Venäjän tappiot kovempia reilussa kolmessa viikossa kuin noin 9 vuodessa Afganistanissa

Afganistanin tappiot on reilun 9 vuoden aikana jo ohitettu reilussa kolmessa viikossa Ukrainan aroilla ja kaduille venäläisten osalta. Ajoneuvot ajavat ikkunat peitettynä jatkuvana virtana ruumiita Ukrainasta Valko-Venäjälle jossa ruumishuoneet on jo täynnä kuolleita venäläisiä sotilaita. Ruumiita poltellaan myös joukkohaudoissa tastelualueiden lähellä. Haavoittuneiden määrä on sitten ihan toinen lukunsa, se on moninkertainen versus kuolleiden määrään. 

Erittäin huonosti johdettu armeija, erittäin huono huollon toiminta yhdistettynä kaluston huonoon kuntoon ei varmasti ollut joillekin kenraaleille yllätys. Asioita on pimitetty diktaattorilta. Päitä tippuu ihan oikeasti…

24. jouluk. 1979 – 15. helmik. 1989 käytiin Afganistanin sota ja tämä Ukrainan sota 2022  on ollut todellista ryssimistä ryssiltä. Kirjaimellisesti

 

7 vastausta artikkeliin “Venäjän tappiot kovempia reilussa kolmessa viikossa kuin noin 9 vuodessa Afganistanissa”

  1. Venäjän armeija olisi aika surkea ilman ydinasetta. Putin on terroristi jolla ei ole muuta keinoa kuin kiristää ydinaseella.

  2. Tv-uutisissa nähty Ukrainan sodan aikana: Vladimir Verisen ohjuksislta ja pommeilta hengissä säilynyt (toistaiseksi) siviilimiesmies sanoi:”Putin on pahempi kuin Hitler. Hitler oli Putiniin verratuna lapsi!”

  3. Venäjän armeija ei uskalla kohdata Ukrainan sotilaita vaan pommittaa siviilikohteita. Entäpä jos Ukrainan armeija käy päälle ja heittää venäläiset lopulta ulos Ukrainasta? Ei sotaa voi voittaa pelkästään taloja pommittamalla.

    1. Niin, mitä tekee alueilla joissa ei voi asua kun ei ole rakennuksia …🤔

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *