Reissumies poistuu, tilalle hupparipäinen henkilö 😅

Sanotaanko että hullummaksi vaan menee. Reissumies on tästä lähtien Oululainen ja siinä on jokin henkilö hupparin alla tai ei mitään henkilöä. Tietenkin tässä on hyvää se ettei kukaan syö nyt reissumiestä vaan oululaisia 😅😅😅👍

Tämä touhu on ihan pelleilyä!

Kuvakaappaus IL jutusta:

17 vastausta artikkeliin “Reissumies poistuu, tilalle hupparipäinen henkilö 😅”

  1. Eikö tuo Itä-Aasiahenkisyyden massavillitys kallistu enemmän japanilaisuuteen ja nk. ”Wabi-sabi”-lifestyle-filosofiaan, josta innoittuneena Helsingissä sisustetaan hotellejakin, kuten Valo-hotelli esimerkiksi.

  2. Esimerkiksi tässä hotellin valaistusta käsittelevässä jutussa (https://decolight.fi/blogs/projektit/valo-hotel) sanotaan:

   ”VALO Hotel & Work on samaan aikaan sekä lämminhenkinen hotelli että viehättävä työtila pohjoismaisella twistillä. Uudenlainen tilakonsepti tarjoaa monipuolisia, joustavia ja skaalautuvia tiloja vaihtuviin tarpeisiin.
   Kohteen aulatilaan toimitettiin ruotsalaisen Zeron lasisia, näyttäviä City Globe -vaijerivalaisimia. Tuote oli loistava valinta hyvin korkeaan Valopiha-tilaan seinäkiinnitteisen vaijeriasennuksensa ansiosta.”

   — Vaikka tosiasiallisesti koko hotellin aula sekä huoneet näyttäisivät rakentuvan selkeästi tunnistettavan japanilaisen minimalsimin estetiikalle ihan puusermejä, sisätilan kasveja, tummia kalusteita sekä pelkistettyjä muotoja myöden, mitkä mielestäni ovat rehellisesti paljon kauniimpaa ja harmonisempaa estetiikkaa kuin perinteiset länsimaiset luksus-hotellit tunkkaisine tekstiilikerroksineen, ylipursuavassa yltäkylläisyydessä.

   1. Miehen ei tarvitse lähteä turistiksi reissuun toteuttamaan romanttisen konsumerismin eetosta, kun tuodaan reissu miehelle ja naiselle omaan kotimaahan. Näin ei tarvitse saastuttaa niin ympäristöäkään lentelemällä kaukaisiin maihin vaikutteiden missaamisen fomossa, kun omaksutaan vapaasti aatteita maailmalta, onhan tässä hyvätkin puolet.

 1. ”Näin woke-hulluus tunkeutui yliopistoihin – kyttäämistä, ilmiantoja ja pelkääviä opettajia

  Poliittinen woke-aktivismi on lipunut akatemiaan – ja joissain oppilaitoksissa se on jo vyörynyt osaksi kaikkea toimintaa.

  …….
  Eräs tutkija kuvaa pelon ilmapiiriä yliopistoilla ja kertoo, kuinka työntekijöistä saatetaan tehtailla kanteluita esimerkiksi mielipiteen ilmaisusta työajan ulkopuolella.

  “Vuonna 2022 yliopistolla on ihmisiä, jotka kyttäävät kollegoiden julkisia kommentaareja ja tekevät siitä DDR-henkisiä ilmiantoja. Kuvottavaa. En vieläkään tahdo uskoa sitä todeksi.”

  Eräs opettaja kertoo, kuinka jotkut oppilaat pitävät “ongelmallisena” sitä, että hän on valkoinen, keski-ikäinen cis-heteromies.

  “Lisäksi opiskelijoiden puheissa on täysin automatisoituna termit etuoikeutettu, valkoinen, heteronormatiivinen, eurosentrinen; ja rasismia, eri fobioita, naisvihaa ja raiskauskulttuuria etsitään käytännössä jokaisella kurssilla”, hän kuvaa.
  …….
  Sisältövaroitukset ovat jo niin vakiintunut käytäntö, että jopa esitysten “maiskutuksista” saatetaan varoittaa, koska maiskuttaminen saattaa kuulostaa jonkun mielestä ahdistavalta.

  “Tämä on mielestäni nöyryyttävää pelleilyä: yli kaksikymppiset opiskelijat eivät muka kestä ilman ennakkovaroitusta elokuvia, jotka ovat laillisesti saatavilla ja vaikkapa K-16.”
  ……
  Eräässä oppilaitoksessa valkoihoinen opettaja joutui jättämään ohjauksen oppilastyössä, jossa oli vain tummaihoisia oppilaita – valkoinen opettaja olisi tehnyt tilasta “turvattoman”. Esityksen kutsussa luki erikseen, että valkoiset eivät ole tervetulleita.

  “Meidän laitoksella on parhaillaan käynnissä antirasistinen koulutus, joka on täyttä hölynpölyä, mutta josta kaikki muut tuntuvat olevan kovin innoissaan. Meille jaettiin tietopaketti siitä, mutta en pystynyt lukemaan sitä kovin pitkälle, aivan sairasta kamaa”, yliopistotutkija kuvaa.
  …..
  Poliittinen woke-aktivismi on lipunut akatemiaan – ja joissain oppilaitoksissa se on jo vyörynyt osaksi kaikkea toimintaa. Jos et laula kaanonin mukana, sinusta tehdään kanteluja, saatat joutua tutkintaan työpaikallasi, sinut pelotellaan hiljaiseksi.

  Suuntaus on äärimmäisen huolestuttava, sillä ylisuojelun kulttuuri ja uhkien näkeminen vähän joka puolella lisää monen asiantuntijan mukaan nuorten mielenterveyshäiriöitä.
  “Koulutusohjelmani on erittäin naisvaltainen ja feministinen. Siksi miesopiskelijat ovat ratkaisseet asemansa niin, että he ovat alkaneet haukkua miehiä ja vähätellä miehiä kiinnostavia aiheita. Naisten ulkonäköpaineet ja syömishäiriöt ovat yhteiskunnallisesti kiinnostavia, miehiä koskevat ongelmat eivät.” – Murhainfo.

  Edellä olevan lisäksi: Kulttuurin omiminen, homolobbaus, orwellilainen uuskieli jne. kaikki nämä tähtäävät perhearvojen ja perheyhteisön tuhoamiseen, internationalismin nimessä ja hengessä.
  Tuskinpa Frankfurtin koulukunta osasi edes arvailla minkälaisen hirviön he loisivat kulttuurimarxismillaan. Hirviön, jota ei hallitse kukaan ja joka ilman vastavoimaa tuhoaa koko sivilisaatiomme.

  1. Voisi myös katsoa asiaa niin, että länsimainen individualismi mitätöi itse oman menneisyytensä arvot uudistushenkisyydessään…

 2. Viittasin siis kiinalaisuudella tähän tiktok-jengin tukemiseen tällä projektilla. Kuten tiedämme, kiina käyttää sitä demokratian kaatamiseen lännessä – ja hyvien elintapojen sekä diktatuurin promoamiseen idässä.

  1. 😀 En kestä. Olen aivan liian vanha seuraamaan tiktok-politiikkaa! Tiedän näitä sometyyppejä, joille se on tulon lähde kun Fazer ja muut lähettää heille tuotteitaan, joiden kampanjoinnissa ei ole muusta kyse kuin ison brändin myynnin boostaamisesta. Laitetaan ihmiset ostamaan mahdollisimman paljon keksejä vaikka ostamalla somettaja tekemään kampanjaa, jossa jotakin domino-ratoja rakennellaan kekseistä, ja sitten keksipalkintoja jaellaan seuraajille, jotka on saatu palkinnon toivossa käymään tykkäämässä jostain fazerin päivityksistä sekä kommentoineet seuraamansa somettajan postaukseen jotakin. Ihmiset korporaatioiden välineinä; harvammin nuo kampanjat varmaan vaikuttajista itsestään nousee, jotka ovat vaan käytettäviä kenkiä ja lypsykoneita yrityskentillä, jossa pääosaa esittää rahan teko erinäisellä jeesustelulla vaikka silloin, kun jeesustelu myy hyvin.
   Eiväthän nuo some-vaikuttajat saa edes lausua mitään omia mielipiteitään, jos haluavat pysyä mukana menossa; instagram ym. tahot infoaa heille yhteiskunnallisiin asioihin kuten sotaankin liittyen suoraa oikeat suositukset ja säännöt, joista käsin tulee vuorovaikuttaa oman yleisön kanssa. Ja jos jaat väärää tietoa, saat siitä ilmeisesti jonkun merkinnän facebookiin profiiliisi, jonka kaverisi näkevät. Näin länsimainen propagandakoneisto toimii ja seuloo väärät mielipiteet. Itse tosiaan en enää vaikuta juuri missään somessa, koska olen jo liian vanha. 🙂

 3. Mun pulesta saa reissumies mennä ihan minne haluaa
  siks toiseks Oululainen toimii Lahdessa eikä Oulussa
  Sen tuotteet ovat huonontunut sille tasolle etten osta terv tepivaari

 4. Samanlainen hulluus vallitsi 60-70-luvuilla, kun kaikenlaiset kommarit, stallarit, taistolaiset ja maolaiset julistivat pyhää totuuttaan.

 5. Ensin muuttui ”neekerinsuukot” suukoiksi (Suomessa vuodesta 1951 valmistettuja suukkoja kutsuttiin aina vuoteen 2001 nimellä ”neekerinsuukko tai -pusu”. Nimi muutettiin jo vuonna 2001 Brunbergin suukoksi. Samalla paketissa olleen pariskunnan hahmoja muutettiin monin tavoin.2.3.2020, tieto YLEn artikkelista) sitten alkoi kaikenlaisten ”esimies” nimitysten muuttaminen ja veikkaan että jossain vaiheessa täällä kielletään lähes kaikki. Kissa on koira ja koira on kissa….puhutaan vain lemmikeistä, otetaan niistäkin se eläin sana pois ettei kukaan loukkaannu.

 6. Jos saan itselleni koiran annan sen olla pelkästään koira sanokoot lait mitä haluaa
  Mutta mutta kuka tietää onko oikein sekään terv tepivaari

 7. Kissoista en välitä en edes kaksijalkaisista ne tuottaa nykyään vain mieliharmia terv tepivaari

Kommentoi