Onneksi Trump ei ole enää vallassa!!!

Jos Trump olisi edelleen Yhdysvaltojen presidentti se olisi näiden diktaattoreiden käsikassara ja Ukraina olisi vallattu jo aikapäiviä sitten!

”Unkarin pääministeri Viktor Orbán kertoi Berliinissä, että Donald Trump on ainoa henkilö, joka pystyy lopettamaan sodan Ukrainassa.

Orbán on sitä mieltä, että Yhdysvaltain presidentti Joe Biden on mennyt liian pitkälle kutsuessaan Venäjän presidentti Vladimir Putinia sotarikolliseksi ja ettei hänen tule jatkaa vallassa.”  (IL)

https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/cf648027-6fc2-4437-a6f9-e7517741a7bd

En ymmärrä pätkääkään näitä Trumpin rakastajia joita Suomessakin on edelleen paljon. Todella kauhea ajatus että tämä olisi vielä vallassa!

19 vastausta artikkeliin “Onneksi Trump ei ole enää vallassa!!!”

 1. Joe Biden on ollut Amerikan historian huonoin presidentti. Jos Trump olisi presidenttinä, Ukrainan sotaa ei olisi, eikä energian hinnat olisi nousseet

 2. Niin jos Ukraina olisi ollut Venäjälle helppo nakki, niin mikä maa olisi sitten se seuraava ja siihen luetteloon on mainittu Suomikin. Totta myös että energia voisi siinä olla halpaa, mutta ellei olisi millä ostaa niin halpakin on kallista!
  Sota ei nykykonsteilla lopu ja mietimpä, että miksi Ukrainaa avustetaan vain sen verran ettei se häviä mutta ei voitakaan?

 3. Jep. Sotaa ei olisi, Trump ei olisi laittanut tikkua ristiin puolustaakseen tai auttaakseen Ukrainaa. Putin olisi saanut rauhassa vallata maan ja vaihtaa hallinnon.

  1. Jep ja jatkaa sitten seuraavaan maahan.
   Trumppeli olis matkustanut vai neuvottlemaan, mitä hänen firmansa saisi varastaa Ukrainasta.

 4. Muistan kuinka Trumpin aikana Trumpin piti aloittaa kolmas maailmansota. Nyt Bidenin aikana ollaan lähempänä ydinsotaa kuin koskaan sitten Kuuban ohjuskriisin. Vasemmistohipit hurraa vaan tälle.

  1. Kusipää Putin uhkaa ydinaseilla, kun hänen surkea armeijansa ei pysty valtaamaan pientä maa-alaa.

   1. itse en palvo armeijan lihas-jumalaa, koska en usko väkivallan jumalaan. Eikös Eichmankin aikanaan piileksinyt USA:ssa ihan USA:n tiedustelupalveluiden tietäessä asiasta?

     1. Anteeksi:

      ”Heinäkuun puolivälissä 1950 Eichmann matkusti Argentiinaan Buenos Airesiin. Hänen vaimonsa ja heidän kolme lastaan muuttivat Argentiinaan 1953. Paikallisessa saksalaisyhteisössä karkurin henkilöllisyys oli melko laajalti tiedossa.

      Saksan liittotasavallan tiedustelupalvelu sai asiasta vihiä, mutta maan hallitus empi Eichmannin paljastamista, sillä se pelkäsi Eichmannin kertovan korkeiden virkamiesten ja poliitikkojen entisistä natsiyhteyksistä. Saksa kertoi kuitenkin tietonsa vuonna 1958 Yhdysvaltain keskustiedustelupalvelu CIA:lle, mutta CIA ei reagoinut asiaan, eikä kumpikaan maa ilmoittanut asiasta Eichmannia etsiville israelilaisille.”

      T. Wikipedia

  2. Eli, kun ryssä alottaa sodan ja uhkailee ydinsodalla, niin se on Bidenin vika?
   Kyllä trumppeliuskovaisten maailma on sokea, mutta tyhmyydellehän ei mahda mitään..

   1. Tai kun Iranissa myllertää se antaa kiihokkeen purkaa raivoa suomalaisiin naisiin. Tuskinpa. Onneksi Bidenin kritisoiminen ei omalla kohdallani tarkoita että kannattaisin kumpaakaan purukumimaan presidenteistä. Asialla ei ole mitään tekemistä uskon kanssa myöskään minun kohdallani, joka olen agnostikko.

   2. En tajua kuinka vaikeaa se voi olla antaa toisten ihmisten ajatella ja olla vapaasti eri mieltä haukkumatta heitä tai heidän katsomuksiaan ”tyhmyydeksi”. John ei minun blogeilla vaikuttamiseni aikana ole kertaakaan kirjoittanut mitään henkilöön menevää toisia bloggaajia kohtaan, sen sijaan muut ovat häntä usein mollanneet. Absurdia.

    1. Kukin saa uskoa mihin haluaa.
     Kuitenkin demokratiaa vastustaneen ja väkivaltaista vallakaapausta ajaneen trumppelin puolustelu on osoitus jostain, mikä on kaukana demokratiasta ja sen oikeusperiaatteista.
     Samaa on putinan ja Hitlerin puolustelu.

 5. IL:

  Naton Stoltenberg väänsi rautalangasta, mihin Putinin voitto johtaisi

  Naton pääsihteeri Jens Stoltenberg korostaa, että Venäjän voitto sodassa johtaisi hyökkäysuhkaan uusia maita vastaan. Siksi Putin pitää pysäyttää Ukrainassa.

 6. Ei sotaa tietenkään ole jos toinen osapuoli ei pysty sotimaan. Trump tunnetusti ajatteli rahaa. USA on antanut Ukrainalle miljardien sotilasavun. Voidaan arvata olisiko Trump antanut. Trumphan myös ihaili diktaattoreita jollainen itsekin olisi halunnut olla. Trump olisi hyvin voinut antaa Venäjän ottaa Ukrainan koska se on niin kaukana USA:sta, ikään kuin Venäjän etupiiriä.

  1. Näinhän se jauhoi.

   Tässä Maaseuduntulevaisuudesta kun sota syttyi:

   23.2.202211:10
   Jukka Koivula
   ”Yhdysvaltain entinen republikaanipresidentti Donald Trump kehuu Vladimir Putinin johtaman Venäjän sotaisia operaatioita Ukrainassa ”nerokkaaksi.”

   ”Astuin eilen sisään ja edessäni oli televisioruutu, ja sanoin: Tämä on nerokasta. Putin julistaa suuren osan Ukrainan alueesta… Ukrainasta… Putin julistaa sen itsenäiseksi. Tämä on loistavaa. Ja nyt Putin sanoo: Se on itsenäinen. Suuri osa Ukrainaa”, Trump kommentoi tiistaina konservatiivisen radiokanavan haastattelussa uutiskanava NBC:n mukaan.

   ”Sanoin itsekseni: Miten fiksua tämä onkaan! Ja hän tulee Ukrainaan ja on rauhanturvaaja. Siinä on suurin rauhanturvajoukko. Voisimme käyttää sellaista omalla etelärajallamme. Se on suurin rauhanturvajoukko, jonka olen ikinä nähnyt. Siellä oli suurin koskaan näkemäni määrä armeijan tankkeja”, Trump hehkuttaa.

   Trump myös sanoi, että Yhdysvaltain nykyinen presidentti Joe Biden on kyvytön hoitamaan tehtäväänsä. Lisäksi Trump jatkoi vaalivilppisyytöksiään. Yhdysvaltain presidentinvaalit marraskuussa 2020 hävinnyt Trump on toistuvasti väittänyt, että vaalit olivat vilpilliset.”

 7. Trump todennäköisesti ihailee myös Putinin tapaa järjestää vaalit. Aina tulee ”oikea tulos”.

 8. Trumpin kannattajia löytyy edelleen USAsta ja heillä on kyltti asiasta talonsa julkisivulla. En ymmärrä mikä heidät on aivopessyt? Toisaalta USA on kahtia jakautunut ja Trumppilaiset ovat taalapuolue joten …

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *