Osataan sitä meilläkin.

Meillä Suomessa toitotetaan joka käänteessä, kuinka Venäjällä aivopestään kansalaisia vallassaolijoiden politiikan ymmärtäjäksi ja pönkittäjäksi.

Yhtä totuutta suolletaan valtiollisista mediataloista ja kritiikin esittäjiä pidetään uhkana, jotka halutaan pois silmistä pois mielestä.

Mutta samalla unohdetaan, että näinhän meilläkin toimitaan, kun poliittisessa ohjauksessa oleva Suomen Pravda ( YLE ) pelottelee kansalaisia mailmanloppulla, jos viherkommunistista vallankumousta ei saada maaliin.

Venäjällä valjastetaan koko valtakoneisto estämään rajojen takaa uhkaavien ulkomaisten vääräuskoisten opit, kun meillä taas halutaan omat opit ja perinteet hävittää monikulttuurisen ”rikkauden” ja suvaitsevaisten suvaitsemattomuuden tieltä.

Venäjällä koulut aivopesevät isänmaallisuuteen, kun meillä koulut aivopesevät ja pelottelevat lapsiamme mailmanlopun ismeillä ja opetuksissaan vaativat hylkäämään kansalliset erityspiirteemme, että monikulttuurinen ihanuus Ruotsin tapaan toteutuisi meilläkin.

9 vastausta artikkeliin “Osataan sitä meilläkin.”

 1. Mitä vähän koulutetumpi kansa on, vähän maailmalla kulkenut ja matkustanut, rajatkiinni kannattajia, ja muualta kokenut, mitä vähemmän se osaa muita kieliä ja, mitä enemmän se uskoo someen, oikea(vale)mediaan, puoluelehteen, ja jopa uskonlahkoihin sen sijaan, että osaa arvioa laajasta riippumattomasta monimedianäkökulmasta asioita, sen helpommin heitä narusta voi vetää mielivaltaiseen suuntaan.
  Meilläkin on tätä porukkaa liian paljon.
  Niistä niitä yhdetotuuden putinesteja kasvatetaan

  1. Minua eivät nämä mailmanmatkaajat ja kielitieteilijät kyllä houkuta eikä saa liittymään heidän uskontokulttiinsa, ei nyt eikä milloinkaan, he ovat vaatimassa isänmaallisia Suomalaisia tekemään joukkoitsemurhan, että voivat sen jälkeen vapaasti jatkaa haureuttaan Suomineidon haudalla.

 2. Johan meilläkin sitä koulutusta heikennettiin Sipilän aikaan ja vasta nyt ollaan palauttamassa takaisin. Onneksi Sipilän oikeistohallitus kikyloikkasi mahdottomuuteen.
  Eri kulttuurien sekoittaminen on pitkällinen työ joka ei ole onnistunut ruotsissakaan.

 3. Minustakin on irvokasta moittia Venäjää aivopesusta kun meillä aivopesu on rajumpaa ja epäisänmaallisempaa. Vähän aikaa sitten haluttiin uunittaa ne jotka eivät halunneet ottaa koronarokotetta (vähän liiottelen, mutta en paljoa)

 4. On mielipideasioita joista kiistellään ja niin kuuluu ollakin, politikka on juuri sitä. Mutta sitten on tieteellisiä asioita kuten koronarokotus ja ilmastonmuutos. Niistä ei voi kiistellä samalla tavalla. Tietenkin kritiikin tulee olla mahdollista, kunhan se perustellaan. Kuitenkin, kritiikkiä voitaisiin verrata siihen pitääkö laivoissa olla pelastusveneet tai pitääkö käyttää autossa valoja pimeällä. Joku voi olla noista eri mieltä mutta silloin kun mielipide vaarantaa muiden turvallisuuden ei yleensä haluta antaa omantunnonvapautta tehdä oman mielen mukaan. Lentokoneessakaan ei voi matkustaa jos väittää turvavyön olevan turha eikä suostu sitä laittamaan tai pitää kännykän käyttökieltoa turhana. Aika pitkälle meillä silti sitäkin suvaitaan. Kenenkään ei ollut pakko ottaa rokotetta vaikka osaltaan vaaransi muutkin ihmiset.

 5. Kyllä hoitajien on ollut pakko ottaa koronarokote. Eikä se ole vähentänyt poissaolojen määrää. Koronakuolemia on nyt ennätysmäärä vaikka rokotus aste on korkeimmillaan. Tiede on siis väärässä tai lahjottu. Kellään ei pitäisi olla absoluuttista valtaa.

  1. Siinähän vapaasti heität veivisi koronaan, mutta älä mene sitten vaatimaan hoitoakaan.

  2. Koronakuolemia Suomessa on ennätysmäärä koska rajoitukset on poistettu eikä vanhin väestö tahdo kestää edes sitä lievempää tautia jonka rokotettu voi saada. Unohdat kuitenkin miten ihmisiä kuoii alussa massoittain Euroopassa ja Ruotsissakin kun rokotteita ei ollut. Meillä jaksettiin odottaa ja pitää rajoitukset ennen rokotuksia.

   Tiede on siis väärässä ja mutusi oikeassa. Mitäs siihen sitten voi sanoa.

   Hoitajien rokotepakkoa voi verrata siihen ettei poliisilla saa olla rikosrekisteriä.

 6. Huonomuistiset johnit eivät taida muistaa asioita parin vuoden takaa.

  *
  https://www.kauppalehti.fi/uutiset/maanalaiseen-parkkihalliin-kaavaillaan-varasairaalaa-koronapotilaille-meilahdessa-hoitokapasiteetti-kasvaa-merkittavasti/4e732b18-6052-4787-b86b-ebde124799c7

  8.4.2020

  HUS suunnittelee varasairaalaa Meilahteen maanalaisiin pysäköintitiloihin, jonne saataisiin teho- ja vuodeosastopaikkoja. Pysäköintitilaan pystytettäviä kenttäsairaalatelttoja käytetään ympäri maailman.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *