Ihan hyvin!!!❄️❄️❄️

Kuvitelkaa että olette Lapissa oleva yrittäjä ja teillä on kymmenkunta kiinteistöä joiden kulut tietenkin maksatte…alueelle on myyty reippaasti  pörssisähkösopimuksia!

Kun postilaatikosta pamahtaa kymmenkertainen sähkölasku niin on varmasti riemu ylimmillään. Tässä muuten ei ole edes pohdittu sitä kun etelästä tullaan sähkövatkaimilla sinne mökeille huilailemaan ja lataillaan vielä talon piikkiin ne sähköautot jotta siellä voi liikkua ja ladataan täyteen ennenkuin lähdetään takaisin kohti etelää…eiköhän kiinteistön omistajat maksa ne sähkölaskut ja jos pörssisähköä kuten tässä mainitaan niin…ohhoh! Linkki tuossa erillään jotta on luettavissa…ihan kiva tuommoinen kuukauden 12 000€ sähkölasku ❄️❄️❄️👍

 

9 vastausta artikkeliin “Ihan hyvin!!!❄️❄️❄️”

  1. On varmaan asiaa mutta mitenkä ne jotka ovat joutuneet työttömiksi samasta asiasta elikkä koronan vuoksi niitäkin pitää miettiä
    Kun yrittäjä putoo aivan saman on kokenut työtön eri euromäärin mutta sama katastrooffi heillä on terv tepivaari

  2. On se saatanan kumma juttu että ihmiset eivät ymmärrä että pörssi sanana implikoi sitä että voi mennä ylös tai alas.

    Onhan tuo järjestelmä aivan tajuttoman rikki, me maksamme aivan muusta kuin Suomen sähköhinnoista tuossa, mutta turha sitä mennä valittamaan siitä että on tehnyt riskisijoituksen. Itse on valintansa tehnyt.

  3. Sana Pörssi on maallikolle kirosana.
    Suuret sähköyhtiöt rahastavat kimpassa sitä voisi sanoa vaikkapa kartelliksi ja kukas myikään ne verkot sillä nekin ovat monopolinomaisia.
    Lähipiiri myi Lapin mökin ylläpitokulujen vuoksi.

  4. Paha vaan että lienee paljon mummoja, vaareja sekä ymmärtämättömiä, ovat sopimuksensa aivan pokkana vaan tehneet. Eivät todella ymmärrä mitä sana pörssi implikoi. Ja ovathan voineet lehdestä havaita että pörssikurssit ovat pitkään olleet nousussa, kuvitelleet tekevänsä hyvät kaupat.
    Valistusta pitäisi olla selvin sanoin saatavissa yhteiskunnan toimesta.

  5. Pörssi sinänsä ei ole ongelma, vaan:
    1. Suomeen ei aikoinaan rakennettu tarpeeksi uutta ydinvoimaa, kun vihreät ja kepulit vastustivat;

    2. Suomeen on rakennettu haitallista sattumavoimaa tuulivoima jo nimellisteholtaan enemmän kuin 3000MW. Sitä tuetaan hirmuisin summin veronmaksajien pussista. Siten hyödyllistä energiantuotantoa on ajettu alas, eikä tunnu kannattavalta rakentaa. Katsokaa artikkelin kuvista millaista se tuulivoima aikuisten oikeasti on:
    https://jput.fi/Verovaroin_tuetaan_tuulivoimahui.htm

    3. Saksa ja Ruotsi ovat valitettavasti ajaneet alas hyödyllistä ydinvoimaa ja ajavat edelleen.

    4. Viherhörhöt ovat saaneet aikaan sen, että hyödyllistä vesivoimaa (Vuotos ja Kollaja) ei ole rakennettu Suomeen.
    https://jput.fi/Vesivoima.htm

  6. Sattumavoima tulee todella kalliiksi ja se tarvitsee voimaa jolla asiat hoidetaan,

  7. Puhtaimmat tuotanto tavat on vesi ja ydin voima onko siitä edes vihreät eri mieltä mutta ei pidä rosvota keltään kotia vesivoimankaan vuoksi
    Olen souvarien kanssa samoilla latumerkeillä ettei keltään pidä kotia viedä vuotoksen altaaseen terv tepivaari

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *