Minkki on viheliäs vieras – mutta ryssä on vielä viheliäisempi

Pöydälläni on lukemattomien lehtien pinossa toiseksiviimeinen Metsästäjä-lehti. Sen alapuolella on viimeisin Metsästäjä-lehti. Siinä toiseksiviimeisessä on kannen yhtenä otsikkona: ”Minkki on viheliäs vieras”

En ole lukenut kyseistä artikkelia, mutta olen täysin vakuuttunut, että ryssä on vielä minkkiä viheliäisempi vieras.

Ei minkki sentään tahallaan tuhoa sairaaloita, kouluja, lastenkoteja, asuinrakennuksia, kulttuuritaloja, jne. Tuskin minkki harjoittaa myöskään murhaamista, ryöstämistä, kiduttamista, raiskaamista, jne.

Suosittelen lukemaan ikivanhan artikkelini – tietysti tarkoin lähdeviittein:

https://jput.fi/Murhanhimoiset_venalaiset.htm

 

18 vastausta artikkeliin “Minkki on viheliäs vieras – mutta ryssä on vielä viheliäisempi”

 1. Venäläinen ystävyys on oman kokemukseni perusteella erinomainen kokemus. Olen jopa erään venäläisen perheen lapsen kummisetä. Joten voiskohan ,Putkinen, selittää miten Suomen luonnossa minkki ja venäläiset on yhdittätävissä. Mielestäni tuo Putkisen vertaus on törkeä ja herran viha venäläisiä ihmisiä kohtaan viittaa psykopaattiseen ihmseen. Tavalliset esim. maassamme asuvat venäläiset ovat ihan normaaleja työtä tekeviä ihmisiä. Jopa huomattavasti parempia kun piäsysmiehinä mielellään olevat savolaiset..

  1. Vaitettavaa harhaluuloa.
   Osa on tuollaisia.
   kuitenkin osa hyväksyy putinan sakin rikokset Ukarinassa eikä heitä voi siksi pitää normaaleina.

   1. Erittäin pieni vähemmistö ryssistä on nykymenoa vastaan, ja heistä erittäin pieni vähemmistö on valmis tekemään asialle mitään. Ja sekin oppositio on pääsääntöisesti imperialisteja ja sovinisteja.

 2. Täällä blogeissa näyttää olevan osa mielenterveyden asiantuntijoita, jotka ovat kuin Kelan lääkäreitä, jotka näkemättä kykenevät arvioimaan asiakkaan terveydentilan, jos ne eivät stemmaa oman ideologian….eiku idiotismin kanssa.

 3. No, nyt onnistuu kommentointi. Sori että tein samasta aiheesta oman avauksen eilen illalla.

 4. Sarjavalehtelija Putin oli vauhdissa jo vuonna 2016.

  ’Putin toisti peräti kolme kertaa väitteen, jonka mukaan Venäjä on vapaaehtoisesti vetänyt ”kaikki joukkonsa” 1 500 kilometrin etäisyydelle Suomen rajasta.’

  *
  https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000008828233.html
  .
  21.5.2022
  .
  Putin ajoi Suomea Natoon jo kesällä 2016, kun hän suolsi valheitaan Kultarannassa

  Suomalaiset toimittajat saivat esittää kaksi kysymystä ilman oikeutta tarkentaviin jatkokysymyksiin. Ylen Marja Manninen kysyi Putinilta, mihin Venäjä pyrkii, kun se on lisännyt ja lisää koko ajan sotilaallista läsnäoloaan Itämerellä. Itse esitin IS:n kysymyksen, joka kuului tiivistetysti näin:
  .
  – Venäjän käytöksestä tulee täällä Suomessa joskus jopa sellainen olo, ikään kuin Venäjä ajaisi tahallaan meitä kohti Natoa. Minkä takia Venäjä käyttäytyy tällä tavalla? Ja olisiko teillä jokin konkreettinen oma ehdotus, millä tavalla Suomi saataisiin tuntemaan olonsa turvallisemmaksi?
  .
  PUTININ vastaukset ihmetyttivät jo tuolloin, mutta tilaisuudesta tallennettua videota katselee kaiken tapahtuneen jälkeen nyt uusin silmin.
  .
  Putin toisti peräti kolme kertaa väitteen, jonka mukaan Venäjä on vapaaehtoisesti vetänyt ”kaikki joukkonsa” 1 500 kilometrin etäisyydelle Suomen rajasta. Väite kuulosti niin kummalliselta, että Yle ehätti tuolloin jopa muuttamaan omaa juttuaan ja epäilemään, että kyseessä oli käännösvirhe.
  .
  Ei ollut käännösvirhe. Oli vain yksi Putinin poskettomista valheista, joita ei silloin vielä osattu tulkita Suomessa oikein. Näin jälkikäteen katsottuna se kuuluu samaan sarjaan kuin ”Ukrainan natsit ja narkomaanit”. Tai samaan sarjaan kuin ”Ukrainan ydinpommi” sekä ”yksinomaan venäläisiä vastaan tehoavaa etnistä bioasetta kehitelleet ukrainalaiset laboratoriot”.

 5. Onhan se ollut selvää jo kauan että Putin on persoonallisuushäiriöinen narsisti ja valehtelija. Eikä paremmaksi enää muutu.

 6. Yksi tuttuni sanoi että Venäjällä venäläisillä on aina ollut vallalla välistä vetämisen kulttuuri.

 7. Varkaita ja varkaita – eri tasoilla

  *******************************************************
  https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000008732500.html
  .
  ”Kuin matka supermarkettiin” – venäläisjoukot lähettävät varastettuja sotasaaliita kotimaahan

  ************************************************************
  https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000008825024.html
  .
  Yli 100 konetta jäi Venäjälle, maailman suurimmalle lentokoneiden vuokraajalle jättitappiot
  .
  Venäjän viranomaisten haltuunsa ottamien koneiden takia lentokoneiden vuokrausyhtiö AerCap kirjasi 2,7 miljardin dollarin tappion.

 8. Näinhän asia varmasti on – kaikkia venäläisiä Putin ei ole pystynyt manipulimaan.

  **************************************************************************
  https://edition.cnn.com/2022/05/22/europe/ukraine-russian-officer-resigns/index.html
  .
  22.5.2022
  .
  Russian officer reveals why he risked it all to quit Putin’s war

  *
  Venäläinen upseeri paljastaa, miksi hän riskeerasi kaiken jättäessään Putinin sodan
  .
  Meni muutama viikko nukkua kranaattilaatikoiden päällä ja piilotella kasvojaan ukrainalaisilta kasvavan syyllisyyden tunteen keskellä, ennen kuin venäläinen nuorempi upseeri tuli johtopäätökseen: Tämä ei ollut hänen taistelunsa.
  .
  ”Olimme likaisia ja väsyneitä. Ihmiset ympärillämme kuolivat. En halunnut tuntea olevani osa sitä, mutta olin osa sitä”, upseeri kertoi CNN.:lle.
  .
  Hän sanoi menneensä etsimään komentajaansa ja eronnut tehtävästään paikan päällä.
  .
  CNN ei nimeä upseeria tai sisällytä henkilötietoja, jotka auttaisivat hänet tunnistamaan hänen turvallisuutensa vuoksi.

 9. Moskovalainen tutkija, entinen diplomaatti Aleksandr Baunov on kovin harhainen.
  .
  ”Venäläisille eristyspolitiikka on tuttua. He kokevat tulleensa eristetyksi Euroopasta jo kauan sitten.”
  .
  Onko kahdeksan vuotta yhtä kuin kauan sitten – venäläiset miehittivät Krimin vuonna 2014, jonka jälkeen Venäjään kohdistuvia pakotteita alettiin ottaa käyttöön. Aluksi pakotteet olivat varsin lieviä.
  .
  Länsimaat, etenkin Euroopan maat tekivät vuosikymenien aikana miljardi-investointeja Venäjälle.
  .
  Aleksandr Baunov , kuulostaako tämä eristämiseltä?

  *************************************************************
  https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000008819172.html
  .
  22.5.2022
  .
  Venäläiset oli eristetty Euroopasta jo kauan ennen sotaa, arvostelee venäläinen tutkija

  Euroopassa venäläiset on luettu kakkosluokan kansalaisiksi jo pitkään, sanoo moskovalainen tutkija, entinen diplomaatti Aleksandr Baunov. Se on edistänyt lännenvastaisuutta ja sen myötä välin-pitämättömyyttä sotaa kohtaan.

  EUROOPPALAISET ovat katkoneet suhteitaan Venäjään maan hyökättyä Ukrainaan. Tavoitteena on Venäjän eristäminen sen aggressiivisen politiikan suitsimiseksi.

  Venäläisille eristyspolitiikka on tuttua. He kokevat tulleensa eristetyksi Euroopasta jo kauan sitten. Näin asian näkee ainakin moskovalainen politiikan tutkija, entinen diplomaatti Aleksandr Baunov.

Kommentoi