Ukrainalta ovela isku

”HAKKERIT iskivät viikonloppuna venäläisiin televisiokanaviin miehitetyllä Krimin niemimaalla ja Pietarissa. Kaikki digitaaliset televisiokanavat alkoivat esittää hakkerien viestiä.

Perjantaina krimiläisten televisionkatsojien ruutuun ilmestyi Ukrainan presidentti Volodymyr Zelenskyi, joka kehotti ihmisiä pysymään loitolla venäläisistä sotilaskohteista, ilmoittamaan niiden sijainnista ukrainalaisille sekä odottamaan vapautusta, kertoo Euromaidan Press.” (IS 12.9.2022)

Kaikenlainen sodankäynti, niin tämä nykyaikainen keino vaikuttaa syvälle hyökkäävän valtion sydäntä sekä rintamalinjoilta kantautuneet voiton hetket ja jo valloitettettujen alueiden takaisin saaminen nostaa varmasti ukrainalaisten taisteluhenkeä ja muutenkin mielialaa! Hienoa!

 

5 vastausta artikkeliin “Ukrainalta ovela isku”

  1. Alkaa Medvedev puhumaan jo pehmeitä:

    ”Dmitri Medvedev vaatii Ukrainan täydellistä antautumista

    Venäjän entinen presidentti vastaa Ukrainan presidentin lausuntoon.” (Verkkouutiset)

  2. Ei sota lopu vaikka Ukraina on vallannut osan maataan takaisin. Venäjä ei luovuta ellei lyödä kokonaan. Nyt on taas vaarassa Zaporizzjan ydinvoimala vaikka osa miehiä pakenee jo Krimiltä?
    Marin on puhunut EU-parlamentin täysistunnossa EUn yhtenäisyyden puolesta ja Ukrainan auttamisesta eli omat rivimme ei saa rakoilla kuten nyt Unkari esim. On nopeasti päästävä irti venäjän energiasta ja siinä riittää työsarkaa.

Kommentoi