10 vastausta artikkeliin “Tiedossa iso isku”

  1. Tulee kyllä, nyt on näitä itsetuho droneja joita Venäjä ohjaa Kiovaan pitääkseen yllä jonkinlaista kaaosta. Se on vähäistä. Mutta ukrainalaiset ovat todella pistäneet ison vaihteen päälle. Oma veikkaus on että ukrainlaiset tulevat pistämään venäläiset uimareissulle yli Dnepr joen. Venäläiset on siirtäneet alueelta hallintoa jo pois turvaan itää päin…

 1. Minusta Luhanskilla ei ole lyhyellä tähtäimellä strategista merkitystä, joten sinne ei kannattaisi panostaa.

  Herson taas tipahtaa kuin kypsä hedelmä, kun huolto on heikkoa.

  Olisi strategisesti tärkeää vallata tai ainakin päästä tykistön kantaman päähän Melitopolista. Melitopolin kautta kulkee huolto sekä Hersonin suuntaan, että Krimille.

  1. Luhanskin voi hoitaa myöhemmin, mutta se on silti joskus hoidettava ihan potkuksi putinan munille.

    1. Eiköhän ukrainalaisilla ole homma hallussa. Nyt on vain pidettävä vauhtia yllä.

 2. Nyt alueelta siviilejä pakkosiirretään Krimille. Tahtoo sanoa että Venäjän ”Kemikaali Ali” venäläinen Kenraali Surovik pääsee toteuttamaan kemikaaleilla käytävää sotaa…?

  ”Venäjän tilanne Hersonin alueella on kiristymässä, minkä myös maan tuore sotajohtaja myöntää. Uutistoimisto Reutersin mukaan Venäjä on joutunut perääntymään Hersonissa jopa 20–30 kilometriä viime viikkojen aikana.

  Nyt Venäjän joukot ovat vaarassa jäädä mottiin Dnepr-joen ja Ukrainan joukkojen väliin. Myös Venäjällä on julkisesti tiedostettu tilanteen olevan hankala, mikä on maassa harvinaista.

  – Tilannetta erikoisoperaatioalueella voi kuvailla kireäksi, sanoi hyökkäyssodan johtoon asetettu Sergei Surovikin Rossiya 24-televisiokanavalla.” (MTV)

 3. ”Venäjä aloittanut ukrainalaisten siviilien siirron Hersonissa
  Venäjä on aloittanut ukrainalaisten siirrot valtaamastaan Hersonin kaupungista Etelä-Ukrainassa, kertoo Venäjän alueelle asettaman nukkehallinnon edustaja.

  Siviilejä siirretään toiselle puolelle Dneprjokea” (IS)

  Edelleen, ukrainalaisilla on menossa valmistelut suureen iskuun alueelle. Nyt nähdään se että Venäjä voi käyttää kaasuasetta koska heillä rintamavastuun hoitaa kenraali jonka Putin nimitti juuri häikäilemättömyyden takia….?

Kommentoi