Kaja Kallaksella kiire.

”Suomesta ja Ruotsista tuli tänään puolustusliitto Naton tarkkailijajäseniä. Maiden liittymispöytäkirjat allekirjoitettiin tänään Naton päämajassa Brysselissä.

Viron pääministeri Kaja Kallas kertoo Twitterissä, että hän kutsui heti allekirjoituksen jälkeen hallituksensa käsittelemään maiden Nato-hakemuksia.

Kallas on myös ehdottanut, että Viron parlamentti kokoontuu keskiviikkona, jotta jäsenyydet voidaan ratifioida nopeutetusti.” (Verkkouutiset 5.7.2022)

Virolle on ehdottoman tärkeää että Suomi ja Ruotsi saa täysjäsenyyden mahdollisimman pian. Kun Venäjä hyökkää, huom, se on kun, eikä ehkä. Eli kun Venäjä hyökkää Viroon olisi se maa vallattu 48 tunnin sisällä…sitten vasta Yhdysvallat muiden NATO maiden kanssa ehtii taisteluihin mukaan eli taistelemaan Viron taas vapaaksi. Tämä tällä hetkellä. Eli tällä hetkellä se on kun…

Voitaisiin sanoa että kun Suomi ja Ruotsi on NATO jäseniä ei moista tapahdu … siinä on ihan eri vauhti vastavoimalle Venäjää vastaan sekä Venäjän suurempi raja NATOn kanssa ei houkuttele Venäjää moiseen itsemurhaan.

Sitten on vielä tämä aika kun liitytään (ns. harmaa aika)…Venäjä voi yrittää vielä jonkinlaista invaasiota Suomea vastaan…kaikki on mahdollista.

Terveisiä täältä erämökiltä, ruudinsavuista, sotahullujen kirjoittelua…vai mitenkä se meni?

7 vastausta artikkeliin “Kaja Kallaksella kiire.”

  1. Turkki on diktatuuri, se on avannut basaarin ja jotain hyötyä hakee…

   Viron kohdalla tilanne on paha Venäjän hyökätessä. Se ehditään jyrätä ennenkuin apuvoimat ehtii paikalle. Siksi Suomen ja Ruotsin kuuluminen Natoon on elämänlanka heille, meidän jäsenyys estää yrityksen …tulisi julmetun pitkä rintama eikä Venäjän voima riitä …

 1. ”Ulkoministeri Pekka Haavisto toivoo nopeaa ratifiointikierrosta, mutta ratifioinnin tarkkaa kestoa on hänen mukaansa vaikea arvioida. Tanska oli ensimmäinen maa, joka ratifioi Suomen ja Ruotsin nato-jäsenyydet.” (MTV)

  Tanska oli nopein, sukujuuret siellä minulla. Nopeita ovat.

 2. ”Viron pääministeri Kaja Kallas sanoi juhannuksen edellä Financial Timesille, että Naton nykyisen puolustussuunnitelman aikana Venäjä miehittäisi Viron 180 päiväksi, mikä tarkoittaisi virolaisen kansan, kielen ja kulttuurin hävittämistä.” (Verkkouutiset)

  Jep…

 3. Nyt on Tanska, Norja ja Kanada jo Suomen hyväksynyt. Turkin kanssa tulee vielä basaari

 4. Viro tietää mitä itärajan takana on. He tietävät että mitä vahvempia olemme sitä vastaan, sen parempi meille nyt ja jatkossa.

  1. Viro tietää … siksi niillä on kiire saada Suomen tuki. Sodan syttyessä se muuten jyrättäisiin täysin. Suomella on ihan eri resurssit…Venäjä tietää sen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *