Ne joita koskee LKP eivät kuulemma pääse enää Venäjältä Suomeen?

Tietojeni  mukaan  jotka sain eräältä suomalaiselta tuttavalta tuolta rajan takaa Venäjä ei päästä 25.9 2022 alkaen henkilöitä joita koskee LKP eli asevelvollisia Suomeen. Eli viime yönä olisi raja näiltä suljettu? Nyt nähdään pitääkö raja? Epäilen kyllä..

Pitää ottaa huomioon että pakkovärväys Venäjällä ei motivaatiota nosta ja moni pakenee maasta mutta edelleen voi tapahtua jotain muutakin tässä ”hälinässä” sekä  jos edelleen tänään 26.9.2022 Suomen rajat vuotaa ja Pietarista ja Moskovasta lappaa edelleen ”sotakoulutuksen saaneita” hyväkuntoisia miehiä Suomeen…silloin Venäjällä ei ole tarkoitustakaan sulkea Suomen rajoja?

Pitää huomioida että pakkovärväystä Venäjä harrastaa etnisiltä alueilta syrjäkyliltä…ei Pietarissa ja Moskovassa…🤔. Eli ei näillä nuorilla miehillä mitään oikeaa hätää ole!

Eli jos tänään vielä tulee rajan yli LKP:n alaisia sotilaskoulutuksen saaneita miehiä niin onko kyseessä enää sattuma. Minä kun en usko sattumiin.

10 vastausta artikkeliin “Ne joita koskee LKP eivät kuulemma pääse enää Venäjältä Suomeen?”

 1. Moniko tulee Suomeen diplomaattipassilla, silloin mm ajoneuvoja ei voi tutkia…sattumaa. Minä kun en usko sattumiin…

  Putin jakeli diplomaatti­passeja lähipiirilleen palkinnoksi – Venäjän eliitti matkusteli niillä Eurooppaan ilman viisumia https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000009086535.html

  ”JONKINLAISTA osviittaa diplomaattipassien määrästä antaa tutkivien toimittajien havainto, jonka mukaan Venäjän ulkoministeriö tilasi keväällä 2022 yhteensä 174 600 huomattavan kallista lomaketta Goznak-setelipainolta. Telegram-kanava Sota kertoo, että kyseessä ovat diplomaattipassien aihiot.

  Venäjän ulkoministeriön työntekijöiden määrä on noin 15 000 ja heistä arviolta vain kolmasosa on diplomaattistatuksella. ”

  Viisumin nämä saa helposti ja sitten tie on auki koko Eurooppaan…

 2. Orpo oli sisäministerinä suuren väestövaelluksen aikaan .v2015 Lähi-idästä ja Afrikasta suomeen, jolloin hän neuvoi ja toivoi suomalaisten ottavan tulijat ”kummilapsikseen”…..onkohan venäläisten kohdalla sama käytäntö, vai ammutaanko ensin ja kysytään sitten vasta matkustusasiakirjoja.

  1. Jep ja varusmiehet määrättiin kantamaan näiden matkatavarat sekä näitä maleksii Suomessa edelleen ilman lupaa veronmaksajien piikkiin…

 3. ammutaan ensin … jos ei kuitenkaan.

  arvi. ”Orpo oli sisäministerinä suuren väestövaelluksen aikaan .v2015 Lähi-idästä ja Afrikasta suomeen, jolloin hän neuvoi ja toivoi suomalaisten ottavan tulijat ’kummilapsikseen’ ”

  Olin yksi niistä ihmisistä, jotka ihmettelivät Orpon käytöstä.

 4. Twitteristä poimittua…pistää miettimään:

  ”260.000 miestä paennut #venäjä’ltä
  Suurin osa juuri niitä, jotka olisivat voineet muuttaa maan suunnan. Varakkaat, verkostoituneet ja koulutetut.
  Kouvola-Lpr välillä vastaan 100 🇷🇺autoa: 95 % ökyautoja. Olisivat voineet kaataa putinin halutessaaan, mutta eivät tehneet niin.”

 5. Homma venyy kun ”Rekka Haavisto” vierailee Japanissa???? Ja kaikenmaailman neuvostoja kokoontuu torstaina ja varmaan nippu apukäsiä sekä luku/kirjoitustaitoisia…

  Venäjäkin kuulema päästää vielä keskiviikkoon 28.9.2022 asti näitä hyvä kuntoisia nuoria ”turistimiehiä” Suomeen, ihan urheilun ja huvin vuoksi.

  Edelleen Pietarissa ja Moskovassa ei ihmisiä pakkosiirretä Ukrainan rintamalle! Vaan etnistä vähemmistöä muualta Venäjältä, osa näistä on jo saapunut parin päivän ”koulutuksella” Ukrainaan.

  ”MTV Uutisten tietojen mukaan valtioneuvoston periaatepäätös venäläisten maahantulon rajoittamisesta voitaisiin tehdä aikaisintaan keskiviikkona, mutta todennäköisesti vasta torstaina.

  Päätöksen taustaselvittely on vielä kesken. Lisäksi päätöksen katsotaan vaativan ulkoministeri Pekka Haaviston (vihr.) läsnäoloa, ja hän palaa Japanin entisen pääministerin Shinzo Aben hautajaisista Suomeen keskiviikkona.

  MTV Uutisten hallituslähteistä saamien tietojen perusteella todennäköistä on, että päätös tehdään vasta normaaliaikataulun mukaisessa torstain valtioneuvoston yleisistunnossa.

  Rajavartiolaitokselta on arvioitu julkisuudessa, että päätöksen toimeenpano voisi nopeimmillaan alkaa seuraavan vuorokauden alkaessa. Näin ollen venäläisten maahantuloa voitaisiin rajoittaa todennäköisesti käytännössä aikaisintaan perjantaina.” (MTV 26.9.2022)

 6. Rajan vuotamisella voi olla jokin muu merkitys kyllä ne siellä saa rajan kiinni päivässä jos olisivat halunneet, meillä nyt taivastellaan? Kukas ne lähettää takaisin ja miten kun viisumiaika päättyy?

 7. Minä kuulin, että nyt niitä taistelukelpoisia nuoria miehiä päästetään rajan yli ihan säälistä. Samoin tehdään tiettävästi esim.Georgiassa ja muutamasssa ”itäisen euroopan” maassa.

 8. Suomessa hallitus kykenee tekemään päätöksen rajan sulkemisesta vasta torstaina.
  Ilmeisesti syynä on Haaviston turismi tai sitten se on tekosyy päätöksen välttämiselle.
  Vaihteeksi taas hallitus munii näyttävästi.

 9. https://www.bbc.com/news/live/world-europe-63045333

  Kuinka venäläisiä reserviläisiä värvätään taistelemaan Ukrainassa.

  Presidentti Vladimir Putin sanoi aiemmin, että maanviljelijät kuuluvat satojen tuhansien reserviläisten joukkoon, joita värvätään sotaan.

  Televisiopuheessaan Putin sanoi, että maataloustyöntekijöiden perheitä pitäisi ”tukea”, ja kehotti maatalousjohtajia kiinnittämään ”erityistä huomiota tähän asiaan”.

  Venäjä on maailman suurin vehnän viejä. Syksy on vilkasta aikaa maanviljelijöille, kun he kylvävät talvivehnää seuraavan vuoden satoon sekä korjaavat soijapapuja ja auringonkukansiemeniä.
  Talviviljan kylvö on jo viivästynyt merkittävästi sateiden takia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *