26 vastausta artikkeliin “Ritala on palannut- ”persut pelätköön !”

 1. Kertoo muuten aika paljon kun kehtaa Rintalan nostaa esille toisella foorumilla. No höyrypäille vertaistuki on toki tarpeellista, että edes joku ottaisi vakavasti.

   1. Nostat esille Ritalan ja esität nauravasi muille 🤣Ehkä jonain päivänä ymmärrät kuka oikeasti nauraa ja kenelle, tai sitten et.

    1. Huvittavintahan tässä on se, että ihan oikeasti uskot trollaamisellasi tai Ritalan trollaamisella olevan jotain vaikutusta johonkin, mutta se ikään kuin kuuluu taudin kuvaan.

   2. Voiko blogin avauksessa olevan linkin takana oleva kirjoitus olla läpeensä niin hyvä, ettei blogin avaajalla ole mitään asialista kommentoitavaa siitä. Hmm ..onkohan blogin avaaja edes lukenut koko kirjoitusta.

 2. Mä olen yleensä äänestänyt henkilöä enkä juurikaan puoluetta.

  1. Niin minäkin olen monesti äänestänyt hyvää henkilöä puolueesta riippumatta. Yksi oli Porvoossa, jossa sillä puolueella ei ollut mitään merkitystä, silloin.
   Kokoomuksen pääjehu Jarmo Grönman ( kiinteistösijoittaja, ravintoloitsija) oli kaupunginhallituksessa, ja RKP:n vaimo Mikaela Nylander, kansanedustaja ja Porvoon valtuuson pj. Siis perhe vallan kahvassa.
   Demareilla oli yksi erinomainen, joka oli juuri noussut taas poliittisen elämään, mutta vasta aluillaan.
   Yksi ehdokas oli ex-kokoomuslainen ja ex- vihreä, Porvoon taloudenpidon ammattilainen ja tuon perhepariskunnan vallan kahvassa olevien arvostelija ja, joka oli saanut potkut noista puolueista.
   Pirkko Ruohonen-Lerner oli silloinen Soinin suosikki.
   Äänestin häntä ja hän oli viimeinen niin pienellä äänisaaliilla Eduskuntaan päässyt.
   Sittemmin hän, varmistaen EU-paikkansa siirtyi Halla-ahon leiriin ja hävisi kuin pieru saharaan.

 3. Ruokitaanpa trolleja.

  Se, joka Ritalan persufiksaatiossa näkee jotain erinomaista, on kyllä melko kuutamolla itsekin.

  Olisi edes siteeksi asiaa noissa Ritalan sepitelmissä, niin voisi ottaa kantaa hänen mielipiteisiinsä, mutta kun esikouluikäisiltä saa parempaa analyysiä kuin Ritalalta, niin ei voi kun ihmetellä, että joku hänen kirjoituksiaan jakaa eteen päin.

  Ritala tekee itsestään tomppelin näillä kirjoituksillaan ja on vieläpä riittävän yksinkertainen ettei sitä itse edes tajua.

   1. Enpä usko Karjalainen, että Seppo Ahti on kovinkaan mielissään, kun rinnastat Ritalan töherrykset Ahtin tasoisen pakinoitsijan kirjoituksiin.

  1. Juha U, analyysi osuu aivan oikeaan ja samalla se selittää miksi Ritalan ”analyysi” uppoaa samanhenkiseen.

 4. Tässä pieni näyte ritasonnasta:
  [ linkki blogin avauksessa]

  ”Ai niin, vihreä siirtymä sattuu persun sieluun lujaa, eivät raukat taida käsittää, että koko Eurooppa on nyt sillä kannalla, ja fossiilisten aika on ohi.”
  *
  Hmm..

  Mitä tämä vireä siirtymä Euroopassa oikeastaan on olut?
  Keski-Euroopassa, etenkin Saksassa, ollaan kusessa, kun fossiilisen energian (maakaasun ja öljyn) tuonti hiipuu.

  Tuulivoimaan sitoutuneissa maissa, etenkin Saksassa ja Tanskassa, sähkön hinta oli pilvissä jo ennen Ukrainan sotaa.

  Suomessa niin kepu kuin vihreet ovat juuri alkaneet ymmärtää ydinvoiman merkityksen Suomen energiataloudessa.

  Perussuomalisten ei ole tarvinnut muuttaa kantaansa ydinenergiasta.

  [ Niin, eikä myöskään suhdetta Venäjään]

 5. Aika katkera päättelyä, kun minä olen syyllinen Ritalan persuteatteriin. Näinhän se täällä PB:ssä aina menee, henkilöön.
  Sehän oli ilmainen lukuvihje.
  Kas, kun kukaan kepulainen ei hermostunut, vain Tammela kyllä, mutta ei vihreät. Kokarit nauttivat, jotka ovat myös teatterissa.

  1. Heikki – eikö olisi aika siirtyä käsittelemään aihetta, linkin takana olevaa sepustusta? – mielikuvamaalauksen sijaan

      1. Kuten jo aiemmin totesin, huvittavinta on se, että ihan oikeasti uskot aiheuttavasta ” näppylöitä muiden naamoihin”.

       Mihin tämä luja uskosi perustuu?

    1. Voiko blogin avauksessa olevan linkin takana oleva kirjoitus olla läpeensä niin hyvä, ettei blogin avaajalla ole mitään asialista kommentoitavaa siitä. Hmm ..onkohan blogin avaaja edes lukenut koko kirjoitusta.

 6. Olen huomannut Uuden Suomen puolelta(kin), että Ritala on palannut. Hyvä juttu. Ritala ja Karjalainen varmistavat omalta osaltaan Suomen suurimmalle työväenpuolueelle (PerusS) hyvää vaalimenestystä.

 7. Ritalan jutut ovat niin hataria, että tuskin monikaan viitsii niitä lukea – tuskin blogin avaajakaan viitsinyt

Kommentoi