Suomi ainut portti venäläisiltä Eurooppaan

Tänä vuonna 🇷🇺 Venäjä on myöntänyt 62.000 diplomaattipassia. Diplomaattikuntaa perheenjäsenineen ja kaupallisine edustajiin on korkeintaan pari tuhatta. Keille näitä passeja jaetaan…

Suomi on ainut Venäjän rajalla oleva maa jonka kautta venäläiset leviää kuin tauti pitkin Eurooppaa. Yhtään ei hälytyskellot soi!!!

(Kuva Visegrad 24)

Olen sata varma että Suomen kautta niin Suomeen kuin koko Eurooppaan valuu erikoisjoukkojen miehiä sekä naisia tekemään heille määrättyjä tehtäviä alkaen tiedustelusta ja muista toimista joihin heistä on koulutettu. Näitähän on jo Euroopan alueella saatu kiinni rysän päältä.

Suomen hallitus ei jostain kumman syystä halua sulkea Euroopan vastaista rajaa Venäjään kuten Baltiat ja Puola tekee. Venäjä on diktatuuri ja se käy valloitus sotaa Euroopassa! Herätys!

11 vastausta artikkeliin “Suomi ainut portti venäläisiltä Eurooppaan”

 1. Hallitus pysyy EU:n selän takana piilossa ja kuvittelee sen menevän läpi kansalaisille ja ehkä se joillekin meneekin.

  Toisaalta en oikein osaa leikkiä yllättynyttä kun katsoo hallituksen kokoonpanoa ja hieman pohtii venäjäsuhteiden historiaa.

  1. Vielä on muumioita taistolaisajoilta ja Neuvostoliiton pioneerileirin aivopesuista jäljellä

 2. Korjatkaa jos olen väärässä ( mitä harvoin tapahtuu ) minusta se, että venäjältä lähtee ihmiset muille maille vierahille ja oletettavasti he ovat sitä parempaa sakkia ”aivoineen ja rahoineen”, niin se on Putinin koneistolle suurempi vastoinkäyminen kuin se, että jäisivät venäjälle elämään valtiovastaisesti.
  Turistit ovat tietenkin luku sinänsä ja edestakainen ramppaaminen venäjän ja suomen välillä tulee estää, olipa syyt sitten mitkä hyvänsä, edes kaksoiskansalaisuuden ei pidä taata erivapauksia venäläisten ramppaamiselle.

 3. HUOM! Suomessa asuvat venäläiset on tyytyväisiä täällä Suomessa ja tämä ei koske todellakaan heitä koska heillä on mahdollisuus Suomessa matkustella ja Euroopassa! Suomen venäläisten oikeuksia pitää kunnioittaa ja venäläisten oppositiota kannustaa!

  Tässä kansalaisaloite että raja menee kiinni:

  ”Hyökkäyssotaa käyvien maiden kansalaisten pääsy Suomeen estettävä eväämällä uusien viisumien myöntäminen ja perumalla jo myönnetyt”

  https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/11010

  31 402 on jo aloitteen kannalla. Niin minäkin.

  1. Niin tai näin, mutta itse olen aina ihmetellyt tätä kaksoiskansalaisuutta ja olisin valmis säätämään lain, JOKO TAI, eli valittavana suomen kansalaisuus tai jonkun muun maan passin välillä.

    1. 4. kertaus -kertaus on opin äiti

     HK . ”Sinun ideasi oli erittäin epäonnistunut.”
     .
     Et varmaan vieläkään tajunnut, etten ole tuomassa esiin mitään ratkaisua, vaan osoittamassa, ettet ole keksinyt mitään uutta.
     .
     ”Ideani oli osoittaa, että et ole keksinyt mitään uutta.

     Luovia ratkaisuja voidaan keksiä pilvin pimein, mutta jos jotkut niistä ovat taloudellisesti järkeviä, niin niitä myös otettaisiin käyttöön.”

     1. Antakaa meidän kaikki kestää ! Nyt tämä Albanus on siirtänyt blogistani hylkäämäni kommentin aivan eri aihetta käsittelevään toisen avaukseen.
      Mikähän idea tämä tällainen kiusanhenkisyys on ?

      1. 4. motkotus Heikiltä ( koita olla mies ja kestää oikeutettu kritiikki)

   1. Venäjän julistaessa sodan Suomelle on venäläiset kaksoiskansalaiset (joilla se Venäjän passi on) velvollisia tarttumaan Venäjän lakien mukaan aseisiin suomalaisia vastaan.

Kommentoi