Takarivin ”Taavista” eturivin tömäkäksi Suomen puolustajaksi- Antti Kaikkonen

Harvasanainen, selkeä, jämpti, positiivinen, kuvaavat puolustusministeri Antti Kaikkosta. Kun hän avaa suunsa, sieltä ei tule sammakkoita, vaan täyttä asiaa.

Nyt taas, hän käy neuvotteluja USA:n tärkeimpien puolustusviranomaisen kanssa Suomen ja Naton yhteistyöstä sekä  ilmavoimien kalustoista. jne..Kapsäkki kainaloon ja menoksi.

Poikkeuksellisen ajan puolustusministeri https://www.is.fi/politiikka/art-2000009117686.html

24 vastausta artikkeliin “Takarivin ”Taavista” eturivin tömäkäksi Suomen puolustajaksi- Antti Kaikkonen”

 1. Asiahan ei minulle kuulu mutta sanon kuitenkin, että taitaa olla tällä hetkellä helpoin ministeriö mitä johtaa, kun kansan tuki on 99,9%

  1. Olisikohan kansan tuki 99,9% jos puolustusministerinä olisi esimerkiksi Krista Kiuru tai Ohisalo? Itseltäni täydet pisteet Kaikoselle tuosta 99,9 prosentista.

   1. Matti,. jospa minä teen sinulle käänteisen kysymyksen, että jos Kaikkonen olisi vaikka Saarikon tai Kirun housuissa heidän johtamassaan ministeriössä, niin olen aika vakuuttunut että prosentit olisivat aika suppeat.
    Joten, ei viitsittäisi tehdä vertauksia, kun vakanssit ovat niin eri laiset ainakin tällä hetkellä, kun sotakassa kasvaa kun muille huudetaan EI OOTA.

    1. Kyllä minä nyt vaan Kaikkosta haluan kehua, oli työmaansa sitten vaikea tai helppo.

 2. Kyllä Kaikkonen on yllättänyt pestissään puolustusministerinä. Yksi ministeriaition miellyttävimmistä ministereistä. No miksi kierrellä, ehdottomasti miellyttävin.

  Eikä johdu ministeripostista ja maailmantilanteesta. Ei turhaa lässytystä, sanoo asiansa lyhyesti ja ytimekkäästi, ei kaivele vanhoja, jne.

 3. Kyllähän hänen esiintyminen on ollut selkeää.

  Mutta tuomittu törkeän luokan talousrikollinen on kelvoton ministeri, ei siitä pääse yli eikä ympäri.

   1. Kyuun kommentii poistettu lähinnä toisen kappaleen härskiyden vuoksi. Riittävää oli kommentit lain mukaissesta tuomioista.

    Kaikkonen on hoitanut puolustusminiterin hommat esimerkillisesti.

    1. Sainpahan makeat lauantaiehtoon naurut, kun blogin perustaja ja sen sääntöjen noudattamista valvovan henkilön kommentit olivat loukkaavia alustuksen tehneen Heikin hipiälle.

 4. Kyuu,- veit sanat suustani, itse en sitä olisi voinut paremmin ilmaista, vaikka hyvä supliikki mies olenkin (omasta mielestäni)

  1. Hyvin on Kaikkonen vetänyt. Sen yhden ruotsalaisen hevosmiehen jälkeen meillä on ylipäänsä ollut hyviä puolustusministereitä.

 5. Onhan noita lainvoimaisen tuomion saaneita poliitikkoja vino pino. Nykyisiä ja jo sivuun siirrettyjä tai siirtyneitä. Puoluekirjo tuomituissa on yhtä suuri kuin eduskunnassa on puolueita.

  Niin tai näin, minun mielestäni Kaikkonen on hoitanut hyvin pestinsä. Se, että joku pitää Keskustapuoluetta lähinnä rikollisjärjestönä, on kokonaan toinen juttu.

 6. Kaikkonen on pärjännyt hyvin.
  Samaa ei todellakaan voi sanoa muista kepuleista.

 7. Tuo meni katkeruudessaan jo yli ”hilseen”. Mikä lienee syy vrt. monet mm. kokkareiden saamat rikostuomiot, joita en viitsi niitä ”vapaavuoria” jne. täällä luetellemaan.
  Oli pakko poistaa moinen härski kommentti jälkimmäisen kappaleen vuoksi, koska edellisissä jo todettiin lain antamat tuomiot.

  Kysymys oli Kaikkosen tehtävien hoidosta puolustusministerinä, joka on ollut erinomainen.

 8. Pohjois-Korean prosenttilukuja. Tai oikeastan vielä enemmän.
  Suomi on täysin mediapoolin tietojen, eli propagandan varassa.
  Mediapoolia vuorostaan ohjaa USA.
  Natoon liittymiseen riitti gallupotanta 1000 henkeä.
  Mediapooli muodostettiin 2014.
  Isäntämaasopimus solmittiin 2014 ohi eduskunnan.
  Ukrainan valllankaappaus tehtiin 2014.
  Kaikkea ohjaa ja johtaa USA!
  Herätkää nyt perkeleet!!!!!

  1. On se vaan kumma, kuinka USA-viha sokeuttaa ihmisen ja estää järkevän ajattelemisen.

 9. Kaikkosta myöden koko Marinin hallitus on täys katastrofi Suomelle.
  Olin Marinin hallituksen takana vielä vuodenvaihteen jälkeenkin.
  Mutta kaikki muuttui kuin taikaiskusta Venäjän erikoisoperaation alettua Ukrainassa 24.2.2022.
  Kukaan ei enää muistanut Ukrainan vallankaappausta 2014.
  Suomen mediapooli ei kirjoittanut enää riviäkään 18.2.2022 provokaatiosta, joka oli tarkkaan harkittu ja suunniteltu, jota johti ja organisoi USA.
  Kerrottiin vain Venäjän ”brutaalista hyökkäyksestä” demokraattiseen maahan Ukrainaan.
  Miltään osin Suomen mediapoolin rakentama fiktio ei ole ollut totta.
  Joka päivä YLE suoltaa sitä ihtiään! Vain totuus puuttuu!

  1. Tarkoitat kai sillä Ukrainan ”vallankaappauksella” rikollista Krimin miehittämistä…

 10. Älä nyt tänne ihan kaikkea sontaa kaada. Venäjä on ollut aina läpi historian diktatuuri, alistaja jo kansanluoneensa perusteella ja tulee olemaan aina.
  Rauhaa sen kanssa ei kukaan, koskaan ole pystynyt pysyvästi sopimaan. Aina se pettää, valehtelee ja terrorisoi ja orjuuttaa ja ryöstää jopa omaa kansaansa.
  Meillä on aarreonni johtajissamme juuri tällä hetkellä.

 11. Kyllähän Kaikkonen pestiinsä sopii, mutta tottahan se on mitä Kyuu toi esille, ei siitä mihinkään pääse.

  Toisaalta mielestäni olisi aina hyvä huomata että ministerien takana on osaavia virkamiehiä ja iso liuta asiantuntijoita käytettävissä, kovin harva ministeri on millään tavalla erityisen pätevä ja osaava.

  1. Mitä se silloinen tuomio tähän liityy, miten Kaikkonen on pestiänsä hoitanut ?Mallikkaasti, luottamusta herättävänä ja osaavana.
   Mutta ymmärrän joidenkin tahojen vitutuksen johtokvartettiimme Niinistö, Marin, Haavisto, Kaikkonen ja nyt vuorostaan Kaikkonen puolustustykkinämme.

Kommentoi