Örkkien johtajan G-20 ulosanti.

Pääörkki Putin ei ollut paikalla G-20 kokouksessa mutta tämä toinen örkki oli. Lavrovia kierrettiin kaukaa kuin raivotautista rakkia, äijä livahti muutenkin kokouksesta kun mm Ukrainan edustaja olisi ollut paikalla. Raukkamaisia nämä örkit.

7 vastausta artikkeliin “Örkkien johtajan G-20 ulosanti.”

 1. Eihän Ukrainan Venäjää voittaa tarvitse. Venäjä pystyy kyllä turvaamaan itsensä häipymällä Ukrainasta. Kylläpä Lavrov osaa olla lapsellinen.

  1. Ovat tulleet Venäjällä pattitilanteeseen jossa kasvot on jo menetetty. Perääntyminen ei tule enää kysymykseenkään. Nyt heillä on tärkeää saada ”jonkinlainen voitto” vaikka paperilla. Samoin kuin Suomen Talvisodassa kun ei ollutkaan sotilaallinen voitto mahdollista niin ”voitto” tehtiin paperilla.

   Nyt Ukrainan on tärkeintä pysyä kulutussodassa mukana ja heille pitää lähettää jatkuvalla syötöllä lisää aseita ja a-tarvikkeita! Siihen se Venäjä tulee hyytymään.

   Sekä Venäjä ei ole tervetullut mihinkään neuvottelupöytään. Dialogin aika on ohi. Se maa pitää pistää polvilleen.

 2. Samalla kun tämä valehteleva Lavrov kokoustaa G-20 tapahtumassa on venäläiset keränneet joukkoja Ukrainaa kohti. Eli olen varma että salaa on jonkinasteinen liikekannallepano tehty.

  ”Tiedusteluraportti: Venäjä siirtää reserviläisjoukkoja lähelle Ukrainaa
  Venäjä siirtää reservijoukkoja eri puolilta maata ja kokoaa niitä lähelle Ukrainaa tulevia hyökkäysoperaatioita varten, kertoo Britannian puolustusministeriö lauantaina julkaistussa puolustustiedusteluraportissaan.

  Tiedusteluraportin mukaan iso osa uusista joukoista tulisi hyödyntämään ensisijaisena kuljetusvälineenä MT-LB -kuljetuspanssarivaunuja.

  MT-LB -kuljetuspanssarivaunuja on hyödynnetty pienemmissä rooleissa Venäjän hyökkäyssodassa molemmilla puolilla. Venäjä on raportin mukaan kuitenkin jo pitkään pitänyt niitä suurimmaksi osaksi sopimattomina etulinjan jalkaväen kuljetukseen niiden ominaisuuksista johtuen.” (IS)

 3. Venäjän parlamentin puhemies tuntuu olevan putinisti, mutta parlamentti ei liene käsitellyt asiaa eli ei ole antanut sodanjulistusta.
  Venäjän perustuslakituomioistuin saattaisi päätyä käsitykseen, että Putin on käytännössä aloittanut sodan eli anastanut parlamentille kuuluvan vallan eli syyllistynyt valtiopetokseen.
  Jotta perustuslakituomioistuin voisi tehdä asiassa päätöksen, sen kannattaisi kokoontua jossakin turvallisessa maassa.
  Liikekannallepano kai edellyttäisi sodanjulistuksen.
  …….
  Me perussuomalaiset olemme kansallismielinen puolue eli kannatamme kansojen itsemääräämisoikeutta, myös Ukrainan kansan itsemääräämisoikeutta.
  ………
  Bolsheviikit tappoivat satakunta vuotta sitten viitisen miljoonaa ukrainalaista ryöstämällä niiltä ruokatarpeet. Käsittääkseni tyhjiö täytettiin venäjänkielisiä bolsheviikeilla. Venäjästä tuli Ukrainan ainoa virallinen kieli. Tässä taustaa sille, miksi ukrainalaisten kansallismielisyys on korostunut.

  Ukraina olisi voinut kokeilla Venäjän mallia eli perustaa venäjänkieliseen osaan pari etnistä osavaltiota. Jos osavaltiot olisivat ryppyilleet, niin ukrainalaiset olisivat tehneet niille saman, minkä Venäjä teki tsetsenialle.

  Nyt Putin julisti venäjänkielisen osaan kaksi itsenäistä valtiota, jotka on nyt tykitetty nuuskaksi lähinnä venäläisten toimesta. On siinä venäläisillä maksamista.
  Venäjän heikentyessä kiinalaiset meinaavat tikahtua nauruunsa.

  1. Venäjä käyttää sodissaan valloitettuja kansoja syrjäseuduiltaan. Omia nuorukaisia Moskovan ja Pietarin alueelta ei juuri pistetä Ukrainan ”lihamyllyyn”…

 4. Niimpä Ukraina taistelee maahan tunkeutujaa vastaan eli venäjää ei kukaan uhkaa omalla maallaan…

 5. Onko Venäjän ystävät tässä: Kiina, Pohjois-Korea, Syyria, Turkki, Iran ??

  *
  https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/041bb724-ed56-41e6-b7d5-e73444dbf90e
  .
  USA:n ulkoministeri Antony Blinken sanoi lauantaina, että Venäjän ulkoministeri Sergei Lavrov jäi G20-kokouksessa eristettyyn asemaan ja lähti ennenaikaisesti. Blinken kommentoi asiaa lehdistötilaisuudessa Indonesiassa Reutersin mukaan.

  Saksan ulkoministeri Annalena Baerbock sanoi Saksan televisiossa Lavrovin toiminnan näyttävän ”yhä selkeämmin, ettei hän ole kiinnostunut kansainvälisestä yhteistyöstä tai dialogista 19 muun kumppanin kanssa”.

  *
  Kuva. Sergei Lavrov vaikuttaa vaivautuneelta

  https://f9.pmo.ee/wRaLMXLyzbasE8NJBmiB4pXoPrk=/685×0/smart/nginx/o/2022/07/08/14681619t1h09ae.jpg

Kommentoi