Rohkeita uskonsotureita

Nämä ne on oikein esimerkki siitä kuinka mekkaloidaan Koraani kädessä pyhää sotaa ja todellisuus on että kaapuun pukeutunut ukon käppänä piiloutuu naisten ja lasten taakse kun vastapuoli saa äijän kiinni niin räjäyttää raukka lapset ja naiset ja itsensä. Todellinen uskonsoturi.

Onneksi en kuulu minkäänlaiseen uskonlahkoon.

Semmottii…

Erikoisjoukot saartoivat Isisin johtajan talon yön pimeydessä – varoitusten jälkeen räjähti https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000008587447.html

6 vastausta artikkeliin “Rohkeita uskonsotureita”

  1. Meidän aikanamme (ajanlaskun alku) kirjoitettu historia on kirjoitettu verellä. Uskonnot on tappaneet ja tappaa enemmän kuin mikään tauti ihmisiä, maailman pahuus kumpuaa näistä.

  2. On vaan tosiasia ettei toisen maailman sodan jälkeen ole ollut ainuttakaan vuotta ilman jonkin asteen sotaa jossain päin maapalloa terv tepivaari

    1. On vaan tosiasia ettei ennen toista maailmansotaa ollut ainuttakaan vuotta ilman jonkin asteen sotaa jossain päin maapalloa.

  3. Se on tosiasia että koko kirjoitettu historia ei ole ollut muuta kuin sotia.

  4. Marko taas toistaa mantraansa ”uskon sodista”. Tosiasiat eivät paina mitään. Kun joku islamisti räjäyttää itsensä niin Markon mielestä se on ”uskontojen vika” ja Suomen arkkipiispan pitäisi pyytää anteeksi. Tutkimukset eivät merkitse mitään koska isisläinen teki itsemurhaiskun. Ei vaikka moneen kertaan olisi kerrottu sekin että Encyclopedia of Warsin mukaan vain noin seitsemän prosenttia KAIKISTA IKINÄ KÄYDYISTÄ SODISTA voidaan laittaa uskontojen piikkiin. Tutkimuksessa täytyy olla virhe koska isisläiset ovat tehneet terrori-iskuja. Heikki Hurstin on nyt pyydettävä anteeksi kun kuuluu ”väkivaltaiseen kulttiin” ja Pelastusarmeijan pitää hävittää aseensa.

    Sen sijaan uskontoihin kuulumattomat Stalin, Mao ja Pol Pot olivat rauhan miehiä, sen historia todistaa. Jos taas ei todista niin Marko todistaa että he olivatkin uskontojen edustajia. Päättelyhän menee niin että koska uskonnot aiheuttavat sodat ja väkivallan niin jokainen sodan aloittaja ja väkivaltainen on uskovainen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *