Kannattaa katsoa missä koira kulkee metsässä

Pitäkää koirat lähellänne sillä ulkomaiset marjanpoimijat syö koiria, tämä ei ole edes vitsi vaan tälläinen tapaus taas. Viime vuonna oli samanlainen tapaus myös. Paljonko on tapauksia missä pihan kissat ja koirat katoo näiden suihin…?

Oksettavaa.

11 vastausta artikkeliin “Kannattaa katsoa missä koira kulkee metsässä”

 1. Aihetta sivuten:
  *
  https://reissaustajaruokaa.com/2016/09/12/koiranlihansyonti-on-julmaa-proystailya-aasiassa/
  .
  Thaimaassa varastetaan lemmikkejä ja kesyjä korttelikoiria vietäväksi erityisesti Vietnamiin syömistä varten. Kyse ei siis todellakaan ole mistään ”ylijäämäkoirien” syömisestä, koska villejä koiria ei ole helppo saada kiinni.

  ************************************************************************
  https://www.verkkouutiset.fi/a/viestit-kertovat-venalaissotilaiden-syovan-koiria/#96e438a4

  Viestit kertovat venäläissotilaiden syövän koiria

  Ukrainan tiedustelun haltuunsa saamat viestin kertovat huolto-ongelmista.

 2. Onko se sitten niin erikoisen julmaa, tappavathan ihmisetkin toisiansa. Määrätyt rodut vielä syövätkin toisiansa, onko se sitten niin varmaa, että ei enää.

 3. Koira on eläin siinä missä nauta ja sikakin. Yhdellä tutullani on irlannin susikoira ja kun hänellä kävi kylässä kiinalainen pariskunta niin he mittailivat katseellaan sitä koiraa. Samalla ne kiinalaiset sanoivat etteivät ymmärrä miten eurooppalaiset voivat syödä niin uljasta eläintä kuin hevonen on.

 4. Melkoisen liiallinen määrä lemmikkejä tässä maassa sinänsä on että kai sitä pitää mustan huumorin ystävän nostaa hattua asenteelle…

 5. Eikös se koira muutenkin kuulu pitää kiinni tai ainakin hallinnassa? Sehän saattaa sännätä vaikka jäniksen tai peuran perään. Metsässä voi olka myös muita liikkujia eikä koiraa sovi päästää vapaana juoksemaan.

  Suomessa koiria ei oikein hallita. Vastaan tullessa lenkillä suuri osa koirista tempoo hihnassaan kohti, joskus joutuu hyppimään juin aropupu kun koira juoksee jalkoihin ennen kuin omistaja saa sen pysäytettyä. Jos hankkii koiran se pitäisi myös kouluttaa eikä olla tyytyväinen siihen että saa sen hihnasta revittyä.

  Olen lopen kyllästynyt koiranomistajien vastuuttomuuteen ja välinpitämättömyyteen joten kauheasti ei riitä empatiaa jos joku on päästänyt koiransa vapaaksi ja sen on joku toinen syönyt. Toivottavasti laittaa miettimäön mutta tuskin,

  1. Kyllä täällä erämetsässä jossa liikun ei juuri ihmisiä tule vastaan…lotossa voittaa helpommin.

   Siellä Tampereen alueella on eri asia kun erämehtiä ei ole ja joka pusikossa on joku koiran kanssa tai ilman…

  2. Ihan yllättäen osa koiranomistajista ei tiedä tai välitä siitä, ettei koiraa saa pitää irti toisen maalla ilman maanomistajan lupaa eikä koskaan eläinten rauhoitusaikana.

 6. Kun laumaa johtaa mies eikä marjanpomija se koira ei pureskele ketään
  Ja aina ei idässä voi olla varma mitä etees tuodaan ja Kiina ei ole ainoa maa siellä terv tepivaari

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *