NATO kysymyksestä alkoi Niinistön pakoilu

TP Niinistö on hänen väittämän mukaan sitä mieltä että NATO jäseniksi mennään, on hänen Kokoomus kanta? Toisin näyttää olevan.

A-studiossa alkoi asian pyörtäminen ja varsinainen pakoilu koko asian suhteen. Olisiko nyt ajettava selkeää suuntaa sillä kansa menee tämmöisellä juupas/eipäs leikillä sekaisin,olen pettynyt hänen toimintaan tässä tilanteessa.

14 vastausta artikkeliin “NATO kysymyksestä alkoi Niinistön pakoilu”

 1. Jospa pressan ei passaa asiasta tarkemmin sanoa kuin virallisissa yhteyksissä esim. eduskunnassa tai kun presidentti antaa virallisen lausunnon tms ?

  1. Blogin aihe on tarkoituksella provokatiivinen…tietenkään ei julkisuuteen Niinistö nyt möläyttele kaikkea…🤔

 2. Eli Niinistö vie oikeasti Suomea kohti NATO jäsenyyttä…tietenkään se ei sano jossain A-Studiossa kun häneltä kysytään kantaa siihen…

 3. Liittyminen kestää vuodenpäivät ja se on ilman turvaa pitkä aika.
  https://www.is.fi/politiikka/art-2000008650387.html
  Kuten IS nyt olis puolustusmäärärahojen korottamisen aika ja me tarvitsemme panssari- ja ilmatorjuntakalustoa sekä ohjusten torjuntakalustoa! Näyttäs oppositio olevan kerrankin asialla eikä kysy kuka velan maksaa.

  1. On unohtunut hiilinielut ja ilmastonlämpenemiset kun todellinen uhka on juuri nyt Venäjä

 4. Sauli menee niinkuin pitääkin hosumalla ei tule kun kusipäisiä mukuloita olen Saulin kanssa samoilla linjoilla kaikkein vähiten toivon hysterian tekemistä vaikka asia onkin vakava terv tepivaari

 5. Kyllä Niinistön lausunnosta saa sellaisen kuvan että hän kannattaa ikuista NATO opitiota mutta uskoo Suomen olevan paremmin turvassa ilman NATO jäsenyyttä. Voi kyllä sanoa, että jos nyt ei liitytä NATOon niin ei sitten koskaan ja Venäjäkään ei siihen enää usko. Mikä on sitten parempi vaihtoehto, sitä on vaikea ennustaa. NATOn jäsenenä ollessa Venäjä varmaan uhkailee ja kiusaa enemmän, mutta ei uskalla hyökätä todella ellei aloita maailmansotaa. Voimme myös tukea Baltiaa avoimesti ja koska Venäjä tietää sen niin kynnys hyökätä Baltiaan nousee. Jos emme liity niin saamme ehkä olla enemmän rauhassa mutta toisaalta Venäjä voi alkaa vaatia myönnytyksiä. Esimerkiksi vaatia ettei Suomi saa laskea NATOn joukkoja maahan. Sotatilanteessa Suomea voitaisiin kiristää ydinuhalla ja ottaa tukikohtia Itämereltä ja Lapista. Baltian auttaminen olisi vaikeampaa tai mahdotonta.

 6. Niinistön asema ei nyt ole erityisen kehuttava. En vielä lähde sen paremmin kehumaan kuin tuomitsemaan.

  En usko (toivo ainakaan) että nykyinen kaaos kestäisi ikuisesti pakotteiden osalta. Jos katsotaan aikaa ennen pakotteita ja suhteutetaan sitä Venäjän kantaan Nato-jäsenyyden jälkeen. Seuraavia ainakin tapahtuu.

  – Fortum kutistuu n. viideosalla mutta kestää sen, osinkoa ei hetkeen makseta ja tämä näkyy valtion kassassa
  – Finnair menee konkurssiin ja tämä näkyy isosti valtion kassassa
  – Nokian Renkaat käy selvitystilassa mutta voi vielä selvitä siitä
  – Elintarvike- ja matkailualoille tulee haasteita, mutta niistä selvitään

 7. Pitäisikö Niinistön liittyä näiden sotahullujen huutokuoroon ? Ei voi olla tyhmempää keskustelunaihetta kuin tämä tietoisesta valtionjohtajasta ja täysin umpiluupäistä.

  1. Kuten kirjoitin…ei Niinistö voi paljastaa mitään minkä hän tietää.

 8. Oman varustautumisen aika on nyt sillä polttopullojen aika on mennyttä.

 9. Venäjän oligarkit saattavat yrittää Nokian Renkaiden valtausta, kun rahaliikenne vaoautuu, mikäli osakeomistus on jakaantunut pienosakkaille.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *