Parhaillaan nytkin GRU hakkeroi ja käy verkkosotaa

GRU:lla (KGB) on oma yksikkö mikä käy systemaattisesti verkkosodankäyntiä  naapurimaitaan kohti ihan näin ”rauhan” aikana kuin sitten sodan aikana varsinkin. On kuvaavaa että mm tämäkin blogipalsta on ihan varmasti joutunut idästä päin tulevan agression kohteeksi. Tämä on maailmanlaajuinen ongelma ja kohdistuu Yhdysvaltoihin ja sen liittolaisiin, eli ns länsimaihin.

Eri keskustelupalstoilla ja somealustoilla on ihan suoraan Venäjä taustaisia kirjoittajia ja Putin ja Venäjä vastaisiin kirjoituksiin yritetään vaikuttaa muuttamalla keskustelun aihetta tai suoraan aletaan kannustamaan hyvään yhteistyöhön Venäjän kanssa ja kirotaan NATO.

Kaikenlainen pienikin vaikuttaminen idästä on uskomattoman röyhkeää. Jos Suomi alkaisi toimimaan samalla tavalla saisimme Ultimatumin ja joukot rajoille.

Mutta se siitä.

 

6 vastausta artikkeliin “Parhaillaan nytkin GRU hakkeroi ja käy verkkosotaa”

 1. Kyllähän tätä sotaa käy aika moni maa, Venäjä on ehkä juuri tämäntyyppisessä toiminnassa röyhkeämpi.

  Venäjä koittaa manipuloida ihmismassoja ja hajottaa demokratiaa. USA koittaa manipuloida yrityksiä ja hajottaa kilpailua. Kiina keskittyy vakoilemaan ja varastamaan tietoa. Israel pyrkii sabotoimaan sananvapautta. Jokaisella menonsa.

  1. Hitler sanoi aikoinaan, että;”” Mitä suurempi valhe, sen helpommin sen kansa uskoo””

 2. Marko: ”GRU:lla (KGB)”

  Tarkennan, että GRU on Venäjän sotilastiedustelu. KGB:n (nykyiseltä nimeltään FSB) ja GRUn välillä on ollut ja oletettavasti on edelleen verinen kilpailu.

  En tiedä onko kummallakin oma verkkosodankäynnin yksikkönsä.

  1. Jep, tarkoitin juuri kumpaakin, meille ei lyhenteillä ole väliä. Niistä ei ole meille kuin haittaa.

Kommentoi