Trump turmeli republikaanit.!

”Republikaanisenaattori Josh Hawley ilmoitti äänestävänsä Suomen ja Ruotsin Nato-jäsenyyttä vastaan”

”Suomen ja Ruotsin Nato-jäsenyyden käsittely on senaatin asialistalla maanantaina Yhdysvaltain aikaa. ”(01.08.2022 MTV)

Yllätyitkö, minä en. Trump ajoi neljä vuotta Yhdysvalloissa agendaa jossa NATO pitää kaataa tai siihen ei saa tulla lisää jäseniä. Putinia hän piti arvossa ja kuten arvata saattaa kusihan valuu aina ylhäältä alas ja tässä nähdään se kuinka oppi on mennyt republikaaneihin…Trump hymyilee onnellisena.

9 vastausta artikkeliin “Trump turmeli republikaanit.!”

 1. Tri. Paul Joseph Goebbels (29. lokakuuta 1897 – 1. toukokuuta 1945) oli Adolf Hitlerin Kolmannen valtakunnan kansanvalistus- ja propagandaministeri.
  ”Kun valheen toistaa tarpeeksi monta kertaa, siitä tulee totta.”

 2. Mikähän pilaisi Britannian työväenpuolueen? – toivotaan ettei sentään Jeremy Corbyn

  Britannian työväenpuolueen entinen puheenjohtaja: ilmeisesti ajatellee, että Venäjän tulee antaa valloittaa Euroopasta alueita halujensa mukaisesti, koska sillä on hallitsijana hullu diktaattori.

  Että tällainen työväenpuolueen entinen puheenjohtaja..

  https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/06cc7540-fea8-4e94-b33f-0f79a012dc61

  Britannian työväenpuolueen entinen puheenjohtaja: Lännen lopetettava Ukrainan aseistaminen

 3. Toivotaan, ettei Trump enää palaa. Ties miten kävisi sitten USA:n tuelle Ukrainalle. Trumpille se olisi varmaan ”liian kallista”.

  Corbyn jopa erotettiin Britannian työväenpuolueesta antisemistismin takia mutta ilmeisesti pääsi takaisin, Mikä noita laitavasemmistolaisia vaivaa kun eivät huomaa Venäjän olevan oikeasti äärioikeistolainen eli fasistinen valtio? Ehkä ääri kuin ääri kelpaa ja USA:ta pitää aina vastustaa?

  Labourin nykyinen johtaja Keir Starmer joka on myös oikeasti työväenluokan perheestä lähtöisin vaikuttaa aika järkevältä.

  Corbynin veli muuten oli yksi Britannian rokotevastaisten hörhöjen johtajista.

 4. Trump tulee takaisin viimeistään 2024, kunhan vaalivilppi oikastaan, ettei vilppiä tapahdu enää uudelleen kuten vuonna 2020.

  1. ”Vaalivilppiä” eivät löytäneet ketkään. Kuka tahansa vaalit hävinnyt voi aina väittää vaalien olleen vilpilliset. Diktatuureissa ne ovatkin, mutta demokratioissa asiat tutkitaan perin pohjin. Jos sitten vielä tutkimusten jälkeen väittää olleen vilppiä niin se kertoo, ettei luota demokratiaan ja silloin asetttuu myös demokratiaa vastaan. Trump on niin narsisti ettei hyvåksy tappiota. Kun virkaanastujaisissa oli vähän porukkaa niin Trump väitti siellä olleen ”eniten ikinä”. Yleensäkin tuollaiset ”suurin”, ”paras” ym. ääri-adjektiivit kuuluvat hänen sanavarastoonsa, Ei ihme, että ukko ihailee diktaattoreita jotka voivat julistaa itsensä ”voittajiksi” ja ”suurimmiksi”.

 5. Muuten – Onkohan Trump milloinkaan kertonut miten hänen väittämänsä vaalivilpit muka toteutettiin?

  *
  http://arkisto.ulkopolitiikka.fi/artikkeli/1658/donald_trump_valehtelee_ennenn_kem_tt_m_ll_tavalla_koulutus_ei_yhdysvalloissa_suojaa_politiikan_valheilta/

  Donald Trump valehtelee ennennäkemättömällä tavalla – koulutus ei Yhdysvalloissa suojaa politiikan valheilta

  Totuuden vääristely on politiikassa tavallista, mutta presidentti Donald Trumpin tapa olla piittaamatta totuudesta on omaa luokkaansa. Trumpille on ominaista toistella totuuden vastaisia lausuntoja kerran toisensa jälkeen huolimatta siitä, onko tieto osoitettu julkisuudessa virheelliseksi.

Kommentoi