Venäläisiltä lähtenyt saattue kohti Ukrainan valtaamia alueita

”Several Russian columns of equipment were seen heading from Melitopol to the Kherson frontline.
Convoy of Grad systems
Convoy of Self Propelled Artillery
Convoy of Logistic Trucks”  (War Monitor)

Ohessa kartta siitä mitä nyt tapahtuu isossa kaavassa.

Melitopolin suunnalta moottorimarsilla oleva kalusto olisi Himarsille  (Himars (High Mobility Artillery Rocket Systems) on yhdysvaltalainen kuorma-autoalustainen raketinheitinjärjestelmä) hyvä maali.

En tiedä millainen kuoleman marssi on kyseessä vai onko kyseessä harhautus. On epäilyjä että osa ajoneuvoista on liikkuvia krematorioita joilla jo kuolleet venäläiset sotilaat poltetaan pois tai varaudutaan jo tuleviin lisätappioihin.

Venäjällähän on ollut tapana valehdella sotilaiden omaisille mm sotilaan loikanneen toiselle puolelle (Ukrainan joukkoihin) tai karanneen omille teilleen niin eivät ole joutuneet korvaamaan luvattuja korvauksia kuolleesta omaisilleen.

Nyt mennään silti sellaisessa käänteessä että pidetään peukkuja ukrainalaisten puolesta ja jotta salamasota saa hajoitettua venäläisten puolustuksen ja tuhottua mahdollisimman monta vihollista lopullisesti.

7 vastausta artikkeliin “Venäläisiltä lähtenyt saattue kohti Ukrainan valtaamia alueita”

  1. Huomioikaa että 7.10.2022 perjantaina Putin täyttää 70 vuotta. Jos historiaa katsoo niin näillä diktaattoreilla on ollut tapana sotien aikana saada syntymäpäivinään ”voittoja” tai muita ratkaisuja sotakentillään.

    Yritetäänkö tässä muuttaa sodan kulku?

    Ainakin ukrainalaiset tietää tälläisten syntymäpäivien merkityksen …voivat tarjota ”lahjan”…

    1. Haistatko John Ukrainasta varastettujen vessanpönttöjen paxkan nenässäsi kun Vanja vainaa on jäänyt sen alle…

Kommentoi