”Tasapuolinen Fox-media”, Suomessa

Tämän US blogistin näkemyksen esitin jo aikaisemmin siellä asiaa käsitelleissä blogeissa,, minkälaisissa  käsissä Suomen media ( lööppimedia) on, vaikka näkemyksen esittävät kirjoittaja Iisakki Kiemunki sosiaalidemokraatista ja Saku Tuominen avaa asiaa jutun  sisäisessä linkissä.

Minun on helppo allekirjoittaa tuo, koska olen elänyt siinä mediamaailmassa sisällä pitkään. Samoin siksi, että olen puolueellinen milloin millekin puolueelle ts. kannatan sosiaalista oikeudenmukaisuuta.

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/mpmaenp/mediasuhteiden-asiantuntija-iltapaivalehdista-lahes-jenkkien-fox-news-leveleilla-mennaan-jo/

17 vastausta artikkeliin “”Tasapuolinen Fox-media”, Suomessa”

 1. Siis demari itkee Marin kohtelusta ja viittaa hyvin löysästi Ruostetsaaren tutkimukseen vuodelta 2014 joka jo tuolloin arvioitiin olevan kovin kevyttä tavaraa.

  Siis kehen tässä nyt vaikuttaa läöppijournalismi oikeasti uppoavan?

  1. Etkö usko ip lehtien lukijamääriin jne. Haapaloihin Nurmineen ?
   Radio yle 1 oli ap. Stillerin ja Saukkomaan keskustelu, joissa pikälti allekirjoittivat nämä.
   Blogisti ei mitenkään itkenyt, vaan puhui asiasta oikeilla nimillä.

   1. Iltapäivälehtien lukijamäärä ovat hyvin harhaanjohtavia koska on ” lukijoita” ja sitten on lukijoita, jälkimmäisiä on harmillisen vähän.
    Kovin usein vaikuttaa myös siltä, että ne kovimpaan ääneen lööppijournalismista itkevät tarttuvat hyvin äänekkäästi itselleen mieluisin lööppeihin, joka toki sopii siihen kaksoistandardiin jota moni itseään hyväihmisenä pitävä noudattaa.

     1. Heh, sinähän se oletkin ihan paras arvioimaan muiden fiksuutta ja fiksuuden esille tuomisen tarvetta.

 2. Artikkelin kommentit ovat mielenkiintoisempia ja perusteltuja , kuin itse artikkeli.

  Tässä yksi niistä:

  Tommi Hämäläinen #3730651 26.8.2022 14:41
  Ilmoita asiaton viesti

  Uusi kommentti Vastaus kommenttiin: #3730414

  ”Venäjän rahoittamalla AlfaTV:llä”

  Myönnän ettei minulla ole kyseisen kanavan taustoista erityistä tuntemusta, mutta ihmettelen väitettä siinä valossa kun kanava on näyttänyt suoria reportaaseja ukrainasta joissa on mm. näytetty kanavan lahjoittavan kaksi pakettiautoa ukrainalaisille humanitaariseen työhön. Lisäksi erilaisia mainoksia joissa vedotaan lahjoituksiin ukrainalaisten hyväksi. Lisäksi kanava näyttää ihan puhdasta Israel propagandaa.

  1. Alfa TV:n omistuspohja selviää Googlea käyttämällä, eikä Venäjästä kyllä ole edes hajua mukana.

 3. STT, YLE radio ja tv sekä HS ovat luotettavimnat mediat Suomessa. Mukaan pääsevät myös maakuntalehdet. Sitten MTV-uutiset tutkimusten mukaisesti.
  Muut ovat pohjasakkaa.

  1. AL on eri media kuin HS. Omistuspohja on sama ei tarkoita, että jutut ja luotettavuus olisi sama.
   Sanomalehdillä on sopimuksia joistakin juttujen yhteisjulkaisuista.

  2. Niin, on aina kiva vedota löysästi johonkin tutkimukseen ja samalla toivoa, että kukaan ei oikeasti olisi tietoinen kyseisestä tutkimuksesta ja sen sisällöstä, tässäkin avauksessa, avauksen tekijä toistaa itseään. No ehkä hän vakuuttaa itseään ?

Kommentoi