Kun Venäjä hyökkää Suomeen, tulee samanlaisia valheita. Valmistaudu siihen nyt.

”Lavrov antoi BBC:lle harvinaisen haastattelun: ”Me emme hyökänneet Ukrainaan”

Venäjän ulkoministeri Sergei Lavrov on antanut länsimaiselle medialle vain muutaman haastattelun sen jälkeen, kun Venäjä käynnisti hyökkäyksen Ukrainaan 24. helmikuuta. Nyt hän on kuitenkin puhunut BBC:lle.

– Me emme hyökänneet Ukrainaan. Me julistimme erikoissotilasoperaation, koska meillä ei ollut todellakaan muuta keinoa selittää lännelle, että Ukrainan raahaaminen Natoon olisi rikollinen teko, Lavrov sanoi.

Ulkoministeri toisti haastattelussa Kremlin virallista linjaa, jonka mukaan Ukrainassa on natseja. Lavrovia haastatellut BBC:n Venäjän-päätoimittaja Steve Rosenberg nosti esille 360 siviiliä, jotka Venäjän joukot pakottivat pysymään koulun kellarissa 28 päivän ajan Tshernihivin alueella. 10 ikäihmistä menehtyi tänä aikana, sillä kellarissa ei ollut esimerkiksi wc-tiloja tai vettä saatavilla.

– Onko tämä natsien vastaista taistelua? Rosenberg kysyi Lavrovilta.

– Tämä on suuri harmi. Mutta kansainväliset diplomaatit, mukaan lukien YK:n ihmisoikeusedustaja, YK:n pääsihteeri ja muuta edustajat ovat lännen asettaman paineen alaisia. Ja hyvin usein heillä on tapana toistaa lännen levittämiä valeuutisia, Lavrov väitti.

– Venäjä ei ole putipuhdas. Venäjä on, mitä on. Emmekä me häpeä osoittaa sitä, keitä me olemme, hän jatkoi.” (IS)

Venäjä ei hyökkää ikinä minnekkään, Venäjä on ystävällismielinen maa jota me lännessä ymmärrämme väärin. Näin se on. Pakkohan se on olla kun Hippo Lavrov sanoo näin. Olen satavarma että Venäjä hyökkää jollain asteella vielä Suomea kohti.

Tietenkin kun olen näin ”ruudinsavuinen” ja Venäjä vastainen niin minun sanomiset on huuhaata, kuten on olleet usean vuoden näillä blogeilla…

 

 

3 vastausta artikkeliin “Kun Venäjä hyökkää Suomeen, tulee samanlaisia valheita. Valmistaudu siihen nyt.”

 1. Lavrov : ”Me emme hyökänneet Ukrainaan. ”

  Venäjä iski 150 tuhannen sotilaan voimin Ukrainaan torstai 24.2.2022.
  Onko Venäjän ulkoministeri Lavrov pidetty niin uutispimennossa, ettei hän ole tietoinen maansa asevoimien hyökkäyksestä Ukrainaan?
  .

  Me julistimme erikoissotilasoperaation, koska meillä ei ollut todellakaan muuta keinoa selittää lännelle, että Ukrainan raahaaminen Natoon olisi rikollinen teko, Lavrov sanoi.
  .
  Ukrainaa ei oltu liittämässä NATO’on

  [ Lavrov : Kaksi lausetta – kaksi valhetta]

  *

  Tuhansiin sotarikoksiin Ukrainassa tehneen Venäjän ulkoministerin pitäisi ymmärtää, että kullakin maalla on oikeus liittoutua parhaaksi katsomallaan tavalla.

 2. Venäjän hyökkäys Ukrainaan
  *
  Edellisen kerran sata vuotta sitten

  *
  Russia’s invasion of Ukraine

 3. Pitää muistaa, että Lavrov valehtelee vain silloin, kun aukaisee suunsa- ja aina silloin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *