Manna Sarin pelaa Putinin joukoissa

Aivan älyttömiä vastauksia tämä laukoo toimittajille, ei usko että Suomi liittyy Natoon (aivan erimieltä on muu johto Suomessa) ja meinaa vielä keskittyä näihin kysymyksiin. Punainen on punainen vaikka voissa paistaa. Putinin 5. kolonnan äänitorvi…?

Kommentti: Marin pelasi kielteisen Nato-korttinsa suoraan Putinin lapaan – pääministeri olisi saanut pitää Nato-linjansa omana tietonaan https://www.is.fi/politiikka/art-2000008552697.html

 

19 vastausta artikkeliin “Manna Sarin pelaa Putinin joukoissa”

 1. Ja nyt tämä valehtelee. Kaikki on Reutersin haastattelussa ja väittää taas ihan omiaan, tyypillistä maskirovkaa kuin Putinin suusta…🤔

  Suora lähetys IS:n taistelu­parista: Marinin mukaan Reuters-haastattelusta on tehty ylitulkintoja – ”Suomen Nato-kanta on muuttumaton” https://www.is.fi/politiikka/art-2000008552207.html

 2. Lähinnä huvittaa seurata reaktiota jotka lobbaavat Nato jäsenyyden puolesta. Itsellä ei ole vahvaa mielipidettä Natosta. En vain pidä kiihkosta.

  1. En minä mitään lobbaa. Se on minun mielipide. Tämä ei ole jokin Venäjä tai P-Korea jossa ei saa olla sitä mieltä mitä haluaa…

 3. Manna Sarinin mielestä eduskuntakaan ei tätä NATO hommaa veisi jäsenyyteen asti…noh, milloin eduskunta tästä on viimeksi äänestänyt. Eli taas pelkkä Manna Sarinin mölöytys:

  Sanna Marin selventää Reutersille antamaansa Nato-kommenttia: ”Lausunto oli pikemminkin realistinen” https://www.is.fi/politiikka/art-2000008553522.html

 4. EU, Nato ja Suomi pelaavat samaa pokeria kuin Venäjä. Ei edes Venäjä saa selvää, mitä Nato, Usa, Suomi ja Ruotsi aikovat.
  Biden puhui pääminsterimme kanssa ( presidentin ), ja oli pitkä keskustelu.
  Marin pitää Nato liittymisen portin auki koska vaan, jos Suomi niin näkee, mutta, todennäköistä hallituskaudella ei- Venäjä ei ota tästä selvää erkinkään kanssa. Haavisto tapaa Ruotsi kanssa Naton Stoltenbergin.
  ???

 5. Suomessa NATO gallupit heiluvat kai siinä tahdissa mitä Putin puhuu ja tekee. Tällä hetkellä on NATO myönteisyys kasvussa. Uskoisin että turvattomuuden tunteemme kasvaa jos Putin ryhtyy laajentamaan hallitsemaan maapinta-alaa Ukrainan maalla. Itse olen NATOn kannalla.

 6. Juuri tuli radiosta : ” Marinin sanonnat tukevat Putinin voimapolitiikkaa..” semmosta.

  1. Marisija on liian nuori ja kokematon tehtäväänsä. Jos tämä olisi ollut mies, se olisi saanut kenkää ajat sitten.

 7. Mielestäni Suomen pääministerin on täysin turha aukoa päätään NATO’on liittymisetä tilanteiden ollessa herkässä vaiheessa paitsi Ukrainan ja Venäjän rajoilla, myös Valko-Venäjällä ja Itämerellä.

  Juu, ja mitä tulee Venäjälle asetettuihin sanktioihin – kannattaako niistä edes puhua?

  *
  THE AUSTRALIAN

  https://www.theaustralian.com.au/news/finlands-pm-says-nato-membership-unlikely/video/47ffb960abab5517e900d80fb49495af

  3:27PM JANUARY 20, 2022

  Finland does not plan to join NATO in the near future but is ready to stand with its European allies and United States by imposing tough sanctions on Russia if it attacks Ukraine, Finland’s Prime Minister Sanna Marin said on Wednesday (January19)

 8. Marin muni eikä se ole uutta.
  Eivät märät korvantaustat ehdi niiden välillä yhtään kuivua.

 9. Aikaisemmin:
  .
  https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000008517089.html
  4.1.2022
  ,

  Kremlin propagandakoneisto keksi tavan iskeä Niinistön ja Marinin Nato-puheisiin: ”Moskova sai puukon-iskun selkäänsä”
  .
  Venäjän median mukaan presidentti Sauli Niinistön Nato-lausunnot olivat ”outoja” ja ”odottamattomia”. Pääministeri Sanna Marinia kehotetaan puolestaan muistamaan Natosta puhuessaan, että hän saa kiittää omasta urastaan Venäjän imperiumia.
  .

  Nykyinen pääministeri Sanna Marin ei saata ehkä tietää tästä mitään, mutta kun hänestä tuli kaksi vuotta sitten pääministeri 34-vuotiaana, niin se tapahtui muun muassa sen ansiosta, mitä hänen maansa on saanut Venäjältä, Akopov kirjoittaa.
  .
  Akopovin mukaan Venäjällä on aina ollut hyvä suhtautuminen suomalaisiin, mutta Venäjä odottaa vastavuoroisuutta.
  .
  Ei, tällä kertaa meillä ei ole tarvetta kuten vuonna 1939 siirtää rajaa kauemmaksi Pietarista sotilaallisella voimalla. Mutta suhteemme naapuriin tulee tietenkin muuttumaan.

  *

  [ Jälleen venäläistä satuilua. Tavoitteena oli koko Suomen liitäminen siloiseen Neuvostoliittoon Moskovassa kesällä 1939 solmitun Natsi-Saksan ja Neuvostoliiton välisen sopimuksen mukaisesti. Miten venäläiset selittävä näinä päivinä Baltian maiden liittämisen Neuvostoliittoon? ]

 10. Mistä vastavoima Putinin Venäjälle löytyisi? – Euroopassa nynny EU ja USA:ssa nynny presidentti

  ******************************************************************************
  https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/fe9ef2c1-caf4-4f2f-be69-54eb0f1db1ca

  21.1.2022

  Niinistö saksalaislehdessä: ”Jos haluaa tulla kuulluksi, täytyy olla voimaa”
  .
  EU:n pitäisi olla tiukempi Venäjää kohtaan, sanoo presidentti Niinistö.
  .
  Venäjän uudet vaatimukset menevät pitemmälle kuin moniin vuosikymmeniin, kertoo presidentti Sauli Niinistö saksalaisen arvovaltaisen Die Zeit -lehden laajassa haastattelussa.

 11. Niin meille Nato toisi laajaa turvattomuutta – realiteetit pitkä raja ja itämeri sekä Suomenlahtikin? On ihme jos kokoomus ei ymmärrä? Selkeä puolueettomuus on valttimme ainakin toistaiseksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *