20€ ja kuinka yksinäinen henkilö hankki monen viikon ruuat kaupasta!

Jos tuntuu että ei rahat riitä niin tässä on Sari Sarkomaan (KOK) kuinka se homma toimii! Varsinainen ohje kuinka ne asiat hoidetaan. Eli ei pidä valittaa ettei eläkeläisten rahat riitä kun 20€ syö hyvin monen viikon ajan 😎👍

Video avautuu suoraan tähän blogiin, kuuntele tarkasti niin säästät!

 

21 vastausta artikkeliin “20€ ja kuinka yksinäinen henkilö hankki monen viikon ruuat kaupasta!”

 1. Miettikää mitä herkkuja 20€ saa moneksi viikoksi. Onneksi on näitä viisaampia neuvomassa. 👍

 2. Mulla menne 7 euroa päivässä ruokaan, niin en nyt mitenkään keksi miten 20 e riittäisi viikon ruokiin.

  1. Timo. Kuuntele video niin opit kuinka käytät yksityisen sairaanhoitopalveluita ja hankit monen viikon ruuat 20€ ! Siinä se herne toistaan etsii…😅. Ei kannata lihaa ainakaan ostaa. Noodelit ja makaronit alkaa olla jo tiukassa…jos ostaa makarooneja ei ketsuppia ole moneksi viikoksi ostaa…

   En tiedä missä kuplassa tämä ihminen asuu mutta tämä taitaa olla se valehtelun perus kaava!

   Tohtori Joseph Goebbels (1897-1945)

   ”- Valehtelun teoreetikko. Loi teorian Suuresta valheesta ja sen käytöstä: valheen on oltava riittävän suuri ja sitä on toistettava riittävän usein. ”Jos kansalle on valehdeltava, niin se täytyy toteuttaa niin suuressa mittakaavassa, että kansalle ei tule koskaan mieleen epäillä, että kysymyksessä olisi vale.” (Turun Sanomat)

  2. 7×7 = 49. 20 : 7 = alle kolme euroa päivässä. Kerropa miten sillä rahalla pärjäisit ilman almuja!

 3. Minä taisin käydä eilen jo kolmatta, tai neljättä kertaa tässä kuussa kaupassa, sekin käynti maksoi noin 35 euroa. Pitää selventää, että minä en olekaan kahdenkympin sairaanhoitaja.

  1. Eläkkeellä oleva ”Sari Sairaanhoitaja” käyttää yksityisen lääkärin palveluita säännöllisesti ja pystyy ostamaan 20€ monen viikon ruuat. Eikös tämä hänen naapuri juuri tuossa videolla kerro että se on mahdollista 😅.

   Meillä kun on 2 koiraa ja 1 kissa niin pitää ehdottaa niillekin /nuppi että 20€ saatte hyvää ja maistuvaa ruokaa per lurjus viikkojen ajaksi…voi tulla isäntä syödyksi siihen mennessä…🤪

  1. Tämähän on kiva selvitys. Jos on pakko/ motivaatiota, niin kyllähän sitä ihminen oppii nipistämään aika isostikin kuluistaan. Elin itsekin aikanaan ensiasunnon hankittuani erittäin tarkasti budjetoitua elämää, jossa ihan olin laskenut myöskin kuinka paljon minulla oli varaa kuukaudessa käydä kahvilla/ ulkona tms. ystävien kanssa, mikä budjetti oli naurettavan rajoittava, mutta kyllä sitä ihminen pystyy aika isosti nipistämään, jos haluaa/ on itsekuria.

   1. Kyllä. Eli eläkeläisten on turha valittaa kun käyttää vain pakkoa/ motivaatiota niin rahaa ei juuri ruokailuun mene 👍

    1. Se, mikä on mahdollista pakosta ei tarkoita sitä, että se kertoisi mitään kenenkään hyvästä tilanteesta tai siitä, miten asioiden tulisi olla. Tosin totta lienee se, että Suomessa vallitsee jonkinlainen kilpailu julkiseen terveydenhuoltoon pääsystä mm. Kommentoin tuossa Putkisen tekemää selvitystä btw., en sinun blogin avausta 😉

    2. Käsittääkseni Suomessa on oikeus anoa toimeentulotukea ja myös ruokakassin voi hakea sikäli jos tilanne on todella huono.

 4. Aina voi toki väittää asioita eri asia kokonaan onkin mihin tuo 20 ekee riittää
  No saahan sillä yhden päivän ruuat mutta ei sen pidempään terv tepivaari

  1. Mutta kun Sarkomaa sanoi että 20€ syö viikkoja! 😅😅😅. Meillä koirakin naurais jos osaisi

   1. Näyttää siltä, että Sarkomaa väitti ensin 20 eurolla ostettavan monen viikon ruuat mutta tajusi sitten virheensä ja muutti asian niin että ”20 euroa on iso raha” kun ostaa monen viikon ruuat.

 5. No eihän se koira osaa nauraa mutta osaa se hymyillä kun saa elää hyvää koiran elämää
  Sarkomaa saa olla mitä mieltä vaan mutteipa 20 ekellä saa monen viikon ruoka tarpeita kukaan ei edes Sarkomaa terv tepivaari

 6. Kannattaa katsoa se Markon osoittama videoklippi Sari Sarkomaan puheesta Eduskunnassa – ja huomioida konteksti:

  Sari kertoi, että hänen naapurinaan elää eläkkeellä oleva sairaanhoitaja, joka tarvitsee lääkäripalveluja, eikä ole liiemmälti rahaa. Kyseinen eläkeläinen on ilmeisesti kertonut Sarille ostavansa ruokaa parilla kympillä viikoiksi.

  Sari siis halusi, että KELA-korvauksia ei leikattaisi – kun kaikilla ei riitä käyttää rahaa kunnolla ruokaankaan.

  1. Kohdasta 3:49:45

   Katso Yle Areenassa: https://areena.yle.fi/1-63779864

   Siinä Sari kertoo …kuinka ”hänen naapuri eläkkeellä oleva sairaanhoitaja” pärjää viikkoja 20€.

   Minä voin yhtä hyvin kertoa täällä kuinka minun naapuri ”eläkkeellä oleva taksi mies” pärjää viikkoja 10€ ja toivoo ettei KELA-korvauksia leikattaisi.

   Ostaisitteko senkin tarinan …🤔

   1. Lisäys.

    Minulla on vahva tunne että tässä on Sarin naapuri puhunut jostain aivan muusta aikajänteestä.

    Tämmöiset sammakot näinä aikoina poliitikkojen suusta on kauheita.

    Esimerkiksi Timo Harakan ”nyt tulee rahaa tilille” ja muita ikuisuus sloganeita pyörii pitkin somealustoja ja keskusteluissa…ei niitä ole lausunut kukaan muu kuin henkilö itse.

Kommentoi