Ehdotan tätä MPK kursseille.

Nyt näitä tulee! Näitä pitäisi harjoittaa paljon jotta kun tarve on niin jokainen kynnellekynevä osaa käyttää!

Yhdysvallat hyväksyi: Suomeen myydään lisää Stinger-ohjuksia https://www.is.fi/kotimaa/art-2000009240890.html

Tämä on todella helppo ns ”ammu ja unohda” ohjus. Ei vaadi monimutkaista harjoittelua mutta mahdollisimman moni saisi tämän koulutuksen käydä MPK:n kursseilla. Ehdotan tätä kurssiksi, aina pitää olla äänessä ja vaikuttamassa, mitään ei silloin menetä.

Vasta taannoin kävin halki A2 Mekanisoitu pataljoona taistelussa 2022 KT kurssin MPK:n harjoituksena. Edelleen aihe on sama kuin niin ennekin eli kuvitellun vastustajan mekanisoidun pataljoonan organisaatiot ja käyttöperiaatteet hyökkäyksessä ja puolustuksessa. Nämä käydään läpi ja tentit pitää läpäistä.

Jokainen tietää että tämä vastustaja on Venäjä…mutta se siitä.

Suosittelen MPK:n harjoituksia itsekullekin!

3 vastausta artikkeliin “Ehdotan tätä MPK kursseille.”

  1. Ilmapuolustus maasta käsin on tämän päivän puolustus. Niin ja puolustuskoulutus kaikille sekä tarvittava materiaali hajautetusti saataville.

    1. Nopeasti ja hajautetusti maasta-ilmaan ja maasta-maahan ohjukset ovat tätä päivää. Ei raskaat lavetit ja paljastuvat kiinteät asemat. Varsinkin pienen maan kohdalla yllätyksellisyys ja nopeus joukkojen siirrolla tehokkailla mutta kevyillä aseilla ja niitä tukevilla järjestelmillä on puolustajan etu.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *