Persujen bensaprotesti Tampreella ?

Kun gallupit om pohjamudissa ja Purran änii ei kuulu, niin nyt kuuluu torvien toitotus. Tuohon porukkaan ei kannata liittyä !

Autoilijoiden torviprotesti haittaa liikennettä perjantaina Tampereella – tätä reittiä autoletka aikoo edetä: https://www.aamulehti.fi/tampere/art-2000008620846.html?share=aa17b5aba5977315e5e8b9d4964d0b4e

 

34 vastausta artikkeliin “Persujen bensaprotesti Tampreella ?”

 1. Ei näistä protesteista ole mitään apua, jos halutaan vihreän siirtymän idiotismiin vaikuttaa.
  Ainoa asia joka tälle vihreälle hulluudelle pystyy stopin tekemään on vaalikopissa, kun kirjoittaa äänestyslippuunsa perussuomalaisen kansanedustajaehdokkaan numeron.
  Perussuomalaiset ovat oikeasti suomen ”vihrein” puolue, he haluavat kotimaisuuden etusijalle niin valmistuksessa kuin kulutuksessakin.

   1. Kovastippa se näyttää sinua huolestuttavan tämäkin protesti, kun heti aamusta hypit seinälle persupelkoinesi.

 2. Pitäis katsoa muita auton maksuja ne ei ole pienimpiä kuluja Bensa on kaikkein pienimpiä kuluja ja niihin voi itse vaikuttaa
  Muihin sitä ei voi tehdä terv tepivaari

   1. Joo ja kun ne nauttii kapakassa menee vieläkin pidempään itse en nauti missään terv tepivaari

 3. Kaikki Tampereelle bensaprotestiin…hmmm….näillä bensan hinnoilla kannattaa tulla vain Tampereen talousalueella…🤔

  Tai tietenkin porukkaa voi valua vaikka Kainuun alueilta ja ostaa se tankki täyteen, takaisin kun ei ole varaa ajella voivat jäädä elintasopakolaisiksi sinne..🕺🕺🕺

  1. Täällä on teitä varten juuri tuolla reitillä kadut jätetty reikiä täyteen, että ropposenne jäisi siihen tulpaksi.
   Ratinan stadioni on kutsuttu täyteen nauramaan teille.

 4. Mikäs mittari tuo kaljatuopin hinta on, kun sitä joka paikkaan tyrkytetään? Vai meinaatteko, että kaikki ne, joita bensiinin hinta haittaa, ovat jatkuvasti oluttuopin kahvassa kiinni?

  Tälläiset kirjoitukset ovat toisaalta aika hupaisia. Mies, joka asuu sujuvan ratikkareitin varrella, julkisten liikenneyhteyksien ympäröimänä kaupungin keskustassa, mollaa ihmisiä, joille polttoaineiden hinnalla on oikeasti merkitystä.

  Miksi avaaja muuten epäilee, että kyseessä ovat ainoastaan perussuomalaiset? Vai oletko käynyt facebookissa stalkkaamassa keitä tapahtumaan on ilmoittautunut?

  1. Taidat olla liian totinen torvensoittaja ?

   Kyllä minä taidan ajaa enemmän kuin sinä ja olla kanta-asiakas Lahdenperän Shellin mittarinpyörittäjänä.

   1. Miksi ajelet? Käytä ratikkaa ja muita julkisia, kun niitä niin kovasti kehutkin. Siten säästät myös luontoa, joka on lähellä sydäntäsi.

    Vai onko sittenkin niin, että teot ja puheet eivät kohtaa. Tässäkään asiassa.

  2. Tulee HK:sta mieleen Anna Perho joka viisasteli YLE:n aamuohjelmassa siitä että köyhillä ei ole varaa ajella Mannerheimintielle protestiin Helsingin ulkopuolelta kun nostetaan sitä polttoaineen hintaa ja naureskeli vaan ihmisille ylimielisesti…

 5. Peruskannatus laskee vaikka hyvällä asialla ? Taidampa joutua siihen torviletkaan koska ajoittuu reitilleni aikatauluineen…

 6. Jos protestoida haluavat niin protestoikoon.

  Kuten moni totesi, ei se asiaa muuta mutta se voi antaa monille helpotuksen kun voi vähän päästellä vihoja pihalle kansalaisaktivismille.

 7. Persut protestoivat mm. Kanadassa, Thaimaassa, Suomessa, koronatoimia ja korkeaa polttoaineen hintaa vastaan.
  Korona on aiheuttanut haittaa ja ikävyyksiä ympäri Tellusta.
  Ei niin huonoa, ettei jotain hyvääkin. Kansa on oppinut nousemaan barrikadeille muuallakin kuin Ranskassa, protestoimaan mätien hallitusten toimia rahvaan kurittamiseksi. Eliitti on peloissaan.

  1. Onhan niitä sisar-velikahjoja pitkin maailmaa.
   Kaikki jonkun kybervaikuttamisen uhreja ilman rokotusta totuuteen.
   Taitaa olla asialla velivenäläinen tässäkin.

   1. Persukammoinen potaskan jauhanta ei ole todiste mistään.
    Bensan hinnasta ovat kitkeriä kaikkieb puolueiden pienituloiset, joita hallituksen toimenpiteet entisestään rokottavat.
    Vain virheillä taitaa enemmistö olla niitä, joihin polttoaineen hinta ei vaikuta – verovaroilla tuetussa julkisessa liikenteessä se hinnan nousu ei virheiden citymuijia koske.

    1. Tähän on jo puututtu ilman sähläystäkin. On sitä suurempiakin perheiden kulueriä kuin bensa. Ne ovat yleensä henkliöauton muut kulut kuten normaalit vuosihuollot, vakuutukset, auton hankintamenot ja korot. Noiden rinnalla bensakulujen nousu välillä 1.70-2.0 € marginaaliesita höyryämistä kunhan vain saadaan protestoida ja vastustaa kaikkea niinkuin eräs puoleue tavan mukaisesti tekee.

     1. Hankintamenot on jo maksettu, joten turha niistä räksyttää.
      Ne eivät vaikuta käyttökustannuksiin.
      Vakuutukset ovat oma osansa, mutta niihin ei juuri voi vaikuttaa.
      Valitettavasti köyhällä ei ole varaa halvimpaan vakuutukseen, koska silloin ei ole rahaa ostaa uutta autoa, jos jotain sattuu.
      Vuosihuollot ovat luku sinänsä, mutta eivät hirveästi maksa, kun sen itse tekee.
      Sen sijaan tankilla käynnissä huomaa, kuinka hallituksen puuhastelut nostivat hintaa nopeasti.

      1. Suurella osalla uudehkojen autojen hankkijoita on velkakärry alla ja uuteenkin pitää pystyä varautumaan. Kotitalouksissa se menee samasta lompakosta kuin muut auton menot. Harvat pystyvät huoltamaan autonansa itse.
       Bensata höyryäminen on tietenkin hyvä täky päästä massojen korvien väliin.

       1. 60% kaikista autokaupoista tehdään autokaupan korkeakorkoisilla rahoituksilla, 30% ottaa pankista lainaa, 10% maksaa omalla rahalla.

        Suomen liikenteessä olevien autojen keski-ikä on 12,5 vuotta ja arvo n 3600€. Siitä. Ei tässä muuta.

 8. Asia, joka haiskahtaa nenässä paljon petroolia enemmän, on kaksinaismoraali.

  Jos puolue x protestoi jostain aiheesta, tämä puolue ”aina valittaa” joidenkin mielestä, ja toisten mielestä ”on niin tärkeällä asialla että unohtakaa muu”.

  Jos sitten tulee puolue y niin vaihdetaan puolia. Yhtäkkiä sama protesti onkin hirveintä eikä parasta, ja nyt taas puolue y on se joka aina valittaa.

  Korvaa puolue järjestöllä, ay-liikkeillä, millä vaan, sama juttu. Standardi määritellään joka keskustelussa uudestaan.

  En jaksa ottaa stressiä joka kerta kun kanssani eri mieltä olevat protestoivat. Ei – minä ilahdun siitä. He ovat löytäneet tavan osoittaa mieltään, josta aiheutuu melkoisen vähän haittaa maailmanrauhalle, ei kuole ihmisiä, eikä kuole demokratia.

 9. Tulihan sekin letka nähtyä mutta reittiä vaihtaen ajelin vastavirtaan ihan normisti.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *