Seuraava ukko ”völjyyn”

Miestä tulee, miestä menee, miestä tippuu ikkunoista, hukkuu, tukehtuu. Seuraava ukko Putinin ”völjyyn”on Sergei Surovik. Mitä enemmän näitä siirtyy sivuun niin sitä mielikuvituksellisimpia nimiä näille keksitään. Meno on kuin Bond leffoissa konsanaan. Vai että oikein ”Kenraali Harmageddon” 😅

”Venäjän hyökkäyssotaa Ukrainassa johtaa nyt pahamaineinen kenraali Sergei Surovikin. Putinin palkitsemaa komentajaa kuvaillaan julmaksi, mutta tehokkaaksi johtajaksi. Hänen lempinimensä on tiettävästi ”Kenraali Harmageddon”.(MTV)

(Kuvat: NBC, Fox)

 

8 vastausta artikkeliin “Seuraava ukko ”völjyyn””

  1. Tämä äijähän on Venäjän ”Kemikaali Ali” jollaiseksi erästä Saddamin tyyppiä kutsuttiin. Tapattanut siviilejä mm Syyriassa kemiallisin asein. Varsinainen sankari. Itse istuu bunkkerissaan jakamassa ohjeita ja maha kylläisenä blinejä.

   Venäjä ottaa seuraavana käyttöön kemiallisen aseen tämän tyypin tullessa völjyyn.

 1. Vaikka vähän vitsillä pistin niin se näyttää pitävän että kun yksi hullu on pois pelistä niin vielä hullumpi tulee peliin mukaan…

 2. Taustaksi tällekin minä ”historioitsijana” katson ajassa taaksepäin.

  Moni lukijoista muistaa ”ihanan” hetken, jolloin Lenin kaappasi vallan Venäjällä. Sen jälkeen olemme saaneet lukea lukemattomia artikkeleita ja kirjoja siitä miten Stalin muka tappoi Venäjän parhaat strategit noin vuonne 1937 taphtuneissa puhdistuksissa ja siksi Venäjä ei pärjännyt Suomelle Talvisodassa ja Venäjälle meinasi käydä heikosti Operaatio Barbarossassa 1941.

  Todellisuudessahan tapahtui niin, että se kommunisti Leninin porukka ajoi maanpakoon tai murhasi ne Venäjän parhaat strategit ja pisti ”kenraaleiksi” jopa roskasakkia, joka ei osannut edes lukea ja kirjoittaa operaatiotaidosta puhumattakaan.

  Minun linkkini kotisivulleni ovat vähintään yhtä turvallisia kuin vaikka linkit Ylen tai Pirkan Blogien sivuille:
  – pitkin lainauksin: https://jput.fi/Puhdistukset_puna.htm
  – lyhyemmin: https://jput.fi/Puhdistus.htm

  Nykyvenäjällä tehdään ihan samaa, nimitetään roskasakkia kenraaleiksi ja marsalkoiksi, vaikka näillä ei ole vähäisintäkään sotilaskoulutusta.

 3. Unkarin Orbán ja Turkin Erdoğan joutaisivat hypätä ikkunasta.

  Juu -Trump voisi lopettaa Ukrainan sodan lupaamalla Venäjälle kaikki sen valtaamat alueet. Tämän jälkeen eurooppalaiset joutuisivat vain odottamaan mitä Putin seuraavaksi vaatisi.

  Ihmettelen miksi Unkari ja Turkki ovat jäseninä NATO:ssa.

  *
  https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/cf648027-6fc2-4437-a6f9-e7517741a7bd

  Unkarin Orbán täräytti: Vain Donald Trump voisi lopettaa sodan Ukrainassa

 4. Sama tapahtuu kuukauden välein. Putte-possu nimittään uuden superjulman sotajohtajan sinne, sotahullu kansa hurraa, uusi sotajohtaja huomaa että aseet ja miehet ruostuu rintamalle, sotahullu kansa suuttuu ja vaatii suurelta johtajaltaan taas uutta sotajohtajaa.

Kommentoi