Kaikki eivät juokse IPCC:n hysterian ja valheiden perässä, vaan ammattilaiset ajattelevat loogisesti

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/nollahiilipolitiikka-johtaa-koyhyyskatastrofiin-eika-edista-ilmastonsuojelua-sanoo-nobel-ekonomisteja-johtanut-tutkija/8556554

”Kiirehtimällä yritettävän vihreän siirtymän kustannukset kasaantuvat ennen kaikkea maailman köyhimpien niskaan, sanoo tanskalaistutkija. Sharm el-Sheikhin ilmastokokous alkaa tänään sunnuntaina.”

IPCC:n hysteerinen valehtelu ei johdakaan onnelaan ja vihreään autuuteen.

Tosiasiat huomioon ottaen pääyttäisiin sekä tuoksen että talouden kannalta parempaan, mutta utopistinen tosiasioihin perusrumaton idealismi ei sitä salli.

 

5 vastausta artikkeliin “Kaikki eivät juokse IPCC:n hysterian ja valheiden perässä, vaan ammattilaiset ajattelevat loogisesti”

 1. Psykologia on unohdettu. IPCC ei ole väärässä, mutta he eivät ymmärrä että muutos pitää tehdä ihmisten kanssa, ei ihmiset unohtaen.

 2. IPCC ei ole oikeassakaan, koska se uhoaa asioita perutuen todellisuudesta eroaviin ilmastomalleihin ja sivuuttaa myös historialliset ilmastotiedot monessa suhteessa.

 3. Siirtymisaika on liian nopea suhteessa siihen, mitä 10 mrd ihmistä tekevät puhumattakaan saastuttavimmista maista ja maanosista.
  Historialliset muutokset eivät ole niitä, mihin voidaan vaikuttaa ja paeta niiden selän taakse, Ihmisiin kyllä.

 4. On täysin idioottimaista jahdata hiilidioksidia ja siinä huumassa rakentaa valtavat määrät haitallisia sattumavoimia tuulivoima ja aurinkovoima.

  Vihreä siirtymä – Perrrrrr…

 5. Yhdistyneisiin kansakuntiin on liittynyt 193 jäsenvaltiota (lokakuu 2022) .

  Kulin uutisista, että 32 maata on onnistunut vähentämään hiilidioksidipäästöjään.

  Ilmastojepeillä on varmaan kiva aina vuosittain kokoustela.

  Sen minkä EU-maat onnistuvat vähäisen vähentämään hiilidioksidipäästöjään, niin väestön kasvu maailmanlaajuisesti kumoaa moniketisesti.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *