Verkkosukka-Urpilainen (demari) on pihalla kuin lumiukko

EU-komissaari Urpilainen oli juuri radion Ykkösaamun haastateltavana. Aivan järkyttävää kuultavaa.

EUn energiakriisiin Urpilaisen ratkaisu oli, että pitää rakentaa lisää uusiutuvaa sähkontuotantoa, eli suomeksi haitallista sattumavoimaa tuulivoima – ja ostaa lisää maakaasua sieltä sun täältä (kuten Afrikasta). Ei järjen häivääkään. Pitää lopettaa haitallisten sattumavoimien tuulivoima ja aurinkovoima rakentaminen ja täytyy rakentaa ydinvoimaa, ydinvoimaa ja ydinvoimaa.

Toinen idioottimaisuus on Afrikan ruokapulan ratkaiseminen pumppaamalla lisää EU-rahaa afrikkalaisten kouluttamiseen, jne. Afrikassa pitää kylmän viileästi katkaista valtavan nopea väestönkasvu. Yhden lapsen jälkeen sterilointi. Piste.

7 vastausta artikkeliin “Verkkosukka-Urpilainen (demari) on pihalla kuin lumiukko”

 1. ”Suurin osa poliitikoista vaikuttaa haluavan tulevaisuuden, jossa Suomi on rakennettu täyteen tuulivoimaloita. Tällöin täytyy kuitenkin rakentaa yhtä paljon muunlaista energiantuotantokapasiteettia, ns. säätövoimaa. Ilman luotettavaa ja suunnitelmallista energiantuotantoa tulemme jäätymään kuoliaaksi kovimmilla talvipakkasilla.

  Sähköverkossa energian tuotannon täytyy vastata kulutusta. Jos kylmänä päivänä tarvitset kotonasi 100 kilowattituntia energiaa, täytyy sähköntuottajan vastata kysyntään samalla tuottamalla vastaava määrä energiaa. Tuulisemman päivän odottaminen ei yksinkertaisesti ole mahdollista.”

  https://tvky.info/2022/03/onko-korkealla-sahkon-hinnalla-tekemista-tuulivoiman-kanssa/

  Eilen kuuntelin radiosta jossa sanottiin että Olkiluoto 3 (jonka käynnistys takkuaa) sekä jotkin tulevat Olikiluoto 2 huollot (tai taas menossa olevat) ja olematon tuulivoima tulevat nostamaan sähkölaskun ensisestään. Talvellahan harvoin tuulee reilusti.

  Voi sitä riemua kenellä on sähkölämmitys.

  1. Lisäys: vuonna 2050 maailmassa on 2,5 miljardia afrikkalaista, nyt niitä on kai 800 miljoonaa. Iso osa jätteistä maailman meriin tulee juuri sieltä…

    1. Ranskassa lasketaan olevan 1514 no-go zonea, jonne hälytysajoneuvot, sosiaalityöntekijät ym. eivät uskaltaudu ja joissa poliisi ei käytännössä voi operoida. Neljä miljoonaa ranskalaista eli 6% väestöstä elää näillä alueilla. Suuri osa Afrikan siirtolaisia… sattumaa, minä kun en usko sattumiin.

  2. OL3 ostettiin prototyyppinä, mihinkään ei ollut aiemmin rakennettu sellaista. Prototyyppi tarkoittaa yleisesti, että rakentamisessa ja koekäytössä havaitaan ongelmia ja tarvitaan uutta suunnittelua ja muutostöitä.

   Rakentaminen taisi venyä kymmenkunta vuotta pidemmäksi kuin oli projektoitu. Koekäyttö on meneillään ja on jo tarvinnut tehdä muutoksia. Toivottavasti se OL3 toimii kunnolla kunhan talvipakkaset lisäävät entisestään sähkönkulutusta.

 2. Urpilainen on ollut pihalla koko ajan, koska sokea demuideologia estää loogisen ajattelun.
  Urpilainen ajaa sosiaalipolitiikkaa, missä Suomi on koko maailman sossutoimisto.

  1. Kataisen punikkihallitus oli mission impossible – ja Urpilainen oli sen hallituksen surkea valtiovarainministeri. Oikeista asioista pihisteltiin ja vääriin asioihin lapioitiin surutta rahaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *