Onko tämä enää urheilua

Jos terve aikuinen nainen joka on huipputasoinen urheilija tulee maalin niin sekavassa tilassa (hiihtänyt itsensä puhki!) ettei saa sanaa suustaan toimittajille ja kun vihdoin voisi jotain sanoa niin ei enää muista mitä voisi sanoa…

Onko tälläinen ”urheilu” hänelle tervettä, tämähän on kohta muistisairaiden kanssa samassa terapiassa. Kaikille ei kaikki lait käy.

Sekavan Frida Karlssonin käytös kisan jälkeen hämmentää – ”Hän tuskin edes muistaa siitä mitään” https://www.is.fi/olympialaiset/art-2000008593740.html

6 vastausta artikkeliin “Onko tämä enää urheilua”

  1. En saa avattua aloitukseen liitettyä linkkiä. Pitäisi olla kommentissa.

  2. Minä olen hämmästellyt sitä valtavaa hehkutusta ja glooriaa minkä yksi pronssinen lätkä saa aikaiseksi mediassa.Tunti tolkulla sitä on vastaanottimista suollettu ja lehtien sivut ovat täynnä Iivon ihmetekoa.
    Sodassa pieni suomi tuli kakkoseksi, kun sosialististen neuvostotasavaltojen liitto voitti. Nyt pieni suomi tuli kolmanneksi, kun neuvostotasavaltojen liitto otti kaksoisvoiton. Ehkäpä kuninkuusmatkalla sitten otetaan revanssi.

  3. Sekavuus ei ehkä johtunut rasituksesta vaan aivojen kylmenemisestä. Veikkaisin.

  4. Minusta Emil Ruusuvuoren finaalipaikka tenniksen atp-turnauksessa olisi pitänyt olla vähintään yhtä iso uutinen , kuin Iivon pronssihiihto.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *