Oluen ystäville!

Nyt on panimo osannut iskeä ajan hermoon.

”0,44l tölkki nyt saatavilla Prismoista, hyvinvarustelluista K-kaupoista kautta maan, @Varusteleka sekä Olafin panimopuodista. Varustelekasta saatavilla myös 12-tölkin lahjapakkaus.
Asento. Lepo. Kippis.”
(Tilaukset ja tiedustelut: sales@olafbrewing.com, kuvat olafbrewing)
Eikös tämä sama panimo tehnyt sitä OTAN (NATO) olutta myös, en ole moista maistanut mutta tämä taitaa olla maistamisen arvoinen:
Kuvassa voi olla juoma ja ulkoilu
Kuvan kuvausta ei ole saatavilla.

29 vastausta artikkeliin “Oluen ystäville!”

    1. Jep, minä en esim ole minkään kossun ystävä, mieluummin joku olut varsinkin kylmä sellainen, kiitos.

    1. Ei tietoa vielä mitä maksaa, mutta pakko maistaa tuommoinen, on kyllä siisti pakkaus. Hyvin oivallettu, kiitos siitä.

  1. Ostin tänään lidlistä perlenbacher 5,3% -olutta muutaman tölkin. Ihan ok mutta saisi olla hiilihappoa enemmän.

  2. No onko noinkaan kun en käytä mitään alkoholipitoista terv tepivaari

    1. Voi olla että tekevät vielä alkoholittoman version, ei voi tietää, jos kysyntää tulee niin monasti vaihtoehdon tekevät. Eniten tässä miellyttää tämä aihe.

      1. Voivat tehdä en pidä oluen musta lainkaan jotenka jää kokeilematta minulta terv tepivaari

  3. Kaikkea muuta olutta olen saanut nieltyä kurkusta alas, mutta EN pirkka-olutta. En tajua kuka sitä ostaa.

  4. Onhan siinä siisti pakkaus.

    Itse suosin Karhun ruis-ipaa, neipaa ja pale alea.

    Newcastlea ostan kun sattuu eteen, mutta aika harvasta kaupasta löytyy.

    1. Aikoinaan kun Lahden torin kupeessa oli vielä metro-baari, niin se oli erikoistunut pelkästään oluisiin. Siellä tuli juotua newcastle brown alea.

    2. Elämäni kohokohtia ollut kun oltiin 2017 Irlannissa ja siellä vielä Kilkennyssä, join mahtavan makuisen Kilkenny oluen jota sai hanasta ja sanoin vaimolle pubissa: ” They killed Kenny!” 😉

      1. Dublinissa kannattaa myös käydä Guinness -museossa, portaat kiivettyään voi sitten ylhäällä juoda tuopillisen ja katsella upeita maisemia.

    1. Varmista saatavuus, menee kuulemma heti kun tulee myymälään, ei mikään perus pertti olut

  5. On vallan mainiota vaikka täälläkin on henkilöitä jotka ei juo muuta kuin vettä, jotta on tälläinenkin vaihtoehto puhua. Eli ei pelkästään sodasta.

    1. Suomen sodan eversti Sandels oli oluen ystävä. Kun hän kerran näki kuormamiehen taiteilevan liian suuren kuorman kanssa ja kuormamies nappasi kiinni oluttynnyristä ja antoi kaiken muun pudota maahan. Silloin Sandels tokaisi :” Oikein, on oikea stategia valita taistelut joita taistelee”

  6. Kiitos vaan ei minulle, eikä mikään muukaan alkoholipitoinen, lääkärit eivät suosittele.

    1. Lääkärit suosittelee vettä ja happea ja vetävät vodkaa ja polttavat tupakkaa …tosin niille maksetaan hyvin

  7. Sanoisin ”kippis”, ellei teekuppini olisi niin ohutta japanilaista posliinia, ettei sillä uskalla skoolata. Kukin tyylillään 🙂

  8. Niin minäkin, vaikka meillä on muranolaisia lasisia kuppeja, niitä on kirjailtu hopealla.
    Tuollahan niitä, järven toisella puolella aikanaan tehtiin lasisia kuppeja.
    Kerran oltiin Nuutajärven laatupäällikön luona iltaa istumassa, rouva kysyi juotteko kahvia vai teetä. Minä sanoin, että yleensä näin illalla juon teetä, mutta ei tarvitse minun takia keittää, eli juon kahvia kiitos. Rouva sitten tarjoili keitettyään kuppeja ja minä olin vähällä sanoa, että keititkös kumminkin teetä. Lasikupissa kahvi näytti ihan teeltä, mutta onneksi sain jarruteltua sanomisiani

  9. Kaveri ottaa kolme pitkää olutta: Ensimmäinen puusaunan lämmitysaikana, toinen saunomisen aikana, kolmas vilvoittelun aikana.
    – Ilmankos ohrajauhoista on pula jauhoina kun kaikki menee kaljan tekoon?

  10. Kerran kokeilin tehdä itse olutta. Se oli stoutia, mustaa pintahiiva olutta. Avasin astian kannen ja nuuhkaisin. Melkoinen aromi, meinasi nenäkarvat palaa! Pullotettua ja juotua se tuli, ei välttämättä mitään maailman parasta.

    Nykyisin menee enempi alkoholitonta, mutta jos en ole autolla ja tarjolla on jotain kunnollista hanaolutta niin sitä pitää maistaa.

    Englantiin jos menee niin Weatherspoon -ketjun pubeissa on 20-30 hanaa ja tuopit kolmen punnan paikkeilla, ainakin olivat ennen inflaatiota.

    Juuri reissulla olisin halunnut maistaa Jeremy Clarksonin Hawkstone -lageria Oxfordissa, mutta oli loppunut. Sitä ihmettelen vähän että miksi Clarkson lageria alkoi tehdä eikä alea…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *