Tiedoksi, kovaa on, kaikki fiilikset Ukrainan puolella nyt…

Laki että siviilit voi puolustaa itseään tuli voimaan Ukrainassa, eli tarkoittaa että sotilaat ja reservit ei joko riitä tai haetaan lisää vipuvartta ja voimaa hyökkääjää vastaan. Eli eivät ole rikollisia ampuessaan venäläisen… Näin tehdään yleensä kun tilanne on mitä on..

Kuvan kuvausta ei ole saatavilla.

(Kuva: Ukrainan virallisilta sivuilta, jos joku ei tätä osaa hakea tai valittaa kun ei ole muutakaan tekemistä niin poistakaa)

Voimassa sota-aikaan. Tuo laki.

9 vastausta artikkeliin “Tiedoksi, kovaa on, kaikki fiilikset Ukrainan puolella nyt…”

 1. ”Venäjä ei aio tehdä myönnytyksiä rauhanneuvotteluissa Ukrainan kanssa. Asiasta uutisoi Ria Novosti, joka kertoo neuvottelija Leonid Slutskyn lausunnosta televisiossa.

  Venäjä on vaatinut muun muassa Krimin tunnustamista Venäjälle, Itä-Ukrainan separatistivaltioiden tunnustamista itsenäisiksi, ja sitä, ettei Ukraina liittoudu.

  Ukrainan ja Venäjä ovat neuvottelleet tähän mennessä kolme kertaa. Torstaina maiden ulkoministerien Dmytro Kuleban ja Sergei Lavrovin on määrä tavata Turkissa.” (IL)

  Venäjä tietää jotain mitä me emme tiedä, jokin taho tietää Ukrainassa jotain, siksi ottavat nyt keinot käyttöön jossa siviileille annetaan lupa niitata ryssiä.

  Kun Berliini oli kaatumassa WWII aikaan oli samanlainen tilanne, silloin perustettiin Volkstrumit ja annettiin siviileille mahdollisuus taistella viimeiseen, se on tietenkin eri sota ja eri agenda, mutta kun kansa käy sotaan säilymisensä vuoksi kuten nyt Ukraina niin silloin äärimmäiset keinot on sallittuja.

  Suomeenkin jos jokin taho hyökkää, ei siellä siviilit haulikoilla ilman seuraamuksia vihulaista jahtaa,,,pitää olla reserviläinen, käsketty, armeijassa, sijoitettu tai muuten valtion ns lupa tappaa. Muistakaapa tämä.

  Omaa henkeään saa puolustaa, mutta jos vastapuoli voittaa nämä niitataan monttuun rikoksistaan…

 2. Venäjän ulkoministeri Sergei Lavrov katsoo, että venäläisten sotilaiden pitäisi saada tappaa aseettomia ukrainalaisia.

  *
  https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/872b7a72-a560-4956-aa84-b7538331ef0a

  Lavrov piti ulkoministereiden Turkin tapaamisen jälkeen puheenvuoron, joka ei poikennut Kremlin jo tutuksi tulleesta linjasta. Hän syytti länsimaita Ukrainan sodasta ja siitä, että länsi kärjistää konfliktia toimittamalla Ukrainaan tappavia aseita.

 3. Hyvää tekee kun Ukraina ei anna periksi isompaansa vastaan siksi heitä pitää tukea ei rahalla vaan tarvikkeilla mitä he ensin tarvitsee terv tepivaari

 4. Venäjältä ne joukot taitavat loppua. Parhaat joukot on viety Ukrainaan ja ne ovat kärsineet raskaita tappioita. Syyriasta aiotaan tuoda palkkasotilaita.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *