Raakalaiset naapurissamme

Tästä on kysymys, mitä tapahtuu Ukrainassa, miksi ja kuka se on, joka lisäksi asuu naapurinamme.

Tähän ei ole paljoa muuta lisättävää kuin se, että raakalaisia ovat myös he, jotka tätä tavalla tai toisella argumentilla puolustavat tai osoittelevat syyllisen olevan muualla.

Lisäpöytäkirja | Miksi en voi puhua keväästä ja rakkaudesta: https://www.aamulehti.fi/kolumnit/art-2000008798554.html?share=8d0e2b5b3e13d24adf2e36920ca770e5

9 vastausta artikkeliin “Raakalaiset naapurissamme”

  1. Kyllä usko Venäjän pahuuteen on tullut selväksi. Hieno esimerkki tästä on että Vasemmistoliitto sanoo pysyvänsä hallituksessa vaikka NATOoon mennään. Ei tämä päätös varmaan ilman tuskaa ole syntynyt sillä onhan heidän silmissään ”NATO USA” monen pahan alku ja juuri.
    Lienee siellä jaakobinpainia käyty, valita kahden vaihtoehdon väliltä, joko hylätä NATO tai valta eli hallituksessa jatkaminen.

  2. Olipa ne mitenkä hyvänsä Suomen pitää aina olla varuillaan itänaapurin suhteen eikä sille pidä kääntää selkää koskaan
    Mutta nato on silti parempi vaihtoehto Suomelle venäjälle ehkä huono kun Nato raja tulee Suomenkin kohdalla aivan lähelle
    Mutta sitäpä he itse halusi terv tepivaari

  3. Ns. Rauhanliikkeet ovat täysin päinvastaisella asialla, puolustamalla ”rauhallista” Venäjää, jolla ei ole ”mitään pahaa mielessään” naapureitaan kohtaan.
    Sauli Niinistö totesi, että Pohjoismaista rakennetaan vahvaa linnoitusta tätä uhkaa vastaan.
    Se on aina pitänyt paikkansa ja tulee pitämään, että rauhan ylläpito vaatii vahvaa voimaa eli varustautumista sotaan.
    Tässä mielessä erilaiset rauhanliikkeet ovat aina utopiaa joukossamme asuvien raakalaisten vuoksi.
    Sitä pahaa voidaan pienentää sivistyksellä, koulutuksella ja taloudellisen tasa-arvon lisäämisellä.

    1. Viimeisten yli 50 vuoden ajalta ”rauhanliikkeet” ovat kaikki olleet ryssää ja se ”rauhanaseita” ihannoivia ja länsimaita mollaavia.
      Ei tarvitse paljoa ajatella ymmärtääkseen, mikä niiden taustavoima on.

  4. Minä kävin äskettäin kiskomassa lipun salkoon. Sillä voi tänään kunnioittaa äidin lisäksi jotain muutakin, vaikka ukrainan urheista taistelijoita. Minä muistan oman äitini rintamalottana olleena ajoista.

    Juuri sattui televisiosta näytettävän Ukrainan pommien aiheuttamia romukasoja. Se on kuin perkeleen paholaisen töitä.

  5. Vastarannankiiskejä on aina.

    Useimmin asiat vaan ovat vähän lievempiä. Tällä hetkellä vastarannankiiskeille päätyy pahimmillaan verta käsiinsä.

  6. Katsotaan, mitä valheellinen ”voitonpäivä” tuo tullessaan.
    Voitonpäiväkin on harhainen ilmaisu. Todellisuudessa USA:n johdolla länsiliitoutuma nujersi natsivallan, jota Venäjä tuki idästä. Nyt
    Länsiliittotuma USA n tuella on nitistämässä natseilla elämöivää hyökkääjää, Venäjää, Ukrainassa valheellisena voitonpäivänään.
    Voitonpäivän karmeus ilmeni myöhemmins siten, että N-L sulki kansakuntansa diktatuurin vangeiksi piikkklanka-aitojen sisälle, joka näyttäytynee siten, että länsi sulkee Venäjän nyt vuorostaan piikkilankojen sisälle vuosikymmeniksi. Nyt varakkaimnat karkaavat pakoon vielä kun ehtivät ja köyhät kyykytetään entisestään.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *