Taitaa Tampere olla uusi seksin pääkaupunki

Ei mitään pahaa seksiä kohtaan, sehän kertoo että mies on viriili ja ei tarvitse ”suvun jatketta” roikottaa vain vessaan mennessään. Nyt Tampere sai oman seksi symbolin ja se on Sanna Marin virallisesti. Ei minun keksintö vaan teidän oman aikanne tuote.

Minulla ei ole seksiä vastaan mitään ongelmia, päinvastoin, kunnon aamupanot ja viikonloppuna lisää on vain hyvää urheilua ja lisää pitäisi vaan saada.

Kun muna ei ole muuta kuin ”kusitanko” peli on jo menetetty jo virallisesti, sehän on totta.

Sanna porno hommineen voi saada vauhtia jopa vanhempiin Heikkeihin? En tiedä mutta mielikuvitus on monelle runkkaajaalle se paras ” Nyrkki Kyllikki! ”

https://www.seiska.fi/Kotimaa/Sanna-Marin-palkitaan-seksimessuilla-Kultainen-Penis-palkinnolla-syyna-eroottinen-bilevideo

7 vastausta artikkeliin “Taitaa Tampere olla uusi seksin pääkaupunki”

  1. Tuo ”palkinto” on sukupuolisen tasa-arvon edistämisestä, joka jaetaan vuosittain, ja josta hänellä on kokemusta äitinsä naiskumppoaninsa kanssa, jossa perheessä hän on kasvanut.
    …eli ainoa vitsi on blogisti itse.

  2. Panin merkille, että Tampereella rakennetaan pieniä asuntoja joten haaraliikehän ei isoa tilaa kaipaa? Niin ja kuppilat ovat sopimusneuvotteluille sopiva paikka.

  3. Ei voisi millään muotoa vähempää seksiartikkelit kiinnostaa, mutta sitä nyt vaan en tajua. Että onko se ”katsokaa, olen menestynyt seksikäs nainen” vai ”älkää katsoko minua, se on silmillä raiskaamista”.

    Kyllä minä voin pistää kädet silmien eteen aina kun Marin esiintyy televisiossa jos se on oikea tapa. Koittakaa vaan päättää.

  4. Äliskööt mitä älisee onkohan Varkaudessa samaa meininkiä ja kuka siellä olis sannan kanssa nostamassa seksin käyttöä Mutta suoraan kysymykseen ei kaita reilu 70 v mies enää perheen lisäystä kaipaa jos noin on sille vois sanoa otappa pappa vastuukin huomioon
    Eikä Tampere ole mikään seksi kaupunki no toki seksiä on enemmän kun Varkaudessa onhan meitä hiukan enemmän asukkaina kun siellä terv tepivaari

Kommentoi