Mitä, jos ”rauhanenkeli” vieläkin lentäisi ?

Uskovaiset kurottaisvat edelleen Sperbankissa leuka tiskillä ”säästöjään”, saunottaisivat Turun saaristossa kataluuden herraa, upottaisivat lisää pieruputkia valheen mereen suun ollessa Siperiassa ja persreijän Euroopassa. Rakentaisivat Pyhäjoen ydinpommia,  lisää hankookkeja ja valiolehmien ruokkijoita  rajan taakse, myyneet koko Suomen idean rajan taakse ja käärineet setelit reikäisiin taskuihinsa ja häipyneet saharaan aurinkoa vangitsemaan.

Merkelit, Paavot ja trumpit vihtoneet edelleen ”rauhanenkeilin” siipien kieroa selkärankaa Fennovoiman sähköllä lämpiävässä saunassa. Elettäisiin auvoisessa rauhassa eikä erdokaaneja kukaan olisi kysellyt.

… mutta kataluuden enkeli avasi nokkansa ja paskantaa naapurinsa pellot ja repii talojen katot. Vie kynsillän suhinsa lapset ja viattomat. Kutsui kirkuvat poikasensa lentoon tuhoamaan, hävittämään,  rosvoamaan ruoat ja hopealusikat. Puremaan ja  paskantamaan maat ja meret täyteen rautapaskansa.

Hyvä, että höynähtänyt ”rauhantahto” kannattajineen paljasti kasvoiltaan kataluuden naamiot. Hyökkäsi  kreivin aikaan ja  herätti ”rauhanunesta” kaikki myrkytetyt ennen kuin kuolema koittaa ”rauhanenkelin” määräämällä tuskallisella tavalla.

Nyt on kataluuden enkeliparvien siipiä katkottu joukolla niin, että sulat lentävät ja kynityt tippuvat yltäkylläisyyden pöytäläisten omaan pataan ja möhömahat syljeskelemään sirpapeita suistaan  mausteina tuliliemi.

9 vastausta artikkeliin “Mitä, jos ”rauhanenkeli” vieläkin lentäisi ?”

 1. Kyllä pitkällä oltiin ja Aho nautti ruhtinaallista palkkaa sekä Lipponen suojeli putkea. Oikeastaan ihmetellä voi mediaamme jonka olisi pitänyt herättää ja ajat ko meno ja meininki.

  1. Lähes kaikki on tullut höynäytetyksi pitkin maailmaa. Korkein sotilasjohtomme ei, ei Ahtisaari eikä Iloniemikään. Ei USAn korkein demokraattijohtokaan, mutta ”reppanat” kyllä rahanahneudessaan.

 2. Heikki,- tämä ”vuorisaarnasi” voi sinut äkkiä viedä pyöreään huoneeseen valkotakkisten saattelemana.

  1. No, tuskin, mutta varo peltojasi, seillä on paljon niitä ”rauhanenenkelin” miinoja. Sulla taitaa olla niiden kartta, kun niitä osaat vielä välttelllä.

   1. Heikki,- olet nyt oppineena kielitieteilijänä ja geopolitikkona sekoittanut Suomen ja Ukrainan kartat pahasti keskenään.

     1. Ei Venäjä tietääkseni ole Suomeen Miinoja kylvänyt kahdeksaankymmeneen vuoteen, mutta sinä Heikki vanhana ”Miinanpolkijana” tiedät varmasti mistä saa ”lovee”.

 3. Venäläiset hyötyi pitkään ahneista suomalaisista, Harkimot, Lipposet, Ahot yms kumppanit rohmusi setelit salkkuunsa ja nyt vielä viisastelevat ja nauravat röhönaurua kansaa päin. Trump taas on elävä esimerkki ”amerikkalaisesta unelmasta”, kaikki minulle ja heti, pois alta, ole hiljaa kun minä sanon. Veljeilyä roistojen kanssa ja hyvien työntekijöiden massa irtisanomisia presidenttikaudellaan.

  Nyt Iran, Turkki ja Venäjä kaveeraa kuin jossain Austin Powers leffassa, Dr Evil & Mini Me meininki ja maailma katsoo sivusta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *