Hippo Kepuleihin ?

”Timo Soini keskustan riveistä eduskuntaan? Puheenjohtaja Saarikko on valmis keskustelemaan ehdokkuudesta Soinin kanssa” (Keskisuomalainen)

Nyt on Kepulit alas vajonneet. ”Hippo” ehdokkaaksi eduskuntaan. Toisaalta siinä kattila kanttaan etsii, takki kääntyy nopeammin kuin salamavalo räpsähtää! Mitähän ”jalasmökki Paveli” miettii tästä …😅

Viihdettä tulossa koko YLE maksun verran 🤣🤣🤣

9 vastausta artikkeliin “Hippo Kepuleihin ?”

 1. Kyllä minä ainakin hyväksyn Soinin, hän on yksi niitä terävämpiä poliitikkoja. Kuittaa kummasti Saarikon mennen tulen. Minä tätä jo ennakoin, kun Keskustapuolue vaihtoi Kulmunin Saarikkoon. Nyt Keskustapuolue on niin syvän kuilun partaalla, että sieltä ei helposti kiivetä.

 2. Soini on yksityishenkilö eikä edusta ketään. Hänen siirtymisensä Keskustaan ei ole paluu Keskustaan sillä hän on sen verran nuori että ei ehtinyt olla mukana Maalaisliitto/Keskustapuolueessa ennen kuin Vennamo erosi siitä ja perusti oman puolueen joka oli Soinin poliittisen uran alku. Myöskään Soinin entisiä puoluetovereita (keitä he sitten ovatkin) ei Keskustaan siirtyminen koske. Mutta jonkinlainen oire poliittisen ilmapiirin väreilystä tämä on. Entisen mahtipuolueen Maalaisliiton kaksi perillistä, Keskusta ja Perussuomalaiset eivät kumpikaan voi olla tyytyväisiä puolueensa nykytilaan. Keskusta kutistuu ja Perussuomalaiset ei pääse muiden puolueiden yhteistyökelvottomaksi julistamisen pannasta. Ei olisi mitenkään ihmeellistä jos kummankin piirissä alkaisi herätä varovaista kiinnostusta yhdistyä ja luoda jälleen mahtava ”Maalaisliitto”. Ei kylläkään sillä nimellä eikä sillä ohjelmalla. Maaseudun elinkeinorakenne on muuttunut eikä enää tarjoa aineksia yksinomaan maataloustuotannon edusvalvontaan. Mutta yhteiskunnan poliittisessa kentässä olisi hyvinkin tilaa vahvalle valtakunnalliselle puolueelle ajamaan maakuntien ja kuntien s.o. maaseudun etua vastapainoksi yhä keskittyville taajamille.

  1. Olisihan se keväälle TV viihdettä ja popcornia popsia ja katsoa kuinka nopeasti lupaukset taas petetään

   1. Sen nöet sitten kun Perussuomalaiset menee liberaslin, EU- myönteisen ja budjettileikkauksia haluavan Kokoomuksen apupuolueeksi. Soinin taas ei tarvitse lupailla mitään, ei hän ole puolueenjohtaja.

 3. Jaha no viekö mukanaan siniset jotka putosivat palleiltaan? Kyllä Paavon menetys tulee paikattua?

 4. Toivottavasti Kepu ja Soini löytävät toisensa ja vaikka ajattelen yhtälön olevan yhtä toimiva kuin jos Rauno Korpi olisi ensi vuonna Tapparan valmentaja, mutta mikä tahansa mikä on Kepulle haitaksi on Suomelle hyödyksi.

  1. Jos Paveli veti Kreml lausunnoillaan Kepuleita alle vesirajan niin Hippo vetää sen suoraan kölin alle ja paikka pienpuolueena on varma. Sinne Vihreiden sekaan prosenteissa.

 5. Jos Soini sattuisi pääsemään eduskuntaan niin hän olisi vain yksi Keskustan kansanedustajista. Muiden konservatiivien sekaan sopisi hyvin.

Kommentoi