Velkahuuma jatkuuhallituksessa – nyt siltä odotetaan järkevää toimintaa, mikä lienee liikaa vaadittu

https://www.is.fi/politiikka/art-2000008567212.html

”Talouspolitiikan arviointi­neuvoston terveiset hallitukselle: Viipymättä suunnitelma julkisen talouden vakauttamiseksi”

Tämä olisi pitänyt jo tehdä ajat sitten, mutta ei kelpaa velkavetoiselle punaviherhallitukselle.

Halvan velan huuma on saanut hallituksen sokeasti uskomaan, että tämä jatkuu pitkälle tulevaisuuteen eikä sen siksi tarvitse suunnitella mitään.

7 vastausta artikkeliin “Velkahuuma jatkuuhallituksessa – nyt siltä odotetaan järkevää toimintaa, mikä lienee liikaa vaadittu”

 1. Lisää velkaa, kohtahan rinteetkin ja after ski on sakkia täynnä. Pääse sakki tuhlaamaan! Manna Sarin esikuntineen voi valloittaa taas tansslilattiat.

 2. Ei ennen vaaleja leikata eikä taida enää kokoomuskaa puhua leikkaamisesta.
  Työttömyys alenee kohisten ja työperäisen maahanmuuton kasvuun on paineita.

 3. Suomeksi: heti leikkauslistat käyttöön koronatuista, työttömyysturvasta, eläkkeistä, köyhiltä, taiteelta, urheilusta, yritäjiltä, ravintoloitsijoilta, 3. sektorilta jne… ja kehysriihi tiukemmaksi ja heti voimaan.
  Kokoomuspolitiikkaa, persupolitikkaa ja kepun änkyräsiiven politiikkaa talousneuvostosta, jossa näitä virkamiehä riittää. Ai niin, Sailaksen leikkauslista uudelleen voimaan.

  1. Velanoto voi olla perusteltua, mutta sokea velanoton jatkaminen ilman asiallista suunnitelmaa paluusta hallittuun talouteen ei millään mittarilla.
   Sitä tämä hallitus valitettavasti tekee.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *