Venäjä yrittää tehdä ukrainalaisista vapaan Ukrainan kyydittämällä ukrainalaisia Venäjälle

Tähän mennessä Venäjä on kuljettanut Ukrainasta Venäjälle (mm. Siperiaan) yli 1,3 miljoonaa ukrainalaista, joista 223 000 lasta.

Lähde.

Onneksi ukrainalaiset ovat pistäneet kunnolla hanttiin ryssille, joten kyyditettyjen osuus ukrainalaisista on vielä suhteellisen pieni.

Venäjän suodatusleireillä (keskitysleiri), joissa ukrainalaisia kidutetaan ja kuulustellaan, on noin 3000 Mariupolin asukasta.

——

Kannattaa muistaa historiasta, että Venäjän oli tarkoitus Talvisodan ja Jatkosodan yhteydessä pistää suomalaiset kävelemään Siperiaan.

Lähestyvä Suomen NATO-jäsenyys on hyvä asia.

9 vastausta artikkeliin “Venäjä yrittää tehdä ukrainalaisista vapaan Ukrainan kyydittämällä ukrainalaisia Venäjälle”

 1. Venäjä on jakanut ukrainalaiset moneen eri kategoriaan:

  1. Tapetaan tavattaessa;

  2. Viedään keskitysleireille kidutettavaksi;

  3. Viedään väkisin ilman mitään dokumentteja esimerkiksi Siperiaan;

  jne.

 2. Silloin kun Byl posahti niin ukrainalaisia haettiin väkipakolla raivaustöihin ilman minkäänlaisia kunnollisia suoja-asuja.

  1. Näin oli Timo. Ryssät estivät Tshernobylin ydinvoimalan turvallisuusjärjestelmien toiminnan ja rupesivat tekemään idioottimaisia kokeiluja (ehkäpä humalassa). Myös Venäjän miehittämänä olleen Viron kansalaisia vietiin selvittämään sitä revohkaa.

 3. Kannattaa muistaa myös 1930-luku. Ukrainalaiset talonpojat tuottivat erittäin tehokkaasti viljaa – joten heidät piti sitten murhata Venäjän toimesta ja myös pääsääntöisesti kansanmurhattiin ihan perusteellisesti:
  https://jput.fi/Ukrainalaisten_tahallinen_murhaaminen.htm

  Siinäkin asiassa ollaan taas samassa tilanteessa. Ryssät ryöstivät 1930-luvulla ukrainalaisilta talonpojilta (maanviljelijöiltä) kaiken viljan – myös siemenviljan – ja myivät sen ulkomaille.

  Nyt on ihan sama asia käynnissä. Venäjä ryöstää miehittämiltään Ukrainan alueilta viljaa ja myy sitä ulkomaille.

 4. Juuri nyt ”evakuoidaan” Ukrainan Mariupolin Azovstalin viimeisiä taistelijoita.

  Ensin vietiin vaikeasti haavoittuneita muka sairaalaan (ryssien miehittämälle alueelle), sitten vähemmin vaikeasti haavoittuneita muka odottamaan vankienvaihtoa (ryssien miehittämälle alueelle) – Ukraina antaisi sotavangiksi ottamiaan Venäjän sotilaita vastineeksi Ukrainan sotilaista. Nyttemmin myös sotavangeiksi antautuneita Ukrainan sotilaita – joilla ei ollut enää vettä, ruokaa, eikä ammuksia.

  Oletan, että Venäjä yksinkertaisesti murhaa kaikki evakuoidut ja sotavangeiksi antautuneet.

 5. Tähän päivään asti on lyöty kuin vierasta sikaa jos on yrittänyt muistuttaa että itänaapuri on lahdannut ja pakkosiirtänyt väkeä enemmän kuin eräs epäonnistunut taidemaalari saksanmaalla aikanaan.

  Ehkä vähitellen alamme tajuamaan.

  1. Pitkän, syvän ja synkän suomettumisen aikana Venäjää ja kommunismia ylistettiin estoitta Suomen yleisimmissä medioissa. Mitään negatiivista niistä ei julkistettu niissä päämedioissa.

 6. Keinot tulee jatkumaan vaikka Natoon pyrimme Venäjä-Turkki kapuloita. Seuraava on nälänhätä sillä Ukrainan ei pysty tässä tilanteessa tuottamaan ja vienti estyy? – Taistelu jatkuu eri muodoissaan?
  Venäjän oma kansa kärsii ohessa. Olisivat rikas hyvinvoiva kansa jos…

  1. Ukrainan varastoissa on viljaa varsin hyvin omaksi tarpeeksi, eikä viljely ole kokonaan seis.

   Ukraina on kuitenkin ollut hyvin merkittävä viljan viejä – ja se vienti on lähes pysähdyksissä.

Kommentoi