Itse olemme Kremlin muuria vahvistaneet, nyt se on meidän itkumuurimme.

Ei millään uskoisi, että lähes Euroopan ytimessä käydään veristä taistelua elämästä ja kuolemasta ja samaan aikaan tämän ”ytimen” ulkopuolella eletään kuten ennenkin sirushuveista ja ylellisyydestä nauttien ja valittaen elinkustannustensa nousua.

Sitten huonoa omaatuntoa paikataan massiivisella aseavulla ja solidaarisuudella ja höpistään kunniakkaasta taistelusta koko Euroopan puolesta.

Jotenkin se on irvokasta, kun oma sinisilmäisyys kaatuu nyt Ukrainan kannettavaksi ja vannotaan pyhää vihaa siihen suuntaan, jossa on hetkeä aikaisemmin poskisuudelmiä jaeltu ”tovereina” toverien joukossa.

Mikä ja kuka sitten mahdollisti hyökkäyksen Ukrainaan, no, kyllä sen tekivät ne maat, jotka tätä koneistoa ovat tukeneet, hirttämällä menestyksensä Kremlin muuriin.

Sitä niittää mitä kylvää ja saattepa vielä nähdä, että tämä on vasta alkusoittoa sille, että EU.n yhtenäisyys ja sen pystyssäpysyminen tulee tämän ”konfliktin” seurauksena olemaan hiuskarvan varassa, kun sirkushuvien ja leivän välillä joutuu valitsemaan, kun aikaisemmin on eletty kuin pellossa jatkuvan kasvun ja setelipainokoneiden hurinassa, johon osaltaan suurena myötävaikuttajana on ollut ”suuri ja mahtava Neuvostoliitto”.

Kyllä ”Neuvostoliitolla” ystäviä piisaa niin kauan kun enegiaa riittää ja sitä alennettuun hintaan on tarjolla, sillä ei se solidaarisuus tuo ruokaa pöytään ja kyllä siinä ihmisoikeudet ja solidaarisuus unohtuu, kun vaihtoehtona on puute ja kurjuus omassa pirtissä.

Kun Natomaita suojaa viides artikla, niin se suojaa myös ”Neuvostoliittoa”, sillä Nato on puolustusliitto, joten repikää pelihousunne, sen voi faktantarkastajatkin todeta.

14 vastausta artikkeliin “Itse olemme Kremlin muuria vahvistaneet, nyt se on meidän itkumuurimme.”

 1. Kai nyt olet sen historiasta lukenut, että Hitlerin aloittama sota koski myöhemmin koko maailmaa. Nyt toinen sota”hitler” ei ole lukenut historiaa ja luulee valloittavansa naapurit ja maailman samoin periaattein kunnes…
  On turha syyllistää muita maita venäjän aiheuttamasta katastrofista kuin, että suurin osa maista on luottanut rauhanomaiseen kehitykseen valheiden valtakunnan kanssa.

  1. Venäjä on ollut imperialistinen maa yli 500 vuotta. Heidän toimet ei eroa heidän historiasta yhtään. Samaa raiskaamista, tappamista, orjuuttamista ja varastamista se on edelleen. Venäläiset on kollektiivisesti mukana sodassa Ukrainaa vastaan.

 2. On aina ”turvallista” heittää Hitler kortti peliin, sillä saadaan tämäkin oma moka selitettyä.
  Minä en tuijota peruutuspeiliin kuten sinä Heikki teet, arvioin asiaa nykyhetken valossa, enkä horise siitä, että kuinka historia toistaa itseään.
  On Heikki turhaa opettaa lintukoiraa uimaan.

  1. Heikki hyvä, ensiksi tulisi tunnustaa tosiasiat, että Venäjää ei millään pakotteilla eikä aseavulla voiteta.
   Sen jälkeen tulisi ottaa lusikka kauniiseen käteen ja lopettaa enempää Ukrainalaisten tapattaminen ja laatia rauhanehtoihin pykälä, että Ukraina ei nyt eikä tulevaisuudessa liity Naton jäseneksi, se on myös edellytys sille, että Venäjä vetää joukkonsa omalle puolelleen ( ei Krim eikä seperatistialueet )
   Pahaltahan se tuntuu, mutta jos näillä pykälillä saadaan teurastus loppumaan, niin parempi löyhä sopu kuin lihava riita ja ruumispussit.

   1. Taidan olla enään ainoa Suomessa, joka ei elä pää pilvissä ja jalat tukevasti ilmassa ja joka tunnustan tosiasiat, sen sanotaan olevan viisauden alku, jota on kyllä minulla jo ennestäänkin.

    1. ….tiedättekös muuten että, kun lyö päätään seinään, niin se sattuu ja mitä lujempaa sen kakkulansa iskee seinään, niin se vasta sattuukin..

     1. …..senkin vielä tähän loppuun sanon, että voisi olla ihan terveellistä käydä vilkaisemassa kuplansa ulkopuolella, että mitä realimaailmassa tapahtuu, eikä uskoa jokaisen sotateoreetikon karttapöytää.

      1. Taidat kuulua siihen olemattoman suuruiseen sokeiden sakkiin, joka uskoo, että ryssä suostuisi sopimaan mistään.
       Tällä hetkellä kaikkimperäksiantaminen sataa putinarukollisen laariin ja yllyttää sitä entistä enemmän.

   2. Pääasia on se, että vetäytyvät helvettiinsä Ukrainasta.

 3. Niin Ukrainan piti olla hetkessä valloitettu ja se oli vain yksi tavoite. Seuraavaksi olisi tullut vuoroon lisää johon myös Suomikin. Emme todellakaan halua ja sen on kansan selvä enemmistö tuonut julki ja päättäjämme noudattaneet kansamme tahtoa. Suomi on ainakin toistaiseksi vapaa maa ja saa sanoa mielipiteensä joutumatta 17 vuoden vankeuteen.

 4. Näin tällä hetkellä Venäjällä. Voi vain ihmetellä, että joku ihminen näkee jotain hyvää tällaista yhteiskunnasta.
  .
  https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/8327b466-ec82-4207-ac5b-7c8c9785c606
  .
  9.7.2022

  Venäläispoliitikko puhui Ukrainassa kuolevien lasten puolesta – tuomittiin 7 vuodeksi vankilaan

  Moskovan kaupunginvaltuutettu Aleksei Gorinov, 60, tuomittiin seitsemän vuoden vankeusrangaistukseen Ukrainan sodan kritisoimisesta. Hän on ensimmäinen opposition vaaleilla valittu edustaja, joka saa tuomion sodan kritisoimisesta. Asiasta uutisoi uutistoimisto AFP.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *