Ukrainassa arvellaan että seuraava kohde Putinin hyökkäykseen on Suomi

Tavan kansalaiset ovat sitä mieltä miehitetyn Ukrainan alueella. Sattumaa, minä kun en usko sattumiin:

”Myös kauppaan ruokaostoksille saapuneen Anatoli Adamovskin näkemykset ovat Halinaan verrattuna kuin toiselta planeetalta. Syyllistä kiristyneeseen tilanteeseen hän hakee kauempaa idästä.

– Putinilla on ambitioita, ja pituutensa takia hän kärsii alemmuuskompleksista. Ikäkin alkaa jo painaa. Hän pitää itseään Venäjän imperiumin palauttajana ja haluaisi ehkä palauttaa siihen Suomenkin, Adamovski sanoo.

– Jos hän haluaa, sota varmasti syttyy. Ukraina ei kuitenkaan ole pieni maa, ja pystymme antamaan hänelle hyvän vastuksen.” (IS)

On kuvottavaa kuinka yksi maa pystyy Euroopan alueella toimimaan itsevaltaiaesti. Miksi tätä ei eroteta mm YK:sta ja kauppaliitoista. Kyllä nälkä porsaan kotiin ajaa, ei se maa ikuisesti pysty riehumaan. Heillä ei ole tiettyjä taitoja joita he joutuvat ostamaan ulkomailta niin tarvikkeina kuin palveluina. Pistetään tämmöiset etuudet kiinni, kyllä se talous kun ajetaan alas laittaa muutoksia hallintoon.

8 vastausta artikkeliin “Ukrainassa arvellaan että seuraava kohde Putinin hyökkäykseen on Suomi”

  1. Ellei nyt pysäytetä se vaatii myöhemmin isoa lekaa…
    Jos aidosti puuhattaisiin Natoa saisimme rajallemme vipinää.

  2. Venäjä pärjää aika pitkälle realikansallissosialistisen Kiinan tuella, jo muut yhteydet katkeavat.

  3. ”Suomi ja Ruotsi on kutsuttu mukaan sotilasliitto Naton puolustusministerikokoukseen, joka alkaa huomenna Brysselissä. Nato-maat tapaavat Suomen, Ruotsin ja Euroopan unionin edustajat torstaina. Tuolloin keskustelussa on muun muassa Naton ja EU:n yhteistyön vahvistaminen.” (IS)

  4. No Natosta tuskinpa on mitään apua Suomelle eikä liioin Ruotsille eikä Suomea ja Ruotsia sinne ole kutsuttu vaikka ovet onkin ns auki terv tepivaari

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *