Niin heteronormatiivinen yhteiskunta????????

https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/af46e6ef-24c1-4b56-a445-988f678292c6

”Shirly Karvinen ottaa kantaa hetero-oletuksiin – ”Me eletään niin heteronormatiivisessa yhteiskunnassa””

Mikähän siinä on ihmeellistä?

Tutkimusten mukaan 95% ihmisistä on heteroita, joten millä perusteella pitäisi koko ajan toitottaa tuosta 5%:sta?

Olkoot kuka, mitä ovat.

Ei siitä tarvitse koko ajan toitottaa.

7 vastausta artikkeliin “Niin heteronormatiivinen yhteiskunta????????”

 1. Mielenkiintoista nähdä miten heteronormatiivisuus toimii, ovatko nämä Shirly ja Sanni vielä pari viiden vuoden päästä vai ollaanko tultu kaapista ja löydetty oma heterous. Epäilen, että homous alkaa olla jo niin muodikasta että jotkut naiset päätyvät siihen ollakseen in.

 2. Kyllä mä oletan naisten olevan heteroita. Lesbot on aika rumia yleensä.

  1. Älähän sano John: https://www.adlibris.com/fi/kirja/the-history-of-lesbian-hair-9780385480376
   Voit aina kehittää sumeaa silmää!

   Kuitenkin:
   https://www.biomag.hus.fi/braincourse/L5.html

   ”Kissanpoikaset, joiden toinen silmäluomi ommeltiin kiinni viikon vanhana, kehittyivät normaalisti ja käyttivät avointa silmäänsä. Kun aikaisemmin suljettuna pidetty silmä avattiin poikasten ollessa 1–3 kk:n ikäisiä ja toinen silmä suljettiin, havaittiin, että viikon vanhana suljettu ja aikaisintaan 1 kk:n ikäisenä avattu silmä oli pysyvästi sokea. Pupilli kuitenkin edelleen toimi.”

 3. Maailman väkiluku vuonna 2019 YK:n mukaan on 7,713 miljardia. Väestön vuosikasvu on noin 82 miljoonaa. – Wikipedia.

  Jokainen meistä tällä pallolla on saanut alkunsa ja elämänsä miehen siittiöstä ja naisen munasolusta. Tähän myös tarvitaan (keinojutut pois lukien) miehen ja naisen välinen parittelu.
  Joten eiköhän yhteiskunta kuin yhteiskunta ole heteronormatiivinen ilman mainostamistakin, – vaikka kuinka Massacchusetten osavaltiossa ja osin muuallakin lapsille syötetään koulussa kuvitettuja oppikirjoja, jossa homoparit ja ”heidän lapsensa” esitetään varsin normaaleina perheinä. Ja vaikka kuinka Hollywoodin propagandatehdas syöttää massoille elokuvia, joissa jokainen mies ja nainen ovat ainakin ”vähän” homoja.

  Tietojen mukaan pieni osa ihmisistä on ollut homoseksuaaleja ihmiskunnan alusta lähtien ja on edelleen, mutta tuskin heitä joka puun takaa ilmestyy niin kuin armoitetut homolobbaajat yrittävät uskotella. Piste.

 4. https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/artojaaskelainen/232433-mita-ihmetta-kouluissa-tapahtuu/

  Mitä ihmettä kouluissa tapahtuu? (Arto Jääskeläinen 1.3.2017)

  Nuori tyttäreni kertoi vastenmielisyyttä ja ahdistusta herättäneestä yllätyksestä 5-luokan äidinkielen tunnilla. Oppilaiden piti avata kukin omalla tietokoneellaan äidinkielen tehtävä, joka koostui sarjasta kysymyksiä ja videosta.

  Herää kysymys, miten lesbojen suutelukohtaus liittyy äidinkielen opetukseen ja millä tarkoituksella tämmöisiä asioita tarjoillaan äidinkielen opetuksen yhteydessä?

  Keskustelin kotona tyttäreni kanssa. Hän sanoi, ettei uskaltanut sanoa mitä ajatteli videosta ettei saa huonoa numeroa koulusta, vaan vastasi tehtävissä ”mitä toivottiin”. Hän oli kokenut videon epämiellyttävänä ja ihmetteli, pitäisikö kaikkien käyttäytyä tuolla tavalla kuten koulussa opetetaan myös äidinkielen tunnilla.

  Nämä 5-luokan oppilaat ovat pääosin 11-vuotiaita. Keskustellessani tyttäreni kanssa hän kertoi, että jo jollain alemmalla luokalla oli näytetty homovideo, jossa kerrottiin kuinka homoja kiusataan ja annettiin homoutta suosiva kuva asiasta, niin kuin kaikkien olisi vaalittava homoutta.

 5. Herää kysymys…minua ei vaivaa onko joku hetero vai homo. Eli miksi nämä homot sitten jatkuvaan nostaa esiin koko kysymystä, ilman jatkuvaa ”kysymysaaltoa” kaikki voisi olla kuten haluaa…🤔

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *