15 vastausta artikkeliin “Ukrainan sodatkin ylittänyt maailman tärkein mediatapahtuma”

 1. Juttu puhuttaa laidasta laitaan. Lue kommentit.
  Koko US oli tänään vain Marinia- loistavaa !
  Itse lehdistötilaisuuden hän hoiti ammattimaisesti eikä langennut lööppimedian ansoihin.

    1. Kommenttini kyllä koski sinua.
     Itse en ole sen kummemmin Marinin kuin jonkun muunkaan poliitikon sokea uskovainen, kuten sinä näytät olevan.

 2. Marin on ihan itse luonut tämän tilanteen. Jos hän olisi mies olisi tullut jo potkut. Edelleen tässä on takana muitakin voimia kuin yksi outo Insta tili…

  1. Kyllä se on niin väärin, kun toinen esiintyy videolle ja sitten joku vielä julkaisee sen.
   Ja onhan Marin niin pahoillaan – siis siitä, kun jäi kiinni…

 3. Kekkonen aikanaan örvelsi tavallaan, nyt bilettää Marin niin että ainakaan mökkien mummot eivät pysy perässä. Kekkonen kesti omassa suosiossaan ja vallassaan, näin käynee Marinillekin. Vuosien päästä uskalletaan palata ymmärryksen tielle.

 4. Eiköhän tuo tapaus käänny voiton puolelle. Demaripuolueen jäsenistön keski-ikä alkaa aleta seitsemästä kympistä, kun kannatusta haukataan vihreitä.

 5. Tämän ”tutkivan=hutkivan” median jälkeen pääministeriksi ei rupea kukaan, paitsi puolihullu kaheli, ei normaali ihminen.
  Ei tätä kusipäisten maailmaa voinut Marinkaan aavistaa joutuessaan Rinteen jälkeen pakkopestiin.

 6. Lööppimediat ja niihin lukeutuu jo arvon päivälehdetkin unohtaen oikeat uutiset. No kyse on mustamaalata oikealta laidalta hallituksen pmää asiaa hiven muuta enin. PM tasolla pitää valita seuransa käyttäytyä kuten hillitty harkitseva ihminen ja sen asian olisi voinut mainita etusivulla ja piste.

 7. Eli jälleen sokeaa hypetystä – marin ei ole tekemisistään huolimatta syypää mihinkään, vaan kyse on taas mustamaalauksesta…

 8. Suomi on puolillaan rähjäisiä äijän moukkia, joille vain kaikista asioista vittuilu tuo orkut. Ja useammin, jos kyseessä on poliitikko ja nainen, joka ei ole persu.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *