Se oli Pirkka

”MTV Uutiset ei ole onnistunut tavoittamaan Peteliusta, koska hän on ollut eilisestä lähtien sairauslomalla. Sairausloman syytä ei ole kerrottu julkisuuteen.”

Pirkka-Pekka Petelius ja pelibisnes, vaikka ”Hirveät” Ohisalon johdolla kieltää kaikenlaisen pelaamisen. PPP ei kommentoi …nauttii kyllä kansanedustajan palkkaa ja siinä sivussa otti 120 000€ extraa.

Se oli Pirkka 😅

Näin vihreät kommentoi Pirkka-Pekka Peteliuksen rahapeli­yhtiöltä saamia tuloja: ”Lomake on ollut vähän vaikeasti ymmärrettävä” https://www.is.fi/politiikka/art-2000009133137.html

11 vastausta artikkeliin “Se oli Pirkka”

  1. Tämä tyyppi on muutenkin ollut vallan muuta mitä itsestään näyttelijän uran aikana näytti…

 1. Huono ”koomikko” minusta. Hoki jotain samaa ja alkoi nauraa itselleen kesken sketsin.
  Jotkut sketsit olivat selkeästi rasistisia vaikka väitti niissä ”naurettavan rasismille”. Pyyteli niitä anteeksi mutta silti ne saivat pyöriä vapaasti maksu tv-kanavalla. Kai niistä tuli jotain tuottoa samalla.
  Mutta kansa on tyhmää kun valitsee julkkiksia edustajikseen.

 2. Uskon että Petelius on peluri ,sanan täydessä merkityksessä nyt kun tuli vielä tämä PAF yhteyskin ilmi.

  Äänestäjillekin antaisin pyyhkeitä, ei ole ainoa tapaus kun äänestetään vain kun on TVstä tuttu ilman mitään tietoa ehdokkaan politiikanteon halusta ja kyvystä. Parempi olisi jos ”tyhjän” äänestäjät kirjoisivat äänestyslippuun vaikka kirkkovenheen kuvan, jättäisivät tilaa ehdokkaalle joka on aivan tosissaan.

  1. Niin. Tässäkin tapauksessa ”Team Ahma” ja muut TV sarjat ovat olleet kantava tekijä että henkilöä on äänestetty. Todellisuudessa henkilö on vain näyttelijä, ei mitään kykyä mm roskakuskiksi saatikka politikoksi. Jatkossakin sakki äänestää näitä julkkiksia ja nähdään kun ne istuu sormi suussa eduskunnassa sanomatta mitään.

 3. Mikähän näissä koomikoissa ja uhkapelissä on. Vesku Loirihan otti jättimäiset tulot venäläisten uhkapelifirmojen Maltan toimipisteeltä ja aika moni muu julkkis on myös sotkeentunut asiaan.

Kommentoi