Lavrov on oikeassa….

 

Jossakin asiassa Lavrov on mies paikallaan. Meinaan wc:ssä. Olen tässä putka-asiassa täysin samaa mieltä. Miten ihmeessä naiset voi päästää haisevalle pytylle, jonka äijät ovat lorotraneet ympäri ämpäri kuseen. Entä konsertti- ym.taloissa, jossa samalle pytylle molememnat jonottavat, äijät vielä tappi pystyssä.

Naisilla hädän tilan hoito kestää riisua ja pukea. Ja lisäksi peilaus ja puunaus. Äijät taas sepallus auki ja kiinni, ikäänkuin juosten kustu.

Alas on tämä sukupuolettomuus mennyt naisten kunniotuksessa.

Sergei Lavrov kävi Ruotsissa vessassa: ”Epäinhimillistä” https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/8e1852fd-bba2-4f69-a769-d70fefaa82a6

 

18 vastausta artikkeliin “Lavrov on oikeassa….”

 1. Täyttä asiaa, varsinkin pienempien baarien ja huoltosemien kohdalla. Onneksi naisilla on pidättelykyky ihan toista luokkaa ja voivat silloin hiukan valita niitä vessoja.

 2. Tuossa rajan takana on tapana käydä ”vessassa” pazkalla niin että lattiassa on pelkkä reikä ja aina ei vessapaperia ole vaan jokin sanomalehti mihin perseen pyyhkii ja voitte arvata millainen haju näissä on. Tuttava joka ajoi puuajoja Venäjältä Suomeen sai tutustua näihin ”vessoihin” kuulemma ihan tarpeeksi…Lavrov on tottunut tälläiseen ja muuta ei kaipaa.

  1. Se oli ja on vieläkin jossain, mutta se ei ollut asia, vaan tämä Suomi ja Ruotsi, joka pyyhkii peresettä naisten arvostuksella ja kohtelisuussäännöin.

   1. Luulisi että Lavrov kestää käydä oikeassa vessassa eikä pelkän lattialla sijaitsevan pazkareijän päällä kyykkimässä slaavikyykyssä, sekä kuinka idiootti tälläinen henkilö on kun moisia ”ongelmiaan” tuskailee haastattelussa….😅

 3. Sukupuolettomuutta meilläkin kannattaa jopa Aamulehti?
  Venäjällä vessakulttuurista ei voida puhua.

 4. Aikoinaan kun siskoni ja veljeni osallistuivat Japanissa taidon mm-kisoihin, niin siellä kuulemma vasta olikin mielenkiintoinen vessakulttuuri.

 5. En tiedä avaajan vessatavoista tai kyvykkyydestä hallita pissavehjettään, mutta jos siinä on ongelmia niin se ei tarkoita, että niitä olisi kaikilla muillakin miehillä.

  1. Et tainnut päästä jyvälle koko blogin ideasta tuon kommentin perusteella.
   Ja koska et ymmärrä, kerron:

   Haluan kunnioittaa naisia niin paljon, ettei miesten vessoja muuteta sukupuolineutraaleiksi vessoiksi eikä päinvastoin.
   Bahamajat ovat eri juttu.

   1. Ymmärsin kyllä, mutta se ei muuta sitä, että ihan kaikilla miehillä ei ole ongelmia pissavehkeen hallinnassa ja heillä joilla on, ovat useimmiten kulmakuppiloiden tai huoltoasemien kanta-asiakkaita, ei korkeakulttuuripaikkoja suosivien laaja-alaisesti sivistyneiden suurten johtajien paikkoja.

    Toisaalta

    1. Turhaa selittelyä. Jotain tapoja ja tapakulttuuria pitää pitää yllä ja vaatia lisää.

     Jopa niin että ”köyhien” CM-kauppiaiden asiakkaiden sosiaalitilat ovat kuvottavia ja hoitamattomia lääviä, miksi ? Rahat pois !

     Sen sijaan ABC-huoltosemat ja Prismat ihmisasiakkaille tarkoitettuja hoidettuja ja hygieenisiä, joissa on siivousraportti.

     Mitä tuolla yleisötilaisuuksien tauoilla kuulee, kyllä itse naiset ovat erittäin pettyneitä tähän sukupuolineturaaliin munattomaan touhuun.

     1. Niin niin, mutta mahdoitko ymmärtää Lavrovia ollenkaan oikein ja ymmärsit niin…?

       1. Heh…
        miksi minun pitäisi se uudelleen lukea?
        Sinullahan se on ongelma on.

 6. Kyllä nämä vessa-asiat jaksavat kiinnostaa. Itse neuroottisena en harrasta juurikaan julkisia saniteettipaikkoja, mutta siltikin minusta on haasua miten sekä venäläisessä kulttuurissa (kuulemma) että ilmeisesti myös meillä joillakin kenties konservatiivisilla miehillä on halu vähän niinkuin nähdä naiset jonakin epätodellisen ihastuttavina olentoina. Oma miespuoleinen tuttava ajaa sivubisneksenä taksia, ja on kertonut miten naiset usein virtsaavat sitten taksin takapenkille luullen ettei sitä huomata, jotkut naiset myöskin oksentavat niskaan.

  https://youtu.be/Stx9KB1xh2k
  (Samuli Putro – Älä huuda mulle)

 7. Kyllä se on näille sukupuolettomuutta ajaville oikein, että biologisesti naiset, jotka haluavat olla jotain muuta, joutuvat sietämään miesten läsnäolon samassa vessassa.
  Samalla pakottavat naisena omasta tahdostaan olevat ”siarensa” kärsimään, mutta kyllähän se on oikein, ettö muut joutuvat kärsimän minun ideologiani vuoksi.

 8. En jaksa noihin vessajuttuihin enempää kommentoida, mutta muunsukupuolisuudessa eikä gender-benderöinnissä minulle henkilökohtaisesti ole niin mitään ongelmaa, päin vastoin androgyynimpi virta niin pukeutumisessa kuin nuorempien sukupolvien käytöksissä on vaan miellyttävää. On helpotus, kun miehen ei tarvitse olla miehekäs, vaan hän voi joiltain osin olla jopa itseä feminiinisempi ja herkempi, mitä pidän valtavan viehättävänä. Jos on herkkä ja ujokin. Erilainen. En jaksa välittää mitä biologista sukupuolta joku edustaa tai ei edusta, jos jollakin on viehättävä olemus, kaunis hymy, hellä suhtautuminen toisiin ihmisiin, niin ei sellaiseen kaipaa ketään alfoja heteroita kahlitsemaan minuakin johonkin omiin naistoiveisiinsa ja odotuksiin, joita itseäni ei enää yhtään haluta täyttää. Heterojen maailmassa vallitsevat sosiaaliset käyttäytymissäännöt sekä riitit ja mallit ovat aina tuntuneet minusta kuin pakkopaidalta, jota minua ei vaan yksinkertaisesti enää kiinnosta pukea väkisin mistään syystä. Kukoistakoot vihreät niityt prinsessatarinoineen ja Hollywoodin roolituksineen toisille, olen iloinen jos valmiit kuvat palvelevat muita. 🙂

 9. Suomalaiset voisivat ottaa oppia wessaherra Lavrovin närkästyksestä ja ryhtyä edelläkävijöiksi asiassa. Huolimatta siitä, että muualla on huonommin, ei pidä vertailla.

  Se, miksi tätä tuon esille ovat erilaiset konsertti, elokuva ym. tapahtumat, mutta myös ravintolat, jossa tämä älytön sukupuoluneutraalisuus ällöttää suurinta osaa asiakkaista.

  … ja vähän lisää tietämystä tästä:

  https://tekniikanmaailma.fi/voit-olla-varma-etta-katsottuasi-taman-videon-haluat-sulkea-ponton-kannen-ennen-vessan-vetamista/

Kommentoi