Loppuu se laiton tuleminen maahan 🇫🇮👍

”Se on siinä! Tänään eduskunnassa saatiin lopullisesti maaliin päätös uudesta rajavartiolaista.

Rajalakiuudistus on perussuomalaisille poliittinen työvoitto, mutta ennen kaikkea se on voitto isänmaalle. Kyseinen laki on tehty suomalaisten turvaksi ja Suomen suojaksi.

Perussuomalaiset sai määrätietoisen työn tuloksena lakiin läpi pitkäaikaisen vaatimuksensa siitä, että raja voidaan sulkea kokonaan tilanteessa, jossa turvapaikanhakijoita käytetään välineellistettyyn massasiirtolaisuuteen.

Jatkossa laki mahdollistaa mm. koko itärajan sulkemisen turvapaikanhakijoilta tilanteessa, jossa kansallinen turvallisuus on vakavasti uhattuna. Jatkossa myös maastorajalla, virallisten rajanylityspisteiden välissä, voidaan olla ottamatta vastaan turvapaikkahakemuksia.

Tämä päätös osoittaa sen, että myös oppositiosta käsin on mahdollista vaikuttaa päätöksentekoon. Eduskunnassa valiokuntatyö on merkittävässä roolissa.

Perussuomalaisten työ suomalaisten edun puolesta jatkuu Suomen parhaan puoluejohtajan johdolla. Kiitos Riikalle ja koko perussuomalaisten joukkueelle hyvästä yhteistyöstä. 🇫🇮”

#perussuomalaiset #eduskunta #turvallisuus #jotainrajaa #suomalainenensin

9 vastausta artikkeliin “Loppuu se laiton tuleminen maahan 🇫🇮👍”

 1. Tuskinpa oli ainoastaan perusuomalaisten aikaan saannos kuitenkaan terv tepivaari

  1. Jos ole ymmärtänyt oikein, sitä lakia oltiin viemässä läpi ilman täyttä rajojen sulkemista ja vain persut julkisesti vaativat täyttä sulkua lakiin.
   Tämän persujen metelin seurauksena ainakin pitkästi se laki muutettiin nyt hyväksyttyyn muotoon punavirheiden, vasurien ja rantaruotsalaisten vastustuksesta huolimatta.

 2. Joka asiaan aina löytyy myös vastustus ei siinä outoa ole mikään mutta vaikka perusuomalaiset oliskin mölynnyt ei se ollut se joka lakia vei eteenpäin terv tepivaari

  1. Ilman persujen mölyämistä se laki olisi mennyt torsona läpi, joten älä jankuta.

   1. en mutta ei Suomessa oppositiosta mitään tehdä ja noin pieni porukka ei sitäkään vähää
    En jankuta mitään turhaa on ottaa suurempi osuus lain tekemisestä mitä taskussa on terv tepivaari

 3. Onhan se aivan selvää, että ilman PerusS tämä rajalaki olisi jäänyt toteutumatta kuten nyt toteutui ja voimaan olisi tullut hallituksen esitys avoimien ovien päivästä, jota eittämättä kokoomuskin olisi tukenut.
  Nyt kokoomuskin joutui puun ja kuoren väliin, kun tiesivät kansan enemmistön puoltavan rajat kiinni politiikkaa.

 4. Jossittelua. Oppositio toki voi laittaa painetta ja eduskunnassa tukea asiaa. Toisaalta jos hallitus olisi vastustanut lakia niin sitä ei olisi tullut ollenkaan. Hyvä että tuli eivätkä kaikenlaiset piu pau biudetit päässeet sitä tuhoamaan.

 5. En tiedä kenen syytä tai ansiota on mutta hyvä juttu tuo oli. Kun putin tietää että meillä on keinot, hän ei yritä temppua joka on tuomittu epäonnistumaan.

Kommentoi