavaalit, jos taas ytittäisivät keikutella hallitusta.
   Ei vihreät eikä persut ole vielä koloonsa tottuneet.
   Sama koskee kokoomusta.

 1. Vihreät aikovat olla periksiantamattomia 100 %. Kepu aikoo olla periksiantamaton 100 %. Demarit käyvät yhä rumemmaksi menevää sisäistä taistelua eivätkä edes kaipaa ulkopuolista apua.

  Koittaisivat nyt sopia asioista fiksusti, ei hallituskriiseistä ole apua tälle maalle, sen kansalaisille, ei hallitukselle eikä oppositiolle.

  1. Puolueen vallasta kiinni pitäminen on puoluepoliitikon tärkein tehtävä – oman etunsa jälkeen.

 2. Kepu sai tuulta purjeisiin, eiköhän se ole hallituksen kannalta vain hyvä asia sikäli että Kepussa oppositioon haikailu vähenee ja uskotaan että hallituksessakin voi kannatus nousta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *