Putinin Venäjä tarjoaa P-Korealle töitä tuhotussa Ukrainassa

”Pohjois-Korea saattaa lähettää työvoimaa Venäjän valtaamille alueille itäiseen Ukrainaan, kertoo brittilehti Guardian.

”Ajatuksen sodan tuhoamien Donetskin ja Luhanskin alueiden jälleenrakennuksesta yhteisvoimin esitti Venäjän Pohjois-Korean suurlähettiläs Aleksandr Matsegora venäläisen Izvestija-sanomalehden haastattelussa. Haastattelun lausunnoista kirjoittaa eteläkorealainen NK News -uutissivusto.”

Matsegoran mukaan taloudellinen yhteistyö tarjoaisi ”monia mahdollisuuksia” sekä Venäjälle että Pohjois-Korealle asetetuista sanktioista huolimatta.” (Tekniikan Maailma)

Roistovaltiot suunnittelee keskenään kuinka voisivat hyötyä Ukrainan alueiden hallinnoinnista ja rakentamisesta. Eipä kutsuta suomalaisia rakentajia tekemään venäläisille kaupunkeja valmiiksi. Toista se oli Kekkosen aikaan kun rakennettiin Venäjälle kaupunkeja… todellakin, onneksi sitä YYA-aikaa ei enää ole. Nyt työmaat saa P-Korean Kommunistit ja työn tarjoaa Venäläiset tyrannit.

 

 

3 vastausta artikkeliin “Putinin Venäjä tarjoaa P-Korealle töitä tuhotussa Ukrainassa”

  1. Kyllä se sodanjälkeinen suomi rakensi sen lujan pohjan sille hyvinvoinnille, josta nyt saamme nauttia ja jota nykyiset sukupolvet parhaansa mukaan ovat tuhoamassa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *