Belgit ymmärsivät tosiasiat-sakut eivät vielä

https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000008693349.html

”Belgia päätti lykätä ydin­voimaloiden sulkemista vuosi­kymmenellä”

Belgit tajusivat, että ydinvoimaa kannattaa käyttää ryssästä eroon pääsemiseksi.

Nyt olisi aika sakujenkin ymmärtää tilanne ja avata jo suljetut toimintakuntoiset laitokset uudelleen, jotta ryssän energiasta päästäisiin eroon mahdollisimman pian.

6 vastausta artikkeliin “Belgit ymmärsivät tosiasiat-sakut eivät vielä”

  1. Saksa on vieläkin liian rakastunut venäjään. Ehkäpä kun muutama kymmenen tuhatta siviiliä vielä tapetaan niin muuttavat mieltään. Ehkäpä eivät.

  2. Siinä olisi mainio tutkimuskohde – miten Saksa ajautui tähän tilanteeseen, ketkä ovat syyllisiä siihen?

    Saksa ei halunnut Ensimmäistä Maailmansotaa – sen halusi Venäjä. Saksaa kuitenkin syytetään siitä sodasta.

    Saksa ei halunnut Toista Maailmansotaa – senkin halusi Venäj. Saksaa kuitenkin syytetään siitäkin sodasta.

    Jenkkien Marshall-avun turvin ja kovalla työllä Saksan läntisten miehitysvyöhykkeiden asukkaat rakensivat Saksasta taloudellisen menestystarinan. Siihen kuuluivat myös ydinvoimalat – ja varsin voimakkaat puolustusvoimat.

    Saksan itäisen miehitysvyöhykkeen Venäjä ryösti perusteellisesti ja orjuutti komentoonsa.

    Miten jouduttiin tilanteeseen, että Saksaan alettiin rakentamaan valtavan suurella rahalla haitallisia sattumavoimia tuulivoima ja aurinkovoima, sekä alettiin ajamaan alas erinomaista ydinvoimaa? Miksi Saksa ajoi alas perusteellisesti puolustuskykynsä? Miksi Saksa hirtti itsensä venäläiseen maakaasuun?

  3. https://www.suomenuutiset.fi/amerikkalaisille-energiaomavaraisuus-vaikka-fossiilisilla-on-tarkeampi-kuin-taistelu-ilmastonmuutosta-vastaan/

    USA on monin tavoin jakautunut valtio, mutta siitä huolimatta amerikkalaisten enemmistö pitää energiaomavaraisuutta ensisijaisen tärkeänä.

    Maaliskuun alussa tehdyn IBT/TIPP-kyselytytkimuksen mukaan kaksi kolmasosaa (63 prosenttia) amerikkalaisista kannattaa energiaomavaraisuuden takaamista poraamalla kotimaisia fossiilisia polttoaineita, vaikka se merkitsisi ilmastotavoitteista tinkimistä. Vain 8 prosenttia oli vahvasti tätä vastaan.
    ————————————————————————————–
    Järki näyttäisi voittavan muuallakin kuin Belgiassa.
    —————————————————————————————
    ”Hiili ei ole myrkky eikä vihollinen. ”Hiilineutraalius” tarkoittaa ihmisneutraaliutta ja elämäneutraaliutta, sekä myös modernisaationeutraaliutta.” – Juha Ahvio kirjassaan ”Vaarallinen vihreä valhe” (2017).

  4. Saksassa on hiiltä jäljellä melkoisia määriä ja tiukan paikan tullen he myös käyttävät sitä ja sanovat niille jotka mesoo ettei saa
    Niin mitä niille sanotaan no sitä voitte itsekkin miettiä terv tepivaari

  5. Saksa on hieno maa ja siellä pidetään Suomalaista hyvin ja sen tuntee varmaan noin moni jotka siellä ovat olleet ja vaikka vain käynyt
    Turhaa uhoomsta siellä ei katsota hyvällä lainkaan terv tepivaari

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *