Edelleen 5. kolonna on valmiina Suomessa

Tästäkin asiasta olen jauhanut aika pitkään. Nyt iltapäivälehti on myös ottanut kantaa asiaan. Näin se vain on että ”sotahullu” ja ”ruudinsavuinen” iltapäivälehtikin kirjoittaa samoista asioista kuin itse ajat sitten. Suomessa on todellakin 5. kolonna. Milloin vihelletään pilliin?

9 vastausta artikkeliin “Edelleen 5. kolonna on valmiina Suomessa”

  1. Olen jutellut tässä paljon Imatralla asuvien kanssa, kun siellä tuo kaupunkilaisten terrorisointi lisääntyy kovaa tahtia.

    Olen jossain määrin huolestunut että siellä ei ole kukaan lähtenyt tekemään tutkivaa journalismia, saati että poliisia kiinnostaisi.

    1. Mm Varusteleka ei myy venäläisille ns militaria varusteita (maastokelpoisia kenkiä, maastopukuja, veitsiä yms) mutta pitkin Suomea on tehty havaintoja mm XXL myymälöissä joista venäläiset äijät hamstraa juuri näitä tuotteita. Sattumaa?

  2. Kaikki Putin-mieliset ryssät pitäisi oitis karkottaa rajan taakse PISTE.

  3. Timon ehdotuksessa on selvää sanomaa ja järkeä – vaan miten tämän toteuttaisi?

    Ainakin haluaisin karkotettavan kaiken jotka syyllistyvät pieneenkin asukkaiden terrorisointiin, esim. z-symbolien tahrimisella. Se on merkki jäsenyydestä terroristiseen järjestöön ja pitäisi olla riittävä syy myös perua kansalaisuus kaksoiskansalaisilta.

    1. Tässä rikolliset ja jopa yhteiskunnalle ja turvallisuudelle vaaralliset henkilöt saa mellastaa miten haluavat, toista se on mm Norjassa. Mutta koska viherpuna meininki ja hällä väliä touhu niin tälläistä se on. Katsotaan sitten kun napsahtaa…kohdalle

  4. Saksassa pistetään pihalle näitä venäläisten kanssa puuhanneita…

    ”Saksan kyberturvallisuuspäällikkö on erotettu virastaan Venäjä-kytkösten vuoksi, kertoi Saksan sisäministeriön edustaja uutistoimisto AFP:lle tiistaina.

    Saksan liittovaltion kyberturvallisuusvirasto BSI:n johtaja Arne Schönbohm erotettiin välittömästi sen jälkeen, kun saksalaiskanava ZDF kertoi tutkivassa jutussaan hänen epäillyistä yhteyksistään Venäjän tiedustelupalveluun.” (MTV)

    Samaan aikaan Suomessa kaikenmaailman Lipposet ja Ahot & kumppanit myy jopa kirjojaan ja kehuvat kuinka hyvin heille pedattiin mahdollisuus valtaan Kremlin kautta 🤔

  5. Komppanian tarpeisiin sopiva kiinteistö myyty syksyllä venäläisille. Sattumaa, eihän mikään voi mennä pieleen ja vielä varuskunnan vierestä…

    Kankaan­pään Seutu: Venäläis­ostaja on hankkimassa sadan huoneen kiinteistön varus­kunnan läheltä https://www.is.fi/kotimaa/art-2000009144340.html

    ”PITKÄÄN tyhjillään ollut Kankaanpäässä sijaitseva Lohikon entinen vanhainkoti on viime viikolla myyty venäläisille, kertoo Kankaanpään Seutu. Kankaanpään Seudun saamien tietojen mukaan ostajana toimi kolme venäläistä henkilöä.

    Yli 4 000 neliön ja yli sadan huoneen rakennuskompleksi sijaitsee vain muutaman kilometrin päässä Niinisalon varuskunnasta ja eteläisen Suomen suurimmasta ampuma-alueesta.”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *