Koskenniemi on pihalla kuin putinan trollit

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/butsha-ei-professorin-mielesta-nayta-kansanmurhalta-humalaisten-ja-pelokkaiden-sotilaiden-toimintaa/8396734

”– Näyttää, että se on ollut sattumanvaraista, humalaisten tai muuten turhautuneiden ja pelokkaiden sotilaiden toimintaa.”

Siis n. 300 siviilin murha ja joukkohauta oli ”humalaisten tai muuten turhautuneiden ja pelokkaiden sotilaiden toimintaa”????????

Missä kuplassa tämä ryssän ”ymmärtäjä” oikein elää?

6 vastausta artikkeliin “Koskenniemi on pihalla kuin putinan trollit”

 1. Hän on juridisesti oikeassa: on hyvin vaikea todistaa järjestelmällisyyttä. Tämä on aina ollut Venäjän armeijan ”tapa” mutta onko se käsky vai tapa – siinäpä se. Se lähtee jo mielettömästä simputuksesta armeijassa ensi päiviltä lähtien. Tehdään selväksi että sääntöjä ei ole.

 2. Koskenniemi ei ole minkäänlainen ryssän ymmärtäjä eikä elä missään kuplassa. On antanut aikaa sitten ankaran tuomion ryssän touhuille. Vaan tässä pitää yhtyä Kyuun lausumaan.

 3. Kun ei ole sääntöjä, eli esimiehet on myös mukana tässä roistoporukan touhussa niin meno on juuri tälläistä, ei yllätä yhtään.

 4. En ihan allekirjoita Koskenniemen näkemystä. Kertoman mukaan asialla oli ainakin Kadyrovin tunnetusti julmia tsetseenejä, eivät he mitään pelokkaita ole, eivätkä ehkä humalassakaan. Kaikkea liikkuvaa oli ammuttu, tarkka-ampujia oli päiväsaikaan ollut passissa ampumassa asukkaita. Erityisesti oli etsitty ja ammuttu nuoria miehiä. Se viittaa samanlaiseen suunnitelmallisuuteen kuin Katynin joukkomurha: teloitetaan vastarintaan pystyvät.

  Eräs asukas taas kertoi sotilaiden olleen todella nuoria mutta täynnä vihaa ukrainalaisia kohtaan. Propaganda lietsoo kansanmurhaa, muuan ukrainalainen kertoi soittaneensa sodan alettua sukulaisilleen Venäjälle: sukulaiset olivat sanoneet toivovansa että sotilaat tappavat heidät! Ukrainalaisista on Venäjän propagandassa tehty ”natseja” jotka siis saa tappaa. ”Tappaminen ei ole kaunista, mutta se on välttämätöntä” sanoi aikoinaan Heinrich Himmler.

  En usko että pelkäävät sotilaat ampuvat siviileitä kadulle, kiduttavat uhrejaan ja ampuvat sidottuja ihmisiä löhietäisyydeltä päähän.

  Joukossa on kyllä ollut normaalimpiakin sotilaita, ukrainalaisten kertoman mukaan jotkut jopa koputtivat ovelle ja kysyivät voivatko yöpyä talossa. Mutta eivät kaikki saksalaisetkaan olleet natseja ja silti tapahtui kansanmurhia. Niitä eivät tehneet pelokkaat ja humalaiset vaan propagandan aivopesemät, vihaa täynnä olevat.

 5. Armeijan selkäreanka on kuri. Ilman kuria ja komentoketjun herarkkian noudattamista armeija lakkaa olemasta armeija.
  Näinpä ollen tämän Koskenniemen höpinät voi vetää viemäristä alas.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *